Nytt utseende :)

Jag har lyckats!! Nu äntligen har bloggen ett nytt utseende. Lite fler saker som skall finjusteras lite. Men vad tycks?
 
Idag skall jag mysa med en liten bebis. Min älskade Carro har fått en liten pojke :D. En liten Billy. Så här ska de bebismysa. Jag och Robin sticker själva och barnen får vara med sin mormor. De får träffa Billy en annan dag. Lugnast så :D
 
 

Bilder från midsommar

Låter bilderna tala för sig själv. Jag körde neutral på midsommar med NO smink ;) Eftersom jag inte frågat min granne om de är ok att lägga ut bilder på henne och hennes flicka, så får de bara bli bilder på oss i våran familj :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbart!

Midsommar blev helt underbar. Robin packa bilen och jag baka bröd och fixa de sista. Sen bar de iväg mot Mölle. Stugan vi bodde i var uppe i berget nästan mot kullens fyr. Där låg stugan i en liten glänta. En stor timmerstuga. Så otroligt mysigt. Barnen lekte och hade hur kul som. Vi andra snacka och drack lite gott. Under kvällens gång fick jag 5 vidriga små äckliga fästningar på mig. Brödet, hemmagjorda osten och jordgubbscheesecaken med kladdkaksbotten uppskattades ordentligt :).

När vi var där bodde Robins lillebror och flickvän hemma hos oss, så när vi kom hem igår bestämde vi oss för att äta tillsammans. Grillat så klart!! Men de ville inte vi tjejer ha så vi gjorde hemmagjord sushi. Sen kom grannparet med ena dottern (inte dom vi fira midsommar med) och åt tillsammans med oss.

Idag kör jag på att jobb 8-22.. Men är faktiskt skönt efter denna helgen och detta vädret :).

Bilder från midsommar får jag lägga in senare, tog med den riktigt kameran.

Linnea var superfin i klänningen som mamma gjort. Bara kransen som fattades här :)

En bild på en sovandes Willy. Var sååå trött efter allt bus :)

Och sist mina och Hannahs sushi!! Blev riktigt goda :)

https://cdn2.cdnme.se/1328173/7-3/pic_51c6bed8ddf2b343e9fa3522.jpg" class="image">


Dagen före midsommar :)

Då är de midsommar imorgon. Som tradition hos mig och Robin så görs de en cheesecake med jordgubbar och fucccia bröd med vitlöksost (hemmagjord). Denna gången ska jag testa göra en annan botten, får se hur den blir. Alla man bjuder dessa två mumssaker på tycker de är sjukt gott :). Får se om grannen tycker om de.

Vi ska upp till en sommarstuga uppe vid Mölle som ligger ovanför Helsingborg. Där möter vi upp grannen med kille och barn. Blir att vi sover där så de kommer bli jätte mysigt. Ett riktigt midsommarfirande :).

Här är en bild på cheesecaken och min krans till imorgon :)


Klänning made by mormor

Barnens mormor har som tradition att sy en sommar/midsommarklänning till Linnea. Detta året glömdes inte bort. Den är super fin och de bästa är ju klart att man kan snurra i den och känna sig som en riktig prinsessa :)

Tack mormor!! :)


Likt en ängel så fin

Loppis var de idag igen. Hitta en massa bra saker och kläder.
En var en klänning för 5 kr.
Linnea med sitt änglahår var likt en ängel så fin i denna


Sövdesjön

 
Barnens kusin Oskar fyllde 11 år i veckan. Igår var de lite firande. De blev vid Sövdesjön som ligger mellan Blentarp och Sjöbo. De var mysigt att sitta och kolla på alla barnen som sprang runt och lekte.
 
Molly och Linnéa
 
Badflickan
 
Ludvig
 
Gabriel
 
Molly
 
Julius
 
Malin, Gabriel, Linnéa, Wilton och Robin känner på vattnet :)
 
Lille Wilton
 
Gabriel
 
Me, Wilton, Linnéa, Izabella och Oskar
 
Wilton
Kärlek <3
 

ÄLSKAR!

Dessa två underbaringar! Älskar er otroligt mycket!
 

RSS 2.0