Älskade lille pojke


Fredagsmys och julfint

Ja man kan väl inte missa att de är fredag idag?! Ska bli skönt att ha en familjekväll. Linnéa får vara uppe lite längre och äta lite mumsigt. Imorgon får man sova så länge man vill. Eller ja till 9 alla fall. Bägge barnen sover bra nu. Wilton kommer väl vakna till och vilja ha lite mat men de är ju bara till att vända på sig ;).

Idag skall de även fixas med lite mys. Jag har fixat glögg och bakat lussebullar och pepparkaksdrömmar. Advetnssakerna ska upp och alla fönster putsas (Robins jobb, har ju jobbat som fönsterputsare så varsågod). Linnéa och jag ska städa lite på hennes rum. Slänga ut saker som inte funkar längre och är trasigt. Sortera en massa i lådorna. Vika lite tvätt från igår. Bara massa mys framför tvn sen med ljus tända i högre höjder ;).

Träningen igår gick SJUKT bra. Tror de berodde på att jag var RIKTIGT irriterad och arg på Robin. Hans humör nu är inte att leka med så jag får bita ihop en massa. Så när jag stack och träna hade jag samlat så mycket så de nästan bubbla ur mig. Så jävlar vad jag körde. Skönt. Ben,rumpa och armar igår. Träningsvärk?? JA!

Nu skall jag fixa till mig för att sedan sticka och handla en förlängningssladd och nya blommar till köksfönstret.

PSSSST!!! Glöm inte att kolla era brandvarnare!!! Sätt även in en på barnens/barnets rum!! Tips från en brandman

Som vanligt

Här hemma är allt som vanligt. Dagis för Linnéa, jobb för Robin, hemma för mig och Wilton. Julen är påväg och de pysslas en massa lite varstans.

Robin har varit på hälsokontroll via jobbet. Allt var bra. MEN... Robin är ju en stor rökare... Slutar han inte nu så har han snart KOL!! Hans lugnor arbetar endast på 80 %.. Hade han inte tränat så mycket som han gör så hade de varit värre. Jag har märkt att han har börjat snarka som F#N. När vi träffades snarka han inte alls (bara gnisla tänderna) men nu.... Där kanske vi har anledningen. Så nu ska han försöka sluta och gör han de så är hans lungor återställda efter ett år och han slipper få KOL. Han har försökt sluta måååånga gånger, men har inte lyckats. Nu har han verkligen en anledning till att sluta. Vi vill ju ha honom frisk och hel. De är bara de att han får ett sånt JÄVLA humör. Så ja vi alla får göra så gott vi kan för att inte få honom irriterad :D. Lätt med 2 barn.. Men de ska gå.

Igår var jag och syrran och kolla på bio. Twilight- breaking down del 1. Mysigt att vara med syrran. Filmen var bra men de var inte så mycket spännande i denna. Kommer kanske lite mer i 2:an. Men romantik var de :). Alla vill vi nog ha en liten Edward ibland. Men bara ibland.. Är inte jätte mycket för romantik romantik, de ska vara lagom. De var bra allafall :)

Nu ska jag baka lussebullar och annat. De jag gjorde i tisdags blev inte alls bra så jag slängde dom. Nytt försök idag :)

Julkrans

Igår åkte jag och barnen ner till Blentarp till min svärgerska Camilla, som hade samlat ihopa hos tjejer, syrran, mamma och min andra svärgerska Carola, för att göra dörrkransar. Robin var ju iväg så jag fick släpa med mig bägge barnen men de gick jätte bra. Killarna och de andra barnen var hemma hos min andra bror Ola. Allt vi gjorde blev jätte fint. Vi gick först ut i skogen och plocka ihopa till kransarna. Linnéa fick somna i vagnen och wilton hängde i sin bärsele på magen på mig. Kunde inte gå med tvillingvagnen där. Men de gick bra. Tungt men de gick.

 

Min krans



Min lille pojke <3



Busan <3



Konstverken ;)



Som sagt så var lillan snäll :D



Resultatet hemma



Torkad apelsin, äpplen, stjärnanis, kanelstång, bark, rött prickigt band



Hyasint som vi bädda in i mossa, även här stjärnanis, mossa, spets och band.


Vara själv.

Robin är mycket iväg nu på helgerna. Jätte tråkigt men så är de. Jag stannar hemma med busungarna. De funkar faktiskt riktigt bra. Wilton mer eller mindre hänger med. De som är lite jobbigt är när Linnéa ska sova. Men man lura henne lite med att hon kan få sova i lillebrors vagn då blir de jätte bra :)

Att få sitt första barn var SJUKT tufft. Då tänkte man att man ALDRIG mer skulle skaffa fler barn. Men barn nummer två är MYCKET lättare. Eller ja han i sig är väl inte lättare men man är redan inne i allt med blöjbyte och dålig sömn. Jag bar knappt Linnéa i bärselen men stackars wilton får hänga där nu. Ångrar att jag inte använde den mer för den underlättar en hel del.

Wilton skrattar och är med på ett helt annat sätt nu. De är så kul att se allt som kommer och att man får svar. Lille pellen blev 7 veckor igår. Fattar inte var tiden tar vägen. De går för fort.  Jag vill stanna upp lite precis när jag fått mina barn. Bara vara där och känna av alla känslorna igen. Enda sättet är att få fler barn.... MEN NEEEJ!! Inte nu på ett bra tag ;)

Linnéas stora kärlek är min och Robins pollare (som vi träffades via) Martin ;). Hon blir helt tokig när han kommer och vill vara hos honom. Martin är riktigt snäll mot henne och busar tllbaka. Hon tom säger att hon tycker om honom och frågar man henne om de  är hennes pojkvän får man svaret JA!! Så gullig :)

Nu skall jag fixa barnen så dom är klara tills Robin kommer hem så vi kan åka till mamma och äta gås. Ska bli sjukt gott!!! :D

Mitt lilla paket :)

Igår fick jag ett paker på posten som skulle hämtas ut. De blev gjort idag. De var mitt paket från LUSH. Jag har väldigt känslig hud och en mild psoriasis i håret och ansiktet. HAr letat lääänge efter produkter som passar mitt hår. De fanns en butik på Center Syd, Löddeköpinge, innan men är tyvärr stängd nu. Där hitta jag en perfekt produkt till mitt hår och ansikte. Synd bara att krämen till ansiktet är rätt dyr.
Gick in på deras hemsida och beställde lite saker. De blev schampot allafall :)



Schampo, fotmask, body lotion och en liten extra present från LUSH som var ett tvålschampo.

Allt luktar riktigt gott :P

Så här beskrivs produkterna på LUSH hemsida

Schampot BIG

Införskaffa en burk Big. Gör det nu. Det här schampot gör ditt hår minst tio år yngre. Ditt hår kommer se ut som om det suttit på någon som alltid gått och lagt sig i tid, aldrig stått i rökiga barer, aldrig simmat i bassänger med massor av klor, aldrig permanentat, färgat eller torkat ut håret. Ditt hår kommer att glänsa..nej, skina som aldrig förr. Big schampo ger ditt hår massor av volym. Varför och hur? Vem bryr sig? Det är bara att köpa en burk...Ok, då...havssalt, sjögräs, citron- och limejuice och kokosnötsolja är förklaringen. Effekten av Big är inte tillfällig, ditt hår kommer att bli bättre och bättre ju mer du använder det. Så - köp det! Nu!

Kan tillägga att de verkligen stämmer :D

Fotmasken VOLCANO (finns tyvärr inte kvar i sortimenten men fick en gratis pga dåligt datum)

Bekämpa illaluktande fotsvett på ett naturligt och kraftfullt sätt. Djuprengörande, deodoriserande, mjukgörande fotbehandling på burk som gör underverk med dina tår, hälar och fotsulor! Vulcano innehåller djuprengörande leror, citronolja och enzymrik papaya. Kanel och färska tomater förhindrar dålig lukt. För nöjda fossingar gör så här: Smörj in rikligt med Volcano på dina fötter, täck över med plastpåsar och vila med fötterna högt i 10 minuter. Massera sedan fötterna och skölj massor. Voila!

Man behöver inte ha fotsvett för att denna skall kännas som man är i himlen efter. Den luktar RIKTIGT gott. Fötterna blir så fina efter.

Body lotion CHARLOTTE ISLAND (Var skeptisk till beskrivningen av doften. Men doftar så gott)

Alla kommer att vilja spendera lite tid med Charlotte, som doftar av choklad och färska bananer….

Vår nya färgade kräm ger din hy en solkysst ton och en härlig lyster utan att du behöver exponera dig för överdrivet mycket solljus. Vi har gjort den av biodynamisk citrondekokt, biodynamiska oljor och kakaosmör som ger lyster och fukt till huden. Smörj den på din bleka kropp för att få en lätt solbränd lyster; andas in den fruktiga doften och det känns som att du solat din kropp på en tropisk ö.

Tvålschampot som jag fick i gåva.

Hjälper torrt och behandlat hår

Trichomania betyder “kärleken till håret” och är ett exotiskt kokosdoftande schampo. Trichomania passar till alla sorters hår men är särskilt bra till torrt och slitet hår eftersom kokosnötscremen gör ditt hår mjukt och följsamt. Vetivertolja, som utvinns ur ett högväxande och väldoftande tropiskt gräs, parfymerar schampot och är även bra för din hårbotten. Vi har tillverkat Trichomania för att vi älskar hår - om du älskar ditt - köp det!

Med detta lilla paket menas de med att jag nu skall få ta hand om kropp och själ :)

Kan rekommendera deras produkter om man inte kommer på någon bra julklapp till sin mamma, syster eller vän.  Mycket som man kommer vilja ha själv. In och kolla alla godbitar :D
www.lush.se


Renoveringshelg och farsdag

Helgen har bestått av renovering och hela lghen har sett ut som FAN! Men de blev riktigt bra. Där är fortfarande lite kvar. Någon lucka som skall sågas till och en sokel. Stolarna skall målas om och få nya dynor. Kommer bli så fint. Jag är nöjd. Robins händer och min hjärna är ett bra team ;).





Linnéa har fått en massa utslag på sina ben... Har haft dom en vecka. Trodde först att de var vattenkoppor (vilket jag hoppats på) men de blev inget mer. Natten till måndagen fick hon fler och blev även förkyld. Så de blev doktorn igår men de var ingen fara. De var virus i kroppen vilket kan vara förkylningen. Så de var skönt att de inte var något annat. Så de blir dagis imorgon.



I söndags blev de firande av alla pappor i familjen Axelsson. Min pappa, två brödrar, svåger och såklart Robin. I fredags hade Linnéa gjort en fin sak till sin pappa på farsdag. Så gulligt <3





Träningen går inte så bra nu pga renoveringen. Men nu jäklar skall de sättas igång igen. Robin kan ta barnen och jag sticker iväg måndag, tisdag och torsdag. Promenaderna får jag också bli bättre på.

6 veckor

Ja idag är de 6 veckor sen min lille prins kom. Känns MYCKET längre. Jag missa läkartiden igår så jag gick och fick mätt och vägt honom idag istället. Nu väger han 4584 g och är 56,5 cm lång. Växer fint. Min goa lille pojk. Han har så otroligt gulligt skrik. De är k´liksom så hest så när han gråter är han så söt och mjäkig. Precis som han tycker lite synd om sig själv. Drar ner sin mungipor och rynkar hela ansiktet och så kommer de ett ynkligt lite gnäll ;). Kommer väl snart ett skrik så man får har skydd ;)



Trött liten Wilton <3

Linnéa hade inte sovit på dagis igår så hon var vaken i 12 timmar..... Mmmm trodde de skulle bli en massa gnäll men nä hon var ÖVERSPIDAD.. Hon var ÖVERALLT!! Hon somna direkt när hon la huvudet på kudden. Knappt någon välling. Sen har hon sovit gott hela natten och vakna pigg och glad. De första hon skulle säga till mig var, bebis sova.. Gullunge <3

Vi fick lån till att fixa toan men vi beslöt oss för att fixa klart i köket. Blir ju pengar över så vi kan fixa toan sen till sommaren. Lättare att göra de då de är fint väder och man kan ha dörrar och fönster öppna och vädra. Så nu är vi snart klara med köket. Vi behöll stommen men byta kakel,spis,vask,luckor,ugn och bänkskivan. Jag fick de kakel som jag lääänge har velat ha :) Tur man har en kille som har kontakter så man kan få saker lite billigare ;)



crystal mosaik, glas :D

Kanske älskar honom FÖÖÖR mycket...

Att Linnéa älskar sin lillebror de vet vi men inte HUR mycket.. Idag satte jag Wilton i sin stol och vänder mig med ryggen mot honom. Efter någon sekund så hör jag Linnéa, MAMMA KOLLA!! Jag vänder mig om för att se och ser henne komma bärandes på något. Säger då men oj vad du bär din docka fint. Tittar en gång till och ser att de är WILTON!! Hur fan lyckades hon få upp honom på dom sekunderna???? Jag kastar mig mot henne för att ta honom och hon släpper honom utan att göra motstånd... FY FAAAAN!! Mitt hjärta stanna och jag tänkte VAD DU ÄN GÖR LINNÈA SLÄPP HONOM INTE!!!! Hon höll honom fint under armarna och krama om honom och han var nöjd och glad.

Den lille pojken kommer bli härdad!!! Känner att jag borde ju inte lämna honom utan sikte men ibland måste man ju kolla bort och alla som vet och känner till Linnéa vet hur hon är..... ALLT hon gör går på tre sekunder. Hon gör saker medans man vänder ryggen. Alla andra barn blir tysta och smyger med sina hyss.. Men INTE Linnéa. Hon nästan gör de framför ögonen på en och de är de som är de farliga för då tänker man inte på de på samma sätt. Den enda gången som hon blir tyst och man tänker vad gör hon nu?? De är när hon ska göra i blöjan och då står hon i något hörn illröd i huvudet. Jag håller nästan alltid koll på Wilton eftersom Linnéa kan lägga en filt över honom eller så lägger hon sig på honom eller ja något annat. Går inte utanför rummet om jag inte har blicken på honom eller Linnéa. Men som sagt så kan man inte ha ögonen på barnen HELA tiden!!! Så jag känner mig inte som en dålig mamma.. Även om jag tyckte att de var hemskt så kan jag inte låta bli att tycka att de var väldigt gulligt. Kanske älskar hon honom för mycket?? :D Jag kunde inte skälla på henne för hon menade bara väl. Men jag prata med henne om att hon inte får bära honom själv.


Trots!!! De är bara förnamnet!!

Linnéa trotsar som alla ungar gör, De är en de gnäll och slänga sig på golvet. Men de är bara till att rida ut stormen... De som är SJUKT jobbgt är när vi skall till och hem från dagis.. De tar 2 min att gå till bilen vanligt fall med nu tar de 15 min!!! Hon slänger sig på marken och skriker. Springer från mig. Idag rev hon mig i ansiktet. De  blev jag riktigt arg. De är inte de lättaste att ta henne då jag har Wilton i sin stol. Kom sent till dagis idag (9.05) och de stog och vänta på oss för de skulle till bibloteket. Berätta om våran morgon och att de var därför vi var försenade. Även att hon kunde berätta att mamma var arg för de hade jag varit... Sa till Linnéa att jag nu ville bli vän med henne och säga hej då och ge henne en puss och en kram. Då säger hon som står med Linnéa - de ahar hon redan glömt, så förlåt behöver hon ju inte säga... HALLÅ!!!! E jo!! Annars visar man ju att de är ok att hålla på så. Jag tycker de är viktigt att man säger förlåt och att man lär sig de. Inte många i vuxen ålder som kan de!! De är ju ändå jag som är mamman. Jag tog alla fall Linnéa och krama om henne ordentligt och vi gav varandra en stor puss och jag viska förlåt i hennes öra och även hon sa de. Vinka hej då till varandra och jag sa att jag älskar henne. Var nu en glad unge som du brukar. De brukar hon vara här, fick jag som svar. Tack men hemma är hon inte alltid de... Tack för att du trycker ner mig som förälder. Känner ju inte mig lite dålig. Kanske bara jag som tar de så stort?????
Mina hormoner som kanske fortfarande busar runt????

Nu sitter jag här med min lille pojke och myser. Underbart!!

Mina älskade små barn <3




 
Lika eller vad?? ;)


Lätta på sitt hjärta..

Att hämta Linnéa på dagis gick bra. Jag var där prick kvart i. Linnéa var klar med ytterkläder när jag kom. De andra barnen skulle ut och leka. Skulle gå ut från dagis då hon plötsligt får ett utbrott och slänger sig på marken och skriker och håller på, Kände att alla titta på mig. Fick bita ihopa och föröska göra de bästa ur situationen. En av personalen var så snäll och hjälpte mig att trycka på Linnéa att gå till bilen. Tillsist sa hon att jag kunde lämna lillen i bilen och sen komma och hämta henne. Då hade vi lyckats få ut henne från gården. OOOJ vad ledsen hon blev när hon insåg att jag gick. När jag sedan kom tillbaka kom hon springandes mot mig med öppna armar. Fick bita ihopa för att inte brista ut i gråt. Sen har dagen fortsatt att vara bra.

Jag och Linnéa har bakat lite idag. Lite inför Wiltons dop. Så roligt att göra sånt nu. Blir en del kladd men de är så de ska vara :)

Blev ett grymt pass idag. Fick ut en massa som behövde komma ut. Carro följde sedan med hem till mig och kolla lite tv program. Rensa en massa inför henne. SJUKT skönt.. Saker som jag inte direkt har velat prata om kom upp. Kan bara säga att en sån underbar vän som hon är hoppas jag att ALLA har. Hon lyssnar och är inte rädd att komma till mig. Så de ska vara. Man ska våga säga vad man tycker och tänker om allt.

De är inte flest antal vänner som gäller utan KVALITETEN!!! Hellre EN underbar vän än TIO som går bakom ryggen..

Blev så satans PIIIIP

Dagen börjar bra med att allt flyter på. Linnéa blev lite trotsig när vi skulle ut till bilen för att åka till dagis. Fick då bära henne OCH Wilton i sin bilstol. Tungt?? Ja en aning!! Kör till dagis och är där 8,45.. Blir tillsagd på dagis att jag inte skall lämna henne innan 9.... Okej. För en vecka sen sa dom till mig att hämta henne 13.45 eftersom de sätter fram fikan 14.00.. Okej sa jag och då sa jag även om jag skulle lämna henne 8.45? De var ok eftersom de är ju 5 timmar hon skall vara där varje dag. Så kommer dom och säger de idag?? Hmmm?? Jag har rätt till att ha henne 25 timmar/veckan, alltså mellan 9-14 varje dag, sen att dom väljer att sätta fram fikan prick 14...  Ja ja sa jag och sa att jag kommer 13.45 sen då och hämtar henne. Spelar ju inte mig någon roll.. Så imorgon skall jag lämna henne 9,05 så blir dom väl inte sura?

Har alltid gillat Linnéas dagis men de har börjat komma små saker nu. tex att efter ett ½ år så är de fel på kudden som Linnéa sover på(?) köpte en ny på ikea och ett örngott. Lämnar de på dagis och får höra att de inte var riktigt nöjda utan de ville ha 2 örngott... De säger dom alltså efter ett ½ år... Har inte fått någon information om att de skulle tas med.. Sen igår när jag hämta Linnéa så satt hon och lekte och då kan man ju inte bara ta henne utan man får säga att man nu skall gå hem och att man skall plocka undan och de gjorde hon. Men.. då säger en av personalen till henne att hon inte skulle plock fram mer..  Då säger jag lite spydigt  -hon plockar faktiskt undan. Hon satt med ett träpussel med 4 bitar.... Synd om man skall behöva byta när man trivts så bra innan.. Får se om de blir mer..

Satte mig i bilen och skulle köra. Lite lagom irriterad. Kommer till vägen jag skall ut på som har en vägbula innan man kör ut. Man ser inte ett smack om man inte kör upp en bit på bulan. Då kommer en fet jävla gubbe gående i snigelfart. Jag tittar åt höger så jag ser om de är fritt för att sen kolla åt vänster för att sen köra ut. Då står gubbfan (ursäkta) 20 cm från min bil och blänger på mig typ att jag skulle flytta mig... Jag kunde kört ut eftersom de inte kom några bilar men han vägra flytta sig så jag fick ju backa.. Då börjar han vifta och säga något och peka på bulan.. JAHA skriker jag.. Tänkte först rulla ner och slänga ur mig att de extra steget åt höger inte hade skadat honom..... Vad hade han själv gjort om han kom i en bil? Jag måste ju se...

Så nä inte min dag idag....

Skall fortsätta baka nu...


Rysning i hela kroppen...

Idag blev Robin hemskickad från jobb. En kollega till honom på ett annat bygge hade omkommit.... När jag fick höra detta fick jag en rysning i hela kroppen. Låt detta ALDRIG hända oss. Sa till Robin att han måset lova mig att ta de försiktigt. Vet ärligt talat inte vad jag hade gjort. Blivit lämnad med 2 små barn... Usch nä jag vill inte ens tänka tanken. Får bara hoppas att de inte händer. Skickar en tanke till dom anhöriga..

Robin har varit och hämtat hem luckorna som vi ska ha. Så nu börjar min "duracellkanin" till sambo igen. Ja ja de är väl tur att han är sån och inte en som sitter framför datorn och spelar WOW hela nätterna och dagarna. Sånna puckon har man fått nog av ;)

Ja nä nu får jag ta och hjälpa honom in med allt. Sen är de väl dags att ta min lille pojk igen ;)

Lite bus ;)

Igår lyckades jag soman bägge barnen samtidigt utan att använda vagnen. Gav Linnéa sin välling och Wilton sin. Sen blev det lite ledset men efter en stund med vagande och en "hittepå" saga om en lite flicjka som hette Linnéa, somna bägge. Den lille på mig och lillan sidan om med handen i min. Robin somna på soffan så jag tog barnen hela natten själv. Ja Linnéa vaknar ju till när lillen är ledsen.

Har fått en gammal byrå av min pappa. Den skall nu målas om till vit. Pappa skall göra de men NÄR???  Den är rätt fin faktiskt. Den gör hallen ;) Kommer bli perfekt sen när den är vit!!! Så pappa.... KOM IGEN ;)



Vet att de inte är någon nivålist men den kommer nu ;)

Var på IKEA idag och kolla lite nya luckor och annat. Kom hem med ljus och annat smått. Så nu skall bara Robin hämta hem sakerna sen är de dags med lite uppfrächning av köket. Toan får vänta ett tag till..

Satte mig med Linnéa ett tag idag och busa med kameran :)







Linnéa och jag <3




Min sovandes lille prins Wilton <3


De jag var rädd för...

Linnéa är för de mesta snäll mot Wilton. Men... Hon har börjat slå, puttas, skrika på mig.. Vad jag än gör så gör hon något dumt tillbaka. Mest är de att puttas. Lillebror kan få en box i magen ibland men för de mesta så är hon snäll och pussar honom och klappar honom på huvudet. Vet inte riktigt vad jag skall göra. Hon slås inte på dagis. Där är hon såååå snäll. Jaha.. Försöker sätta mig mycket mer med henne och läsa,leka, mysa ja allt hon vill göra med mig. Försöker vara bestämd och inte bara skälla på henne. Prata mer med henne. De är ett tips jag fått. Delaktig har jag gjort henne i allt. Men vissa saker kan hon inte hjälpa mig med. Älskar dom så mycket lika mycket och vill vara med dom lika mycket. Svårt de här..

Idag är de fredag. De menas med mys. Riktigt höst väder ute och jag känner för att bara krypa in under en filt med hela familjen och ha en massa tända ljus (i högre höjder ;)) God mat och en massa annat. Blir inte så sent ikväll då Robin skall till min bror Johan och hjälpa honom. Får se vad vi andra tre skall hitta på. Vi är ju bara ivägen om vi följer med.

Då är de snart jul. Ska faktiskt bli riktigt mysigt. Ska göra en liten önskelista med Linnéa ;). Massa pyssel och bak skall de även bli. Både jag och Robin gillar julen. :) Julmust och lussebullar :)

Träna igår. Carros kille Jimmie var med. Vi träna armar och ben igår. Nice. Känns en del idag. Vi har öven satt ett träningsschema nu. Så nu är de till att köra ;)

Kan själv!!

Japp de är de nya nu. Kan själv!! Så morgonen var lite jobbig. Linnéa har hittat min gamla pälsmössa... Hon ska ha den hela tiden ;) sjukt söt är hon i den. Ser ut som ett litet troll. Den skulle hon ha på sig och skorna satte hon på själv. På fel fot och vägra TOTALT att byta så de fick vara så.

Lillen är förkyld så de är inget roligt alls. När vi lämnat Linnéa på dagis så åkte vi hem och la oss på soffan och somna bägge. Så otroligt skönt. Vakna och fick lite mat. Hade honom så han låg och titta runt och plötsligt fasna hans blick på mig och han log de största han kunde. Så varm man blir i hjärtat. Sen låg han där och vara sina leenden med ett hoo läte.



Ses sen som Linnéa säger :)


Skäms en aning!!

Min bil är fortfarnade på verkstad(??) Så jag har fått låna en bil av dom. HERREGUUUUD!! Jag skäms ögonen ur mig. Den är så rostig och gammal att den nästan lämnar rotstspår efter sig :D men den är sjukt rolig att köra. Den må vara gammal och allt men fan vilken fart de är i den. All heder till gamla bilar ;)

En lugn dag här på Bronsåldersvägen. Wille och jag har tvättat lite och myst. Somna tillsammans på soffan. Sjukt mysigt när han trycker in sin näsa in till halsen och myser. Älskar att mysa med barnen.

Inatt har jag fått sova i min säng. Som jag längtat. Har sovit en del på soffan med Wilton eftersom han varit så ledsen på nätterna. Men inatt!! Sjukt skönt att lägga sig på sin kudde och känna hela sin familj i sängen. Visst kan lägga in Linnéa i sin säng men både Robin och jag vill ha barnen hos oss. Ingen av oss kan sova bra annars. Får ta de sen när de är dags för Wilton att komma in på sitt rum. Barnen får dela rum ett tag tills vi hittat de hus vi vill ha, vilket inte alls är lätt. Har ju krav bägge 2 ;) Men den dagen kommer. Vill ju inte bara ta ett bara för att. Då har ju barnen varandra när de sover.

Med tränignen går de bra. Körde ett sånt pass igår så jag nästan kände blodsmak. Var tufft men fan va skönt. Helgen måste jag erkänna att jag varit super lat. Ingen träning eller längre promenader. Men med mat och annat har jag varit lite mer sträng med. Får ju inte banta eftersom jag ammar Wilton. Då får han ju ingen mat i sig.

Nä nu skall jag stiga in i en lååång dusch. Lite ensamtid. Kanske blir en liten ansiktsmask och fotbad ;)


De säger ju hur min dag har varit :)

Så här ;)


RSS 2.0