Mammor och minimodeller.......???

Jag åkte bort till gymmet igår. Kolla in lite och kände lite. Bara armarna. Ska ju inte överanstränga ryggen. Kändes bra och kände inget i ryggen, varken då eller nu. Man ska försöka att röra sig som vanligt. Går rätt bra.

Satt och titta på mammor och minimodeller igår på trean... Alltså vissa där är ju heeelt knäppa... Tycker att sin 9 åriga flicka ska få sminka sig om hon vill. Jag tycker absolut inte att man ska sminka barn. Klart att dom kan få leka lite när dom är hemma.. Men inte gå ut med en färgglad färg på ögonen eller på läpparna. Men detta ämne kan man diskutera vilt inom. Jag brukar måla Linnéas naglar när jag själv målar mina. Blir i en ljusrosa färg. De tycker jag är ok. Men de finns säkert dom som tycker de är fruktansvärt. Men de jag känner som är skillnad mellan att ha en massa färger i ansiktet och på sina naglar är att de förändrar inte utseendet på samma sätt. Ta bara dig själv. Sminkar inte du dig känner du dig inte fin och fräsch men så fort lite puder, mascara, roughe och ja även lite läppglans kan få dig att känna dig MYCKET finare. Så ska man ju inte känna när man är 6-9 år. Barn ska få vara barn. Vad tycker du??

Till Linnéa sydde mamma två overaller som jag bara totalt älskar. Jag ville ju så klart att Wilton också skulle ha en. Fick hem den i lördags. SÅÅÅ fin!! Tack snälla mamma :)



Fodret är i små ugglor och grenar ;)



Linnéa i sin stora overall ;)



Minsta overallen :)

Sist bjuder jag på en bild på Linnéas och Wiltons farfar. Även om de var lääängesen som de träffades så lekte Linnéa på med sin farfar som de aldrig gjort något annat. Hon pratar mycket om sin farfar (när han var i Thailand) Kan de vara för att farfar ger henne godis ;)

Farfar hade en rolig fotpall som man kunde ta av locket och så kunde man sitta i den ;) Där lekte Linnéa.



Fick foppatofflor av farfar men som var liiiite för stora ;) men gillades gjorde dom.


Thailand, ryggskott, pengar och stora muskler ;)

Vi har våra funderingar på att åka till Thailand med Robins pappa i novemer/december. Hade varit sjukt skönt att komma iväg och få lite värme. Robins pappa äger ett hus i Thailand som vi ska bo i. Så de är resan och sen att leva som kommer kosta. Får se hur de blir :D. Annars blir de året efter.

Ryggskottet sitter i och irriterar. Skulle kunna göra vad som helst för att få väck de nu. Kan inte ta hand om ungarna som vanligt. Att bara fixas inför dagis är sjukt tufft. Läkaren sa att de var bra att gå mycket så nu skall jag ta och gå till Linnéas dagis och hämta henne och sen gå hem igen. Tar ca 30 min att gå dit och sen 30 hem igen. Sparar man lite pengar på bensin också. Hoppas de försvinner för nu vill jag komma igång igen.

Med barnen är/går de bra. Linnéa fortsätter hjälpa mig mycket med Wilton och han i sin tur är en snäll och duktig liten pojke som inte säger så mycket utan mest tycker de är skönt att finnas ;)

Håller på att titta runt lite inför mina studier. Ska bli spännande. Kommer at tid och en massa energi men de ska man klara. Finns dom som är ensamstående med 2 barn som fixar de då gör jag de också. Jobba ett år mellan mammaledigheten och studierna. Så man kan få lite extra pengar, de är ju aldrig fel.

Ska jobba varje helg nu i februari. Bra pengar ;) och skönt!! Komma hemifrån lite. Hur mycket jag än älskar min familj så är de skönt att komma iväg någon timme och bara få var Ida.

Tänk vad glad man kan bli av några fin/bra ord. Robin tränar varje dag innan jobb (går upp 4.20 för att vara på gymmet 5.00) och helgerna går han upp lite tidigare än oss andra och sticker iväg 1½-2 timmar. Alltså tränar han 6-7 dagar i veckan!!!! SJUK!! JAAA!! Såg hur stor han blivit och sa JÄKLAR va de syns nu :) Han lös upp som ett litet barn och var på gått humör hela dagen. :D kul att göra honom glad. Nu är de bara jag kvar med min mammakropp ;) men de går åt rätt håll :D


Kom ifatt mig...

Trodde de var foglossning som jag fått men icke... Blev så trött på att ha ont så jag begav mig till vårdcentralen. Mmmm ryggskott!! Tack liksom!! Behöver jag nu ju....

Så jag får inte lyfta, bära och inte sitta.... Så ja de blir väl till att gå och stå ;)
Lätt detta kommer bli med 2 små barn.. Hjälp någon??

Jag sliter mycket på bägge ungarna. Bär nästan hela tiden någon av dom eller har dom på mig. Sitter mycket på golvet och leker. Åker iväg själv med dom bägge.. Får jag sluta med nu om jag ska bli frisk... Men jag kan ju inte låta bli.. 

Jag som tog ett gymkort igår.. De blev ett på ACTIC på Sparta, Östra Torn  (www.actic.se). Cajjan tog också ett. Nära och bra för henne då hon jobbar på ICA Tuna ;) Skit fint gym var de med många maskiner som skall testas. Många man känner som tränar där också :) Kul!!

Mitt midjemått har sjunkit med, HÅLL I ER.. 5 cm på 1 månad!!! Nice! Jag har varit extremt slarvig med träningen men har tänkt lite på vad jag trycker i mig :). 

Nu skall jag inta liggande soffläge resten av denna fredagen.. Ha en underbar dag :) 


Snart dags för kalas :)

Snart blir min underbara unge 2 år :). De skall så klart firas. Jag hade tänkt göra en massa cup cakes och annat gott att bjuda på. De är ju ett barnkalas!!

Många frågar vad man kan köpa till Linnéa. Jag tycker inte alls de är svårt till flickor i den åldern. Allt går hem. Men tipsar gärna :)

 leksaksmat i tyg, trä eller plast.

 Köksredskap (finns fina på IKEA)

     Olika pysselsaker som pennor, klistermärken, papper i olika färger m.m

 Kläder till sina dockor ( eller andra saker till dom)

 Kläder till henne själv. Stl 92

 Astrid Lindgrens cd skiva eller någon annan barncd eller filmer.



 Träpussel med eller utan knoppar

Linnéa blir glad för allt hon får :)



Hitta denna ungen i soffan MED SKITIGA STÖVLAR på!! Trevligt :)!!



Nu kan man sätta upp lillisens hår utan att de ramlar ner eller att hon tar bort de. Söt är hon :)




MIIIIN dag idag :D

Japp då blir man 26 idag!! Ett steg närmre 30!! De tackar man för ;). Eller inte.. ;)

Steg upp och mötes av en fin tårta på köksbordet som vi skall mumsa på ikväll :)

Ha en fortsatt trevlig dag för de ska jag!! :D


Jag som liten ;)



Från i lördags (inte går jag så här fin hemma inte ;))






Foglossningar???

De är nu 3½ månad sen jag födde Wilton. Har inte haft så mycket foglossningar under graviditeten. MEN NU!!! Jävlar! Ibland vaknar jag av att de är en mollande känsla i ryggen och bäckenet. Känner hur de strålar ut i låren. De är grymt vad hon de gör ibland. Hur länge efter kan man ha detta? Är de bra att träna?
Tänkte att SUPERMORSAN kanske vet ;)

Har en liten tjej hemma som har ögoninflammation och förkyld. Lagom kul. Träningen kan jag ju fetglömma här hemma. Så de blir träning tisdag och torsdag med Carro. Får ta min lille pojk och ut och gå en låååång runda sen när Robin är hemma.

På lördag är de dags för lite festligheter för våran del. Lilleman får följa med men Linnéa får sova hos sin mormor. På söndag skall vi kolla på ett hus. Ligger lite utanför Lund, inärheten där jag växte upp. Ska bli lite kul. Var på husvisning i Borgeby i söndags men de var för litet. Fint hus och HELT i min stil men kunde haft två rum till. Som Robin sa- vill inte behöva flytta om vi beslutar för ett barn till i framtiden. Annars kan de vara bra med ett extra för gäster eller som "hobbyrum" för Robins träningssaker. Detta huset fattas ett rum så fall. Men har en stor trädgård med tillgång att bygga ut en del så fall. Vi vill ut en bit på landet men inte så långt så man tycker de är jobbigt att köra. De tar 5 min med bil att komma till Nova tex. Vi får se ;)


Linnéas (& lite Wiltons) rum

Barnen ska snart få dela rum. Vi har inte de så stort och barnen har de minsta rummet. Innan vi besluta för att byta så dom får vårat stora var jag tvungen att kolla efter andra lösningar. Detta blev slutresultatet.






Wiltons säng ska stå där alla nallarna är.






Deras första bokstäver i namnet.


Långa naglar.

Har den sista tiden fått frågan - har du alltid haft långa naglar?? Svar: JA! Men jag är en sån som kan helt plötsligt klippa av dom för att jag inte pallar fila och underhålla dem hela tiden. Tycker de är riktigt snyggt med långa naglar. Behöver inte vara jääätte långa men så man ser en del av de vita. Nu börjar jag tröttna på dom så dom ryker väl snart igen ;). Ska ha dom till nästa helg då vi ska iväg och festa till de lite.




Allt som de ska vara :)

Här är allt som de ska. Var och hoppa in lite på jobb igår för de hade så mycket att göra. Faktiskt lite skönt att komma dit. Robin var hemma och tog hand om barnen. De hade gått jätte bra. Kändes samtidigt konstigt att komma tillbaka. Gick på mammaledigt 12 februari 2010. Alltså nästan 2 år sen. Skulle egentligen dit igen när Linnéa börja på dagis men fick reda på att lille Wilton fanns i magen och tog då ett jobb där jag jobba kvällar och helger för att jobba in lite pengar.

Jag har antagligen SJUKT lätt att bli gravid. Med Linnéa åt jag p-piller och med Wilton... Så ja de fick bli annat denna gången. Vill ju inte ha ett barn till nu. Då hade jag nog dött. ;)

Får ofta frågan om de är jobbigt med barn så tätt? Ska jag vara riktigt ärlig så trodde jag de skulle vara jobbigare. Nu är jag så inne i småbarn. Linnéa har tagit sin brors ankomst väldigt bra. Hon hjälper till en massa med honom. Hjälper mig att bära saker. Trodde de skulle bli jobbigt att bära runt Wilton samtidigt som Linnéa ville vara hos mig. Fråga Robin vad han tyckte. Han tyckte samma som jag (vad han sa då allafall ;)) Tycker jag får ensamtid med Linnéa också. Passar på när lillebror sover och Robin hemma. Läser mycket för henne. Bakar mycket. Ute och leker när de är väder till de.



Mina blöjpluttar <3



Världens finaste pojke



Underbara tös <3


Nu är de ett nytt år och nya saker som sker. Dop för Gabriel på söndag. Jag ska bli faster för 8:de gången. Min syster ska gifta sig. Jag ska förhoppningsvis studera till hösten (vad säger jag inte nu, men de är några år framöver som jag ska sitta i "skolbänken" men sjukt spännande ;)) Sen kommer ju allt med barnens utveckling också. Så roligt att följa Wiltons framsteg nu när man vet lite mer efter Linnéa.

Påtal om den lilla loppan. I tisdagsnatt natt vakna hon av att vi höll på med Wilton. Hon la sig tillrätta mellan oss och sedan börja hon prata en massa. De var om katten Messi (syrrans) kimkim (joakim), Malin, Gabriel och hunden tea och att vi sov där och att kimkim koka ägg till frukost. Trodde inte hon la de på minnet ;). Man får passa sig för vad man säger här hemma. Ordet F-A-N kommer rätt ofta ur munnen. Slår man sig så säger man ju lätt AJ SOM FAN!! De är rätt svårt att låta bli. Speciellt för Robin :). Samtidigt som de inte är kul att hon säger de så kan man inte låta bi att småskratta ;).

Överraska Robin efter gymmet idag med nybakade scones, ny ost, marmelad och cream cheese. Kom över ett recept på samma som man får på espresso house. SJUKT gott!!





Lite mys mitt i fikan ;)

RSS 2.0