Tre år sen :)

Nu vid denna tiden för tre år sen börja jag känna av att vår lilla tjej skulle komma väldigt snart. Kommer aldrig glömma den känslan när jag tog upp henne på mitt bröst och sa hej!

Nu är hon en stor tjej som kan mycket!


Göra själv!

Är i gång med allt som har med kalaset att göra. Tycker inte de ska behöva kosta en massa onödigt bara för att få de lite fint. Jag gjorde en egen vimpel med texten GRATTIS! Den kosta mig alltså ca 5 kr. Har lite funderingar på vad jag mer kan hitta på ;).. Vi får se!!


Förbereder :)

På fredag fyller våran lilla tjej 3 år!! Tiden springer iväg som sagt. På fredag kommer farmor med hennes Dan och lördag blir de stort kalas med mormor, Kenneth, morbror Johan med familj fast minus Johan ;), moster Malin med familj, morbror Ola med familj, farbror Hampus (tyvärr inte hans Hannah) och morfar och Ann-Mari. Vi blir sammanlagt 21 st. Vi beslöt oss för att hyra lokalen på området. Skönt samtidigt för då slipper man städa så ordentligt hemma. Räcker man går och gör fint och dukar :). Jag tänker göra tårtan själv även denna gången. Hon ska få en våningstårta med Mimmi på :). Sen bjuds de på mat (vilket blir en överraskning) och god sallad och hemmabakade bullar, ost och smör.

Frågan är nu vad man ska köpa till henne? Jag tycker personligen hon har tillräckligt med saker. Men kläder känns inte kul. Jag och Robin får bege oss till leksaksaffären på torsdag och kolla lite :).


Hemma hemma

Åkte hem till mamma idag för att plugga i 190! Med två små barn och jobba heltid och plugg tillsammans gör att man känner sig rätt otillräcklig. Jag har inte tid om vardagarna att plugga och då blir de på helgerna. Men då är barnen hemma och då blir de inget gjort. Igår efter vi varit hos syrran och firat henne satte jag mig med matteboken, kl var då 23. Så idag när jag vakna så tänkte jag att jag skulle hem till mamma och få gjort lite.

Jag börjar märka på min kropp att jag är stressad. Min mage är inte alls i balans. Jobbigt att känna så här. Nu tänker nog många- och hon ska plugga till sjuksköterska..... Hur ska hon då hinna de om hon inte hinner detta??? Men då har jag 8 timmar per dag som jag kommer sitta och läsa. Då har jag inget jobb som stör.

Behöver jag säga att jag saknar min familj?? :(


Ibland vill jag strypa honom......

Men oftast älskar jag honom!! Han har sina brister precis som jag! Konstiga idéer och tankar men men han är min Robin :) <3


Massa prat

Åkte till syrran och hennes familj i Revinge. Åt gott och vi hade med oss en kladdkaka med ett hjärta på som tack från barnen för presenterna på alla <3 dag. Massa lek och bus. Satt och snacka medan melodifestivalen spelades i bakgrunden. Vilket mög de är i år. Eller ja har de varit bra på länge? Vilket fall som satt vi och snacka en massa om allt och hade trevligt.


5 kg kvar ;)

Konstaterade just att de endast är 5 kg kvar till min målvikt och de jag vägde innan jag fick Linnea! Kommer inte bli mycket på gymmet så man kan väl hoppas att min hjärna går på högvarv även för hela kroppen ;). Får köra lite övningar hemma i den mån jag hinner. Har just nu lite andra prioriteringar. Men jag är nöjd för tillfället.


Hmmmm ensam igen..

Gick upp och tog barnen medan Robin sov vidare. Stendöd känner jag mig!! Sen begav han sig iväg och träna. När han kommer får han ta barnen så jag kan ta itu med matten.

Wilton ska sova middag sen åker vi till syrran för lek med kusin gabriel. Blir väl melo och lite snack ;)


Någon hörde min önskan!!!

HAN STEG PRECIS INNANFÖR DÖRREN!!! Jag är lycklig!!!


Ensamstående för en dag..

Robin är och hjälper en kille med att bygga. Jag har varit "ledig" idag. Ledig och ledig..... Fixa med ungarna på morgonen (jag hjälper alltid till på morgonen innan jag går till jobb, men Robin gick innan vi vakna) fick låna busskort av min kära granne så jag spara in lite på tiden till dagis. Lämna av barnen och tillbaka hem och plugga plugga plugga!!! Hitta inte mina nycklar till min cykel så jag fick gå och handla och släpa hem med två kassar fyllda. Hem åt lite och sen var de iväg igen och hämta mina godingar. Hem och leka lite på gården och lämna busskort och lite annat till grannen. In och fika och storstäda. Laga mat och underhålla ungar samtidigt. Köket såg ut som f-n och in med ungarna i badet, tvätta golvet, Linnea skriker att lillebror hade b--sat så in och fixa med de och nytt vatten. Barnen busa och kolla på tv. Nu ligger dom och jag sitter heeeeelt utslagen på soffan. Eller NÄÄÄ jag ligger!!!! Nä tack ensamstående med två barn vill jag INTE bli ensamstående. ALL beröm till er mammor därute!!

Nu saknar jag min man.. KOM HEM!!!

Sliten och trött jag!


En dag som alla andra.. Lika mycket kärlek som alltid ;)

Ja jag fick rosor som var super fina och jag köpte hjärtformade bakelser till min familj. Men jag fick lika mycket kärlek idag som jag får alla de andra dagarna. Och de är mycket!! ;)

Syrran gav barnen en liten alla hjärtansdag present. De fanns lite smått och gott och choklad!!! Så här glad var wilton :D gott tyckte han de var. Syns kanske? ;)


Soffan

Tar tillfället och bara sätter mig i soffan ikväll. De tycker jag att jag är värd!! Men inte fick jag kolla på tv.... Där sitter två i vägen som spelar FIFA 13......

Jag går nog och hämtar min bok om nr Grey :P (femtio nyanser av frihet ;))


Semlor

Mmmm denna egentligen vidriga sak, semlan. Jag gillar inte grädde och inte mandelmassa. Bullen är ok. Men den ser lagom trevlig och god ut utan de. Åt en med tillbehör på jobb och en bara bulle på linneas och wiltons dagis.

Tur man springer en del på jobb så dom inte sätter sig helt!!!

Nu är jag inne på min 7av 11 jobbe dagar. Snurrar lite smått i skallen för på kvällarna pluggar jag och vill så klart se min familj lite. Satt på KOMVUX i 2 timmar ikväll. Träffa barnen sammanlagt 2 timmar idag. Känns tufft. Blir till att mysa så fort jag kan!!!


Sitter faaaaaaast!!!!!

Jag blir så satans frustrerad!!! Sitter fast fast fast FAST! Jag hatar de och hur jag än gör och hur jag än vrider så blir de fel!! Jag inser snart att jag är korkad!! Så gott folk! Ni som önskar mig motgång? HÄR ÄR DEN!! Jag totalt misslyckas!!

Jag har verkligen ingen matte hjärna och kommer ALDRIG förstå de roliga med matte ALDRIG!!! ( tänk er nu mig med en mattebok med lös ekvationen bla bla bla bla, i handen slängandes iväg den in i en stor fet betongvägg! Så ser jag ut nu!)

Tack för avreaktionen! Kanske blir lättare nu ;)


Fullt upp!!!

Jag har just nu många bollar i luften. Mitt jobb på Bioforce och som personlig assistent, studier och familjen. Jag väljer tyvärr lite bort mina andra nära och köra för att ha energi till allt. De som vill mig väl förstår och blir inte irriterade för att jag inte hör av mig eller syns till.

Linnea mår bra igen och så även lillkillen Willy. PEPPAR PEPPAR!!!!!!!!

Nu ska jag återgå till jobbet!!!!

Ciao!


Dubbelsidig öroninflammation

Nä nu har febern varit igång för länge och för hög så nu var de dags för farbror doktorn, IGEN... Vid detta laget har jag lärt mig att ringa direkt till barnläkarna och vi fick tid idag 18.30. Perfekt!

Doktorn titta på Linnéa och sa - ja OJ hon ser inte alls ut att må bra!! Nä inte direkt.

Så de konstaterades att Linnéa hade dubbelsidig öroninflammation. Han sa att den förmodligen hade kommit väldigt sakta då Linnéa inte visa någon tendens på att de skulle göra ont.

SÅ..... Nu hoppas jag VERKLIGEN att alla jäkla sjukdomar håller sig väldigt långt borta från oss i fortsättningen..

Dag 2 på jobb har gått och de känns riktigt bra. Fick packat lite ordrar och lite annat. Känns riktigt bra att komma igång på riktigt :D

Blogga från mobilen.....

Jag ser flera gånger att mina inlägg har med lite konstiga ord och annat tex konstiga stavningar. Inte alltid de bästa att blogga från mobilen då den GÄRNA väljer sina egna ord!! Lite smått irriterande ;) men ja nu vet ni


Amen vad f-n!

Jag studsar upp vid halv sex och fixar mig inför jobb. Plötsligt hör jag en liten tjej som står yrvaken i hallen. Tog henne i famnen och satte henne i soffan med TVn igång. Tittar in till henne igen efter 5 min och tycker hon ser konstig ut. Boom feber IGEN!! 2 dagar uppehåll och nu är de dags igen. Jag blir så trött...... Så nu bäddar jag ner mig i sängen med henne intill mig. Hon somna på 3 sekunder.

Min dag har gått fort. Efter nästan på dagen tre år senare (12 februari 2010) stiger jag in på min gamla arbetsplats och klappar mina små truckar och maskiner och fråga om dom saknat mig ;)

Jag var lite ringrostig men var inte helt ur banan. Kl blev 14 och jag begav mig till KOMVUX för typ inskrivning. Jag ska läsa flexibelt och behöver bara komma in och visa mig var tredje vecka och när jag känner för att göra ett prov. Sen är de någon inlämningsuppgift och ett muntligt test. De ska jag ju klara ;)


Feb. 03, 2013

Linnea hade feber i två dagar, torsdag och fredag. Den var inte lätt att få ner. När jag kom hem vid 5 tiden i torsdags tog jag tempen för hon yra och såg ut att inte må alls bra. Då var den 40,3! 15 min tidigare hade robin tagit tempen och var då 38,9. Jag gav henne febernedsättande och tog en tunn tunn filt om henne och famna henne som en bebis och mer eller mindre sprang ut med henne. Jag kände hennes värme nästan bränna mig på armarna. Hon sa att hon frös men jag krama om henne hårt och viska hur mycket jag älskar henne. De tog inte lång tid förrän mina fötter var is (då varken skor eller strumpor hann tas på) efter 2 min gick jag in med henne igen och satte mig med henne i soffan. Pussa hennes panna och bara var! Efter 5 min hade tempen börjat gå ner. Ingen feber under helgen och nu är vi igång igen.

Inatt vakna jag av att Linnea skriker HYSTERISKT!! Höll på i 20 min. Var totalt otröstlig. Tände lampan så hon skulle vakna, gav henne vatten, nappar, snutte... Inget hjälpte. Hon hade haft en riktig mardröm. Tillslut lugna hon ner sig och sa vad hon drömt. - mamma försvann. - jag hitta inte mamma! Jag blev rädd. Naw men lilla lillis!! Jag krama om henne hårt och sa att jag alltid ska finnas hos henne. Krama sen om henne och hon somna i min famn.

Imorgon är de dags för mig att gå tillbaka på heltid. Känns väääääldigt konstigt efter nästan exakt tre års mammaledighet. Men skönt! Så mycket på G nu! Ett litet möte skall också pressas in imorgon. Nu börjar min resa ta form ;)




RSS 2.0