OJDÅ!!!

Ja här var man dålig på att uppdatera. Måste bli bättre på de.

Linnéa har som sagt börjat få tänder och de märks på många sätt. Hon bitter på ALLT hon kommer åt (så som mammas bröst, vilket INTE är så skönt), saglar jätte mycket, har fått feber några gånger och är inte alls på humör. Tycker så synd om henne. På allt detta ska hennes mamma dra upp henne halv 7!!!!! Hon är van vid att sova till halv 10. Så sur var hon imorse. Jag var tvungen att lämna in bilen till Ford för när vi kopla ut airbagen så togs strömen och då behöver man en kod till radion och den koden vi hade stämde inte. Dom som hade bilen innan har bytt radion och sen inte skrivit in den nya koden. Så 584 kr blev de för oss!!!! TACK!!!!

För varje dag som går blir jag mer och mer sugen på att sy... Ja ni läste rätt. SY??? Tänk små söta spetsklänningar och annat sött man kan sy. Får väl ta och skaffa mig en symaskin. Någon som har en som bara står och som du vill bli av med?

Var uppe i bjuv hos Robins bror och hans lilla familj i fredags. Träffa Elly, Linnéas kusin. De var jätte mysigt och kul att se henne. Elly tyckte nog också de var kul att träffa Linnéa. Hon visa Linnéa hur gott de var med lökringar.

Vi ska kolla på hus imorgon i Revinge!! Min syster bor där, hon köpte de gamla stationshuset för ett par år sen. Lite kulom vi bor nära varandra. Men där är en del att göra. Får se vad de blir. De är ju en start på vägen till att vi ska köpa ett hus till lilla familjen.

 


Irriterad!!!

Ja irriterad är bara förnamnet på vad jag är! Har egentligen inte någon anledning. Känner att de bubblar inom mig. Måste få väck denna känslan. Kan man bara vara irriterad utan anledning? Jag tror jag är de..... Måste nog ta mig en funderare på vad de är. Blir nog bättre imorgon

Ja de har varit en del nu. I lördags hade jag, min syster och ena svägerskan möhippa för den andra svägerskan. Så roligt vi hade. Linnéa var med på förmiddagen då de var rätt lugnt men sen fick hon vara hos sin pappa i 7 timmar. De hade gått jätte bra och jag kände inte att de var jobbigt. De var ju trots allt första gången vi var ifrån varandra. Tycker hon har varit för liten tidigare. Senare kom Robin och de andra killarna med barnen så fortsatte vi festa lite till.

Linnéa har kommit på att de är JÄTTE kul att göra HÖGA läten. Mamma tycker då att de är mindre intressant. Men där ligger hon och gapar för allt vad hon har. Ligga still vill hon inte heller. Hon försöker resa sig hela tiden. Känns som att hon kommer vara mycket igång när hon blir större. Man kan ju hoppas att de lugnar ner sig lite hahaha.

Lilla familjen var på Ikea i måndags och kolla ut lite saker som skall köpas in. Med hem blev de en lampa, en förvaringsgrej, barnstol och så klart ljus!! Ett måste när man är på Ikea. Där träffa vi på en gammal flört till mig (gick väl i 8:an) trevligt att se honom. Var ju ett tag sen. Han såg så chokad ut när han såg mig med vagnen. Kunde han nog inte tro om mig när man tänker tillbaks till högstadiet (hur lät nu de hahaha)Han kom fram och sa att han måste ju bara krama mig för de var så längesen. Hälsa på Robin med frågan ja och de måste vara du som är pappan? De är alltid kul att träffa gamla vänner.

Helgen är verkligen helt uppbokad. Fredag ska vi upp till Bjuv till Robins bror Daniel och Emelie och så klart lilla Elly. Hoppas bara att allt är bra då. Lördag fyller lilla Ludvig 2 så då får han en liten present. Söndag.... ja de var något som hände då också men jag kommer inte ihåg vad...... Inte bra Ida!!!!

Vi har fått lämna in bilen så vi fick ta ur airbagen! Lillan totalt vägrar sitta bak själv och hur bra är de att köra med en skrikandes liten flicka där bak när man kör på en motorväg?? Inte bra. Man kan väl lätt säga att man får lite halvt panik. Och oftats är de bara nappen som trillat ut. Så de fick bli att vi flytta fram henne. Jag kör ju en del själv med henne och kommer bli mer av de nu i sommar.

Nu är de snart dags att spaklan lillfisens rum och lägga golvet. Ska bli kul sen att sätta in alla hennes fina dop saker.


Mys på morgonen



Redo för en tur till IKEA





Lillfisen testar sin nya stol ;)

Nu känner jag mig på bra humör igen ;) Kan man bli annat när man ser pån denna lilla tös?

När är man en dålig mamma?

Jag låg och tänkte lite innan jag somna inatt och kom att tänka på hur bra man egentligen har de och att man absolut inte ska klaga. De finns verkligen dom som har de sämre. De har man sett med sina egna ögon. Turen är att dom bägge är underbara föräldrar till den lilla flicka. Då fick jag tanken vad är en dålig mamma?? Låg länge och tänkte på de och kom fram till en slutsats. Enligt mig är man de när man tar sig själv före sitt barn i de flesta situationer och nästan totalt skiter i den lille/lilla. Ibland kan man själv känna sig riktigt usel, tex när hon är otröstlig. Tur man då har Robin som stöttar upp en. I början kände man sig riktigt dålig som mamma när lillan var ledsen och man inte visste vad de var. Nu har man börjat se hennes små tecken och allt går bra. Jag har alltid sagt att jag ska bli så som min egen mamma var mot oss. Hon har alltid gett oss mycket kärlek. Hon har inte haft de så lätt som ensamstående mamma med dålig ekonomi. Men rik på kärlek har hon alltid varit.

Linnéas kusin Elly var med i Aftonbladet i måndags. Hon var med eftersom att hennes mamma Emelie bloggar om hennes ovanliga sjukdom EB,  läs mer om deras vardag i länken här brevid, Emelie Roslind - lilla ellys kamp mot jeb. Artiklen var jätte fin och bilderna var också jätte bra. Man satt och läste med gråten i halsen.

Söta Elly


Idag ska vi gå till "kyrkansbarntimma" eller rytmiken eller vad de nu heter. Så de är snart dags för mig att packa ihopa och ge mig iväg. Brukar ju ta en liten fika innan vi går in.

Ikväll ska jag och min lilla familj  och mamma åka och gratta min brors ena dotter som tar studenten i Eslöv. Har inte träffat henne på väldigt länge, så de ska bli kul.

Linnéa





Allt kan hända på ett par sekunder!!!

Fick reda på att en person gick bort inatt. Så hemskt!! Endast 64 år.. Allt kan hända på ett par sekunder!! Mina tankar är verkligen hos denna familj.

Jag har varit riktigt dålig på att blogga nu. Ska bättra mig!!! Men som mamma till denna lilla tös har man och göra typ alltid.

Igår var vi och vaccinera henne och hon mådde bra tills kvällen då hon fick 38.5 i feber och var fruktansvärt grinig. Försökte med de mesta men de gick inte alls bra. Tillsist somna hon väl av trötthet. Hon sov jätte bra hela natten men hos mig såklart. Hon har börjat med de igen. Ibland får man hämta henne vid 6 tiden och ge henne lite mat. Ligger man med ryggen mot henne så känner man hur hon drar med sin lilla hand längst med ryggen för att få en att reagera. Vänder man sig sedan om får man världens största leende.

Sitter och tänker på denna familj som blev drabbad inatt. Kan inte sluta få tanken om att mamma inte skulle finnas mer. Det FINNS INTE!!!!! Hon fick åka in för ca 2 ½ månad sen och bli kollad efter ett litet fel. Jag blev så arg för att hon inte åkte in direkt. Hon betyder så mycket för mig. Min morfar gick bort endast 63 år gammal och mamma fyller 60 i sommar. Utan att gå och tänka på de så, så finns tanken där hela tiden. Redan som liten hade jag tankar om att mamma inte skulle finnas mer. Jag vet de låter HELT sjuk. Men mamma är ju mamma!!!!!! Jag vill verkligen ha mamma kvar ett par år till tack!!! Mitt liv har ju precis börjat och jag har en del till som mamma MÅSTE vara med om.

Usch, nä nu blev detta för dystert. Här kommer lite bilder på min solstråle :)







Min älskade mamma Bodil Axelsson


RSS 2.0