Lillkillen

Var precis inne hos lille Willy. Han var lite ledsen så jag krama om honom lite och gav honom vatten. Konstigt i en ny säng :)

Mammas lille pojke




Tog sin lilla tid :)

Bägge barnen hemma och storstädning av de mesta är kanske inte de optimala! Robin var iväg hela dagen så ensam var jag också. Men de blev bra till sist :). Sortera och gjorde mig av med lite saker. Barnen ville ju klart "hjälpa" till gjorde de hela lite med utmanande. Nu känns de som jag börjar få ordning på barnens rum. Lite fler hyllor på väggarna så jag kan få upp lite finare saker där.

Willy testa sin säng till middagen och somna på 3 sek. Har precis lagt bägge barnen så vi får se hur de går inatt. Har även lagt en madrass på golvet nedanför ifall om han skulle ramla. Jag tyckte de blev fint! Eller vad tycker ni? :)


Ny säng :)

Då har man köpt ny säng till Willy. Tyvker de är dags att byta ut spjälsängen nu. Han är inget svårt barn att somna (peppar, peppar) så de kommer (hoppas jag) gå bra nu när vi bytar.
Vi hitta sängen via blocket. Körde till Lomma och hämta den och de var riktigt bra madrass och bäddmadrass till den. I fint skick också. Allt för 500 kr! Perfekt! Räkna ut vad sängen kostar som ny... 1500 blev priset! Jag som sagt TOTALT älskar loppis och liknande! Speciellt om de ser nytt ut.
 
Så de jag och barnen ska pyssla med imorgon är att fixa till lite på rummet och sortera ut leksaker som de inte behöver ha framme. Man kan ju byta ut lite. Fixa plats och förnya! Jag tycker sånt är sjukt kul. När jag bodde hemma hos mamma möblera jag om väldigt ofta. Tycker om att förnya, förbättra. Kanske ska vara lite glad att jag inte har ett slott ;)
 
Resultatet får ni imorgon ;)
 
 

Tror ni att hon möjligtvis kan ha ögoninflammation??

Linnea vakna med ett sånt här öga imorse!! Stackarn :(


Försov mig :S

Jobbar nu 5 dagar, fredag - tisdag. De var ett tag sen, men de ska bli lite skönt att komma igång igen! Jobba kvällen igår och dag idag. Jag ställde kl på 06.30... Vakna och de var ljust ute!!! DE ÄR DE INTE 06.30!!! Tänkte ja ja men klockan har inte ringt.... Eller?? Kollar på klockan och den var 8.20!!!! Jag börjar 8.00!!!!! SHIT!!! Eld i röven, ringde hon jag skulle jobba med och in fort i duschen.. Ut och på med kläderna. Pussa hejdå till familjen. Kommer ut till bilen och ser att de är frost!!! Inga vantar men skrapa ändå!! Trodde mina händer skulle ramla av!! Körde med två isbitar till händer och kasta mig in på jobb kl var då 8.45!!! Snacka om en underbart härlig morgon!!! NOT!! För att jag skulle vakna och få bort kudden från ansiktet så halsa jag en kopp kaffe. Sen var de till att köra. Tror nog att han jag tar hand om trodde jag var mer död än levande när han såg mig. Inget smink och håret nästa droppandes och hjärtat i halsgropen. Dagen sluta bra i alla fall :)

När jag kom hem klädde jag på barnen och gick ut, så Robin fick lite andrum. In och städa undan alla saker barnen dragit fram och sen äta! In med bägge barnen i badet inklusive mig själv. På med pyjamasen på barnen och fram med lite mums mums till dom. Somna wilton. Jag tog min lilla tjej i famnen och satte mig och kolla på "Så mycket bättre" och bara mös med henne!! Vad Robin gjorde??? Laga mat, tvätta och slängde en massa skit i containern som området fixat. Nu ligger jag i vår sköna underbara säng och ska kolla på en film och Robin sitter för sig och kollar fotboll och barnen sover!!allt som de ska med andra ord ;)


Ett gott skratt!!! :D

Vi gick igenom lite saker nere i källaren. Hitta en låda med en massa gamla skol saker. Hitta gamla klasskataloger från gymnasiet. Så liten man var och ändå tyckte man att man var cool och vuxen ;). Jag har bara från ettan och tvåan. Den tredje blev väl inte bra eller nått ;).
 
Jag hitta en massa annat från förr. Saker från min etta på Östra Torn, bilder och anteckningar. Jag läste upp för Robin och vi bägge skratta! Vilka drömmar man hade... Och med VEM man ville ha drömmarna med!! De var nog de som var de absolut roligaste ;)
 
Hitta en del bilder på min dator också. Från min fina etta :) där är många minnen :D
 
 
Så kollar man på datumet som korten ät tagna så ser man att nästan exakt på dagen 2 år senare har våran underbara Linnéa fötts. Hon föddes 1 mars 2010. De var tider de men de är bättre nu :D
 
 

Saknar min allra allraste bästaste bästa vän!

Jag har fullt upp med allt som har med familjen att göra och min underbaring Carro har fullt upp med renovering av sitt hus. Då blir de att tiden går och vi hinner inte träffas. Förr hade vi träningen ihop men nu har den fått ligga åt sidan.
Meeeeeen imorgon har vi en dejt!! Saknar dig Caroline Persson!!!
 
 

Sjukt sliten

Inget är roligt, allt känns tungt, känner mig inte 100, känner mig som häxan surtant. Har ingen ork längre. Vet inte vad som händer men jag är totalt slut i hela kroppen och huvudet. Satt i soffan igår och bara kände hur känslorna bubbla inom mig.. Varför??? Vet egentligen inte riktigt varför.... Eller? Jag vill bara bli pytte pytte liten så ingen ser eller hör mig så jag kan vara ifred och bara vara. Ladda mina slutkörda batterier! Jag känner mig inte ett dugg tillräcklig. Varken för barnen eller Robin eller för någon annan för den delen!! Jag duger nog fan inte till något.. Jag kämpar och kämpar men de är som att cykla i en kraftig uppförsbacke med tungt släpp som bara drar mig ner igen!!!

Vet ni vad jag behöver?? Sömn, omhändertagande, ingen stress och avkoppling allmänt och framförallt att någon visar någon gång tacksamhet eller ger mig lite beröm... VEM SOM!!!!! ( förutom robin, mamma) Uteliggaren på bänken utanför seven11 hade funkat jävligt bra!!

Jag mår rent ut sagt PISS just nu!!!


Cykelvagn och loppis ;)

Då har vi fått hem vår cykelvagn. Kopplat i den i cykeln, köpt hjälmar och testat! Jag har inte suttit på en cykel på länge då min cykel inte funkat. Nu har jag en riktigt fin röd kronancykel! Nu ska de cyklas!!!

Jag och Linnea skulle ha en egendag idag. Skulle ut och cykla och annat. Men de sluta med att vi åkte med till Sjöbo till barnloppisen där. Fynda en del saker. Linnea gick runt och hon hitta två dockor! Sjukt kul med loppis!! Hitta ett riktigt fynd! En ståbräda för endast 20 kr!!! Linnea hade kul på lekplatsen en stund sen åkte vi till min bror och åt lite och Linnea fick pyssla lite med kusin Molly.


Dagiskillen :)

Inskolningen idag har gått bra. Men Shit vad intensivt med så många barn! Men personalen hade de väldigt organiserat!! Jag hade nog inte passat som förskollärare. Iof så hade jag Linnea som en apa på mig hela tiden och hon spela ut mig i diverse situationer. Wilton ville inte alls sova på dagis då de hände för mycket nytt och kul! Jag gick hem 1 timme tidigare med bägge barnen och fick wilton att somna efter 5 min. Nu sitter jag och lillan och mumsar på frukt och tittar på tecknat.


Nu är de dags för Wilton :)

Imorgon är de inskolning för våran lille pojke. Kan säga att de tar emot lite. Men ska ha honom hemma 2 dagar i veckan så de är inte helt slut med myset. Idag tog jag verkligen vara på dagen med Willy. La inte honom i sängen inför middagens sovtid utan gick runt med honom i min famn. Han somna mot mitt bröst med apan intryckt över pannan. La mig i soffan med honom på mig och somna själv.


Kalas

Idag är de kalas för Gabriel. Han fyller 1 på måndag men blir kalas idag. Grattis lite i förskott!

Blir passad av moster medan mamma shoppar! Passar på att somna ;)


Älskar LOPPIS!

Andras skit kan lätt bli mina skatter! Tycker inte man behöver ha allt nytt. Mycket av de på loppis är nästan nytt. Många som köper leksaker som bara står. Jag har köpt mycket just leksaker. På en loppis hitta jag 2 jätte fina dockor till Linnéa för 5 kr stycket. Hon är överlycklig för dom! Den dyraste leksaken jag köpt på loppis kosta 100kr och de var för en dockvagn. Har köpt en del kläder också. Bättre med begagnade kläder då allt gift som sitter i är borta. Även där kan man hitta fina kläder som ser nya ut. 
 
Man hittar ju klart fina saker till hemmet också. Tycker man sätter sin personlighet när man hittar lite udda saker man inte kan köpa på IKEA eller något annat ställe där folk rä. De är kanske bara du som just har en sån sak.
 
Igår buda jag på en cykelvagn på Tradera och vann den ;). 410 kr plus frakten på 295 kr. Så 705 kr för en helt ny cykelvagn. Har kollat på blocket och där vill dom nästan ha 1300 för en cykel som är typ 2-3 år gammal och dessutom används till hundar.....
 
Nu håller jag koll på en säng till Wilton. Kan hitta fina för max 500 kr med madrass. Sen skulle kanske inte madrassen vara fräch men då kan man ju köpa ny.
 
Idag har vi Linnéa hemma från dagis. Vi hade tänkt åka hela familjen upp till min mormor i Klippan. Ska bli lite mysigt :)
 
Här är några av sakerna som fyndats :)
Klossar är dyrt!! På varje loppis hitta man några klossar! Nu är denna lådan full ;) Kanske har kostat mig 50 kr ;)
 
 
Älskar detta loket. Tror de är ett gammalt briotåg. Lite charmigt att de är lite skaft. Wilton älskar de!
Huset bakom köpte jag för 25 kr på erikshjälpen.
 
 
Dessa tre köpte mamma till Wilton på en loppis för 15 kr
 
 
Denna lampan är från ILVA men vi mamma köpte den för tyå 2 kr :D
 
 
Denna är de "dyraste" jag köpt. 100 kr och är jääääätte fin!
 
 

Julius :)

Idag fick min bror Ola och hans Carola sitt tredje barn. En liten kille som ska heta Julius Axelsson. Ett jätte grattis till er och Isabella och Ludvig som blivit storasyster och storebror!


6 veckor!!!!!!!

Robin var en av dom 60 av 120 som blev varslade på Skanska. De är verkligen byggkris nu!! Ingen tar in snickare! Robin har tänkt om och hade nu tänkt bli skyddsvakt! Kolla upp lite och får reda på att den utbildningen är på 6 veckor i BODEN alltså uppe vid Luleå!!!!!

De kommer bli tufft utan Robin hemma men vad gör man inte för att få den utbildningen man vill ha och behöver?! Mamma och hennes Kenneth kommer hjälpa mig med barnen så gott de går och när jag jobbar kväll. All hjälp som kan ges tas emot!!!!!

Detta kommer inte påverka mina framtidsplaner! Jag tänkte nästa vecka igen ta tag i de och kolla upp allt så de är ordnat! Vet ju lite men ska ha allt fixat och klart till januari. :D


Saknar dig mamma!!

Ringer till Robin för att påminna dagis om tiden imorgon, men istället för att Robin svara hör jag en liten röst säga - mamma jag saknar dig!!

Mitt hjärta blev varmt! Min lilla flicka hade velat svara när de var på dagis och skulle gå hem när Robins telefon ringde. Älskade hjärtat mitt. De fick bli att de svängde inom till jobb så jag fick pussa barnen och klart Robin ;)

Underbara familj!!


Lekplatsen

Robin var iväg och jobba lite idag. Jag ville inte sitta hemma utan begav mig ut till lekplatserna i området. Linnea och Wilton hade så roligt. Mormor kom till lekplatsen sen gick vi till Nova för att köpa nya skor till mig och Willy. Hem och åt världens godaste räkmackor som mamma fixat. Lite lek sen baka vi bröd. Sjukt gott blev de!! Nu rullar mina ögon runt i skallen. Har ju klarat av målet för denna kvällen, solsidan! Nu slänger jag mig i sängen och drar täcket lååååååångt över huvudet! Jobb imorgon och på tisdag ska mina ungar bli fotograferade på dagis. Wilton börjar på dagis på måndag nästa vecka men skulle ju självklart få vara med ;)


Alfons

Just nu sitter vi och äter lite frukost innan dagen skall börja. Linnea ska till kulturen i Lund och kolla på teater med dagis och kolla på Alfons åberg. Vi har gjort hemmagjorda köttbullar och pastahjul som hon ska ha med som lunch.

Wilton och jag ska bara vara hemma och mysa! Robin ska till kontoret och få reda på hur de ser ut för honom och de andra på Skanska. Han blir förmodligen uppsagd :( han och 59 andra av 160!! Kul!!!

Idag är de även robins födelsedag ;) han blir en gammal en nu ;) 27 år!! Tur man bara är 26 ;)

Jag är så glad så jag nästan spricker!! En i min närhet är gravid och jag hoppar nästan av glädje för dessa! Vem de är väntar jag med att skriva eftersom de är rätt tidigt ännu :) men all lycka önskar jag!!


Ett helt perfekt kalas :)

Tack alla som kom och fira våran lille kille! Allt blev som vi ville och allt gick bra! Wilton fick sin egna tårta att kladda i av sin morfar! Massa bus och jag kan väl säga att de tog tid att städa rummet ;) de mesta var framme ;)


RSS 2.0