Dum mot mig själv.

Robin hjälper mig med allt. Han är en ängel. Tar barnen natt som dag. Men... Jag kan inte låta bli att hålla på. Jag är så fruktansvärt rastlös just nu. Vek en del tvätt och dammsuga. Smart Ida, SMART! Nu har jag fruktansvärt ont. Men jag får fan skylla mig själv. JÄVLA IDIOT. De är just detta som fick mig i detta tillstånd. Jag lyssnar aldrig på min kropp. Ska bli skönt att komma hemifrån så jag slipper alla måsten. Skulle inte förvåna mig att de blir att göra om hela skiten. Så soffpotatis var jag inte speciellt länge.

Jag har fått frågan av en del om jag kan blivit steril efter detta? Svaret är NEJ :-D! Så lilla/lille trean kommer om några år. Men först läsa.

Soffpotatis

Ja jag ligger för de mesta i soffan. Men försöker röra mig så mycket som möjligt. Jag gör inget med barnen för de är för tungt och sätta mig på golvet är omöjligt. Tur robin är hemma och tar dom.
Till helgen åker vi upp till stugan eller rättare sagt huset mamma har hyrt. De är mina syskon med familjer. Vi blir 20 personer. 10 Vuxna och 10 barn. Linnea är eld och lågor eftersom hon tycker de är riktigt kul med sina kusiner. Sitter och säger allas namn och säger att hon ska leka med alla :-).

På fredag ska vi grilla och lördag ha kräftskiva. Ska bli riktigt kul och mysigt. En runda på skånes djurpark blir de också.

Nu tänker kanske vissa att de kanske är dumt av mig att åka iväg när jag precis blivit opererad. Men där kan jag mer koppla av och får hjälp av de andra. Mamma och syrran har sagt att de hjälper till så mycket dom kan för dom vill att vi ska med. Är ju inte så opererad så de är en risk för mig.


okej

Operationen har gått bra. Nu är de bara till att ta de väldigt lugnt. Ligger hemma i mammas soffa och blir omhändertagen. Lite lyx :-). Saknar ungarnas riktigt mycket. Fick pratat med linnea och höra vad hon hittat på idag på dagis. Kändes lite bättre. Nu ska jag trycka i mig chokladen mamma kom hem med

Nu är de dags

Kl är nu 05.34 och jag sitter och ska dricka lite te. Kl 0600 får jag inte dricka mer förrän efter operationen. Om jag är nervös? Nä inte så farligt. Ska bara bli skönt att få ordning på allt igen. De är ju ingen mega operation.

Jag kommer åka hem till mamma efter dom timmarna man måste vara kvar och vara där så jag få ta de lugnt. Annars kommer barnen vara som små iglar bara för att. Robin ska vara hemma med Wilton och Linnéa på dagis. Får han känna på hur de är ett tag ;)

Nä nu ska jag packa ihop de sista och sätta mig och bara ta de lugnt.

Önska mig lycka till ;)

Plånboken??????

Händelserik helg kan man ju lätt säga. Helgen börja med att vi for ner till Trelleborg för att gå på marknaden. Hälsa på hos barnens farmor och Dan. Där bjöds de på kanelbullar och lite snack. Sen stack vi ner på marknaden och gick runt och kolla på allt "skit", snacka med folk och köpte en Hello Kitty ballong till Linnéa.
 
Vi gick hem till barnens farfar och Yam. Gick och grilla i deras koloni sen hem och göra sig snyggare ;) för att sedan bege oss ner till öltältet och parta loss lite med vänner, medan barnen stanna kvar hos farfar och sov.
 
Vi hade skit kul! Blev inte så sent för vi skulle upp tidigt.
 
När vi vaknar och börjar packa ihop våra saker inser Robin att hans plånbok är borta!!! Vi letar som galningar! Linnéa blev den som fick skulden! Men i detta fallet var de inte hon.. De var hennes egna fader som hade varit jävligt klantig! De fanns 300 svenska kronor och sen hade vi växlat 1500 svenska till tyska!! Detta låg i plånboken!!! Rena idioti! VARFÖR lät han dom ligga kvar??
De ringer i Robins mobil och de är hans lillebror Hampe. Han säger att de är en tjej som skrivit på facebook till honom att hon hittat Hampes plånbok. Bara de att Hampe var inte med.. Tjejen hade stått och serveratt öl i baren då de kommer fram en och lämnar in Robins plånbok.. Allt var kvar!! TACK SNÄLLA MÄNNISKA!! Hade vi vetat vem de var hade denna person fått något som tack! Robin skall nog sluta dricka ;)
 
Sen bar de av till TOSSELILLA där Robins jobb SKANSKA bjöd då de firar 125 år. De var inte de bästa vädret men de var kul ändå! Vi träffa upp Robins kollega och hans familj. Amelia är 1 år äldre än Linnéa och de busa på. Vi blev bjudan på mat och glass. Vi som vanligt vann ju godis. Vi vann en stor ZOO ask! De gilla ju klart Linnéa. Våra barn sov när vi var och skulle bada men jag tänkte inte vara feg så jag hoppa i. Jag har ju badat i varmare! bada en massa med Amelia som verkligen älskade att bada.
 
Nu kommer snart mamma och hämtar mig och barnen sen sticker vi på loppis i Flyinge och kollar in andras skit som kan bli mina skatter ;)
 
Bilder från Tosselilla!
 
Att åka grisatåget var inte kul!
 
 
Me klättra i Tarzanstigen var
 
Gullunge!
 
 
Wilton <3
 
 
 
 
Linnéa och Amelia åkte denna 4 gånger i rad!
 
 
 

Hösten..

Jag fullkomligt ÄLSKAR hösten! Jag älskar när man kan sätta på sig härliga koftor och härliga halsdukar. Jag lääängtar tills de riktigt riktigt är höst. Älskar att krypa ner i soffan till en bra film och tända lite ljus och dra en härlig filt över mig och lägga mig tillrätta i Robins famn och bara vara.
 
Detta klippiga väder är inget för mig nu när man har två små element hos sig varje vaken stund. Varför ska barn vara hos en när de är såååå varmt. Känner dom inte av de själva? Varför måste dom?
 
Linnéa prata med sin farmor igår och berätta minsann att -pappa ska passa sig! Hahaha lilla skitungen :D
 

Dagens dop.

Lilla Molly var så duktig när hon blev doppad i vattnet. Efter de somna hon gott i faster Idas famn. Lilla snuttan. Nu är jag riktigt trött efter all värme som varit idag. Tyvärr har jag inga bilder för kameran kom inte fram då Robin fick ta två skitungar ;) Men kommer väl upp en bild när jag fått en :)

Hej svej!!

I torsdags hände de som ABSOLUT inte får hända! Jag tänker "de hinner jag innan...." Man ska ALDRIG tänka så.. Att man inte lär sig! Jag öppnar dörren ut till framsidan ,där de finns ett steg sen plator, tänker att jag ska snabbt in i köket och hämta en stol så jag kan lägga den för dörren så inte Wilton kommer i sin gåstol och flyger ut.. Mmmmm och vad händer. Ut flyger han och rätt ner i platorna med ansiktet! Jag är 3 sekunder bakom honom och missar honom. Fy faaaaaan vilken ångest. Linnéa gav honom ett plåster i pannan. Stackarn :(! Så då har man råkat skada sitt andra barn. Kan man nu bocka av de någonstans så man slipper de i framtiden??? Förlåt älskade Willy! Nu har vi skaffat 2 kompostgaller som vi sätter upp med 4 krokar. Nu ska de INTE hända igen!!
 
 
Tur att han ändå är en go och glad kille :)
 
Igår stack jag och syrran ,utan ungar, till Nova för inhandling av kläder till dopet av lilla Molly på söndag. Jag ska vara fadder så jag får ju se anständig ut ;). Vi sprang runt och titta på allt och testa en massa. Vi var bara i en butik, Vero Moda. Tycker de har fått in sjukt mycket snyggt och saker som är i min stil. Gina Tricot och Hm är inget för mig längre. Hitta en tunika och en kofta och ett halsband efter många om och men och vilken ska jag ta.  Efter de blev de Kappahl och inhandling av vinteroverall till Linnéa. De hade 25 % på hela köpet så de blev lite billigare ;)
 
 
Tunikan: 249 kr, koftan: 199 kr & halsbandet 159 kr
 
 
Linnéas overall: 749 kr men mitt pris blev 562 :). Köpte svart så kan Willy ta över den sen. Kan ju köpa rosa mössa, halsduk och vantar :). Man får ju tänka ekonomiskt ;)
 
 
Skicka iväg ett sms till "killarna" hemma att sätta igång med maten en stund innan vi blev klara. Så när vi kom hem var de till att sätta sig vid dukat bord med ett glas vitt och äta grillade revben och klyftpotatis och Wiskeysås. Snacka om LYX!! Robin är VÄRLDENS bästa på att grilla ;)
 
Linnéa är HELT förälskad i Spöket Laban! I ett avsnitt så bakar dom kokosbollar. Detta ville hon göra innan Syrran och hennes familj kom så Linnéa kunde bjuda på de. Men hon sa inte att de var kokosbollar utan
bajsbollar.
 
 
Kan väl hålla med om att de ser mer ut som kattskitar än kokosbollar ;) Men goda var dom!
 
Mitt mål med att få Linnéa blöjfri och Wilton att börja krypa har gått väldigt bra. Linnéa går själv in på toaletten, INTE pottan, släcker lampan och sätter sig och vill vara ifred i mörkret och göra sitt. Ingen blöja här inte :D!! Har gått jätte bra på dagis dessa 2 veckorna förutom en gång då jag satt på henne ett par för jobbiga byxor att ta av(tänkte ju inte jag på ;)) då kom de medan hon stog vid toan och försökte ta av dom. Så inga jobbiga byxor på!!
 
 
Duktiga tjejen ;)
 
 Underbara Willy ( Robin har inte lärt sig riktigt hur man centrerar när man tar bilder ;) men den blev ändå rätt bra :D och jaaaa vi tankar på Statoil ;)
 
 

Äntligen!

Nu har jag fått tiden för operationen. Den 28 augusti är de dags att infinna sig på sjukhuset. Ska bli rätt skönt så man kan komma tillbaka till sitt rätta jag och komma iform. Jag har inte riktigt vågat hålla på och "fixa till" mig på gymmet. Har bara tänkt att de skulle bli värre och de är de faktiskt inte värt. Man måste vara rädd om sig. Träna och komma tillbaka i "formen" som jag hade när robin och jag träffades kan man fixa när allt lagt sig. Är ju bara 10 kg och inte 100 ;-). De som spelar stor roll är att robin älskar mig som den jag är. Att jag har kvar min utstrålning och bus i ögonen :-)

Vår resa till Stockholm :)

Nu har jag äntligen hittat sladden till den gamla kameran där alla bilder från Stockholm låg :)
Jag låter bilderna tala för sig själv.
 

Bröllop :)

Nu har de varit min systers bröllop. Jag åkte dit tidigt tidgit på morgonen för att hjälpa henne med de sista och göra tårtorna. Jag la all min energi för att göra hennes och Joacims dag så underbar som dom ville ha den. Jag gjorde allt i min makt!

Bröllopet blev UNDERBART! Så fin hon var och allt föll på sin plats. Underbart tal från Joacim till Malin. Jag bet mig i läppen många gånger under dagen/kvällen men då kunde jag inte stoppa tårarna. Inte under den underbara sången som Joacim hade spelat in under svensexan :).

Min syster fick de bröllop hon förtjänade. Som jag sa under mitt tal:

Jag skulle vilja ge er allt, för de är ni värda tusenfallt!!

 Joacim och Malin Axelsson

Mamma sydde Malins klänning, min klänning, flicktärnornas klänningar som var mina brödrars flickor och Linnéas klänning. Syper fina blev dom. 

 

Fina tårtan som jag gjorde vid :)

 

Underbara ungarna :)

Jag och Robin <3

Bruden och tärnan ;)

Syskon

Ola, Jag, Malin och Johan :)

 

 


Fullt upp!

Nu är de fullt igång med förberedelser inför systers bröllop på lördag.
Handla de sista till de igår (hoppas jag ;))

Satte upp tält och gjorde fint i de igår och planerade en del.
Bara dukningen kvar ;)

Så nu är de snart dags och jag är lika nervös som min syster :D

RSS 2.0