Mitt liv som katt

Jag heter Sally och har fått flytta hem till familjen Roslind/Axelsson i furulund. Massa bus och lek blir de med barnen Linnea och wilton varje dag!  Wilton kan vara jobbig då han jagar mig mycket. Men för det mesta myser vi. Jag har de hur bra som helst här!! Sköter mig fint med kamning och välling på morgonen/kvällen. Jag njuter!!! ;)

//// Sally Tå, katten i huset.






Wiltons rum

Nu börjar även lillkillens rum komma i form. Samma som på linneas rum ska foder och lister och lite små målning kvar. Men man kan börja inreda och barnen kan leka på sina rum. 



Hålet i väggen mellan barnens rum (vilket fanns när vi flytta in) ska också fixas till och lilla hålet (där foppatofflen är, så inte Sally kryper ner) i golvet ska sättas för. Men lite småkul tycker barnen de är. 



Jag ska göra en bilvägg till wilton. Tipset fick jag från äntligen hemma. Jag har målat en rektangel och i den ska jag sätta svarta tavellister uppochner. Bilarna ska sen stå på rad på dessa hyllor. Vägmärken och blixten macqueen märken kommer även pryda väggen (tror jag)



Som sagt så är vår netto riktigt rolig att besöka. Idag fynda jag en glaskula sån med snö och 2 fina änglar. Detta för 70 kr. 







Halvt familjemys

Samtalet hem från dagis och jobb är hur de är med våran lilla Sally. Hon är som en liten hund. Kommer springande när man kommer hem och kallar man kommer hon och är hur glad som. Hon är en riktig liten . Hon myser så fort hon får ett tillfälle. Just nu myser jag med mina små tjejer 😊




Sally, Wilton, Linnea <3

Min lilla kisse fick sova hos mig och övriga familjen. Jag försökte få henne att ligga hos mig men hon skulle tvunget ligga runt Wiltons huvud. Wilton var ju inte lika sugen på de. Eftersom lilla Sally trodde jag ville busa när jag tog bort henne så fick jag spendera min natt med en glad och busig kisse. Imorse följde den busen mina steg vart jag än gick till jag begav mig till jobb.

Linnea är så otroligt rädd för allt som har med djur att göra. Hon somna i bilen när vi skulle hämta vår lilla plutt. Så dom träffades aldrig igår. Så imorse var Linnea rädd och ville bli buren så fort Sally kom. Men nu har de släppt!! Robin skicka bilder och filmer på dom. Kojor har byggts upp och mys under filten. 



Bilden blev suddig pga att jag fota från videon :) 

Sally Tå <3

Dagen spenderandes på Ullared. Som vanligt fyllde vi vagnen och över de! När vi går runt så ringer vi även på en annons på en liten kisse. Vi körde hem lasta av alla våra saker, hämta barnen hos mamma och lämna syrran, sen bar de av mot Sjöbo. Där blev jag mamma för tredje gången :). Mamma till en underbart söt och mysig liten tös. Namnet blev Sally, eller som Linnea säger hon heter Sally Tå.. 








Går framåt...

Något nytt flyttar in i vårt hem varje vecka. I fredags efter vi skrivit över lägenheten till de nya ägarna gick vi till en butik som ligger mitt i centrala Lund, som heter Udda Tina. Mycket fina saker och som namnet säger lite udda saker också. Jag köpte då mina tofsar som jag länge velat ha men inte tyckt passat in i mitt dåvarande hem. Men nu!! Jag köpte 2 i turkos. Nu hänger de i en nyckel var, som går till våra toadörrar. De blev så otroligt snyggt till dessa gamla dörrar som finns i huset.
 

Vi körde en vända till IKEA också såklart. Där blev de en del ljus och annat smått och gott. Wilton fick sin bilmatta. Julen har som överallt annars börjat även på IKEA. Jag har spanat på en glaskupa sen vi fick hem reklam i brevlådan. Nu blev den min! Den ska fyllas med en massa godis och trevligheter till jul.
 
 
I Kävlinge har de en Netto som är sjukt rolig att hitta krims krams i. Denna gången hitta jag en adventskalender till barnen. Endast 89 kr! Perfekt! Sen så klart lite julpyssel!
 

Barnens bilder från dagis har nu hamnat i våra händer. Vi förstora ett syskonfoto och har nu satt i ram. Vi är riktigt nöjda med den fotografen. Jätte fina och klara bilder.
 
 
Förstår inte varför inte hela bilderna syns på bloggen? Precis som de är avklippta. Ni ser ändå ;)

För övrigt går jag mest runt och är helt slut i huvudet. Vi renoverar och står i samtidigt som vardagen springer i väg. Jag känner att jag skriker en del på barnen och känner mig så irriterad och att jag inte gör något annat än plockar undan, städar, tvättar, lagar mat och tar barnen. Robin håller till på övervåningen och fixar med Wiltons rum. På tisdag nästa vecka kommer de killar från skorstensteamet och kollar ut de här med braskamin. Längtar tills allt de är klart för då ska vi komma till ro och inte göra så mycket förrän vi känner att de är dags att riva typ hela första plan. Men innan dess ska vi bara vara familjen och prioritera den. Så de kommer dröja ett tag.
 
På lördag åker jag, Robin och syrran min till Ullared!! Här ska de handlas julklappar och krims krams :D
 

Små ting

De som jag tycker gör ett hem personligt och välkomnande är alla små extra ting. 



En gammal hederlig telefon. Denna fick vi av Robins farmor för ett tag sen. Nu har den en plats i hallen.



Fina lykthus pryder fönsterbrädan i köket.





Inflyttningspresent från mamma och Kenneth. Ger ett härligt ljus. 



Kandelabern som köptes för 4 år sen på city gross för endast 600 kr! Ett fynd enligt mig. 


 
Hur speciella är inte dessa handtag på elementen? Jag tycker de inger en viss charm. 

Tillsist en smygtitt in till linneas rum 




RSS 2.0