Nej!!! :(

Sjuka IGEN!! När ska vi få tillbaka vår vardag? Nu ligger Linnea med 40 graders feber!! Helt utslagen. Blir knäpp!

Natten har jag tillbringat med barnen. Linnea har legat och haft ont för febern och vaknat flera gånger och varit ledsen. Wilton har varit på sitt vis. Robin är också kass. Jag sprang runt med wilton i 1,5 timme tillslut somna han på min axel och jag satte mig i sängen med kuddar bakom ryggen. Vakna efter 1 timme av min klocka som pep 6...upp och jobba med dig!! Min nacke var som ett C.. Skönt. vad gör man inte för sina barn?

Nu sitter jag på jobb och hinkar kaffe! Snart ska jag få åka hem. Nu är jag ledig till måndag då jag ska tillbaka till mitt gamla jobb. Ska bli så skönt att komma dit!


Ont i mitt hjärta

Wilton har skrikit en del föregående natt. Kom in i våran säng vid 1 tiden och höll sen på. Slängde sig runt och var otröstlig. Linnea vakna och kom också in till oss. Vad är de med min lille pojke? Varför får han ingen ro? Ligger i sängen nu och har hört honom gråta till flera gånger. Jag ska jobba natt och försöker sova lite men de är omöjligt när man hör honom så ledsen. Snälla är de någon som kan hjälpa oss?? Som har tips? Gör så ont i mitt hjärta att se honom så. Känns inte ett dugg kul att åka och jobba nu...

Linneas bästis Ebba har varit på besök idag. Så stora flickorna börjar bli. Jag och mamman Emma satt och prata om de mesta och fika som vanligt. Så kul att man fortfarande har kontakt från mammagruppen. Kul att följa flickorna.

Nu ska jag snart bege mig mot jobb. Har lite att förbereda.. Typ en kanna kaffe!!!!


Trevligt!

Dagen började mindre trevligt igår... Familjen hade tänkt väcka mig med sång och frukost på sängen men... Så blev de inte... Jag vakna av att en liten kille spyr! Kul! Upp och av med allt och börja tvätta. Wilton sprang runt som vanligt och var glad. Vi städa och gjorde fint. Robin stack till gymmet och under tiden sitter barnen på mattan i vardagsrummet... Jag var och städa toan. Hör plötsligt ett konstigt ljud och Linnéa skriker att Wilton kräker!! Som tur var hade jag lagt en massa mysiga kuddar så allt kom på dom.
 
Inget mer hände och han var go och glad. Kom på att vi hade gett honom full
 
kornsvälling under natten. INTE de smartaste. Så ingen magsjuka här :D! Puuuuh
 
Jag satte igång med att steka min tupp. Den blev sjuuukt god! Kokt potatis, morötter och brysselkål och såklart sås på skyn från tuppen. FANTASTISKT gott tyckte alla! Linnéa åt som en häst. Ja Wilton med men de gör han alltid.
 
Jag bjöd sen på chokladsufflé, vilket jag ALDRIG hade gjort innan. Men de blev också väldigt gott.
 
Gladiatorerna och Farmen blev de på tvn med godis och mys. Barnen somna direkt när man la in dom på sängarna.
 
Nu skall jag få min brakefrukost som jag egentligen skulle fått igår :D
 
 
 
Sufflébakning :D
MUMS! :D
 

Hipp hipp hurra för MIG idag :D

Idag är jag ett steg närmre 30! Fast bara 27 ;). Ikväll kommer mamma och hennes sambo Kenneth och vi bjuder på en tupp och god sås och allt därtill. Till efterrätt blir de chokladsufflé.. Önska mig lycka till med den ;)

Grattis på mig själv :D

Mys

Stack och träna och hämta sen upp Carro för att sen åka hem till henne och äta taco :). Satt sen bara i soffan och mös och titta på tv. Carro fyllde år i slutet av december men vi har inte hunnit träffas efter de. Jag fyller år imorgon :). Så vi byta presenter :D

Detta blev min ;). Nu stänger jag min mig några dagar ;)


Lunch

Efter träningen idag gick jag och luncha med min favorit, Carro! Snacka en massa och tiden sprang iväg! Men imorgon efter träningen är de en kväll tillsammans. Då får vi återgå till där vi sluta ;)

Nu sitter man med en stor kopp kaffe. Ska jobba natt och jag känner mig redan trött.... Får lägga mig en stund när barnen sover.

Jag har nog ALDRIG blivit så rädd som idag. Hämta barnen på dagis och går mot bilen. Linnea går mot andra hållet och tänker inte följa med mig. Nähä tänkte jag och går och sätter wilton i bilen och tänker, hon kommer när hon inte ser mig längre... Går tillbaka och... UNGEN ÄR BORTA!!! En bil slirar och kör fort därifrån. Min första tanke var att dom tagit Linnea. Kände paniken men tänkte att hon var säkert här någonstans. Men printa in nummerplåten i huvudet och hade telefonen uppe. Kalla och kalla.. Fick hämta wilton i bilen och sprang andra sidan av dagis. Där står en mamma med sina barn och tittar på mig frågandes. Jag skriker nu efter Linnea. Då säger mamman - där står en liten flicka andra sidan kullen!! Just när hon säger de hör jag Linnea vråla. Jag tacka såååå mycket och sprang dit med wilton hängandes över armen. Detta är 100 m från dagis. Åhh där står min lilla älskade unge och är super ledsen och rädd. Tar och omfamnar henne och skäller på henne samtidigt som tårarna faller från mig och Linnea. Hon gick sen snällt och höll mig i handen och sa att hon var jätte rädd och att hon alltid skulle hålla min hand. Hoppas verkligen att hon lärde sig en liten läxa!! De gjorde allafall jag!!!! Lämnar ALDRIG henne ur sikte igen!!

Igår kom Linnea med ett reklamblad från ILVA. Hon sa- mamma jag önskar mig de rummet!! Jag titta och de var ett rum för en 10 årig flicka... Hon vill inte ha sina leksaker mer...
Men sen idag kom hon till mig och sa att hon hade fina vita möbler på sitt rum och fina leksaker. Ja vi kan väl hoppas på att hon kan vänta liiiite med att vilja ha ett sånt rum :)





Yeeeeeeees!!!!

Wiltons doktor ringde igår. Svaren på proverna hade kommit. Allt var som de skulle!! Igen gluten eller parasit eller något!!! Men..... Har fortsätter att vara extremt dålig i magen. 4 blöjor fyllda på 15 min..... Men han mår bra. Läkaren ville vi skulle testa att ta bort allt med laktos. Men han trodde inte de var de. Han sa att de förmodligen var småbarns diarré. Får vi hoppas.

Var även på vårdcentralen igår med Linnea och skulle kolla ang reaktionen hon fick och har fått lite då och då. Vi fick med oss ett papper hem som vi skulle fylla in när hon fick en reaktion och dom titta henne i halsen och i öronen.

Träna som en idiot igår. Så skönt när man känner att man nästan inte kan gå ordentligt hem för man är helt slut. Jag är riktigt stolt över ni själv och för att jag tagit tag i träningen igen.

De går jävligt bra nu!!!!!
Go go go go!!!!! ;D





Barndop

Har varit på barndop idag för lille Julius. Allt gick som de skulle och han somna som en stock efter doppet ;)!

God mat och massa snack! Linnea och wilton lekte vilt med sina kusiner. Behöver jag säga att ljudnivån var hög ;)?

Här sitter Linnea stolt med lille dopbarnet Julius :)

Andra bilden är de ombytta roller. Jag är "bebis" och Linnea mamma ;)


I mamma pappas säng!

Lillkillen har blivit lite kräsen. Han har alltid varit lätt att lägga i sin säng. Men nu när han varit dålig så har han fått somna hos oss. Då blir de ju lätt att hamna i den vanan. Jag tycker iof de är mysigt. Igår låg han och klappa på min kind, sluta dock med att han hitta min mun och tänder och de var inte lika mysigt.

När vi var hos syster i torsdags hade Linnea sagt en sak. Jag är så van vid hennes sköna kommentarer. Men syrran återberätta :).
Jag sa - Linnea nu ska vi åka hem!!
Linnea - vad ska vi göra där??

Jaaa??? De kan man ju undra ;)? I hennes fall vänta sängen ;)



Barnens rum

Jag har länge gått och inte varit riktigt nöjd med barnens rum. Har tänkt och tänkt och tänkt...

Igår tog jag barnen och körde till syrran och hennes lille Gabriel. Robin hade dragit ut sin tand och jag kände att han behövde vara lite själv. Barnen lekte och vi drack kaffe och snacka som vanligt. Gick upp på Gabriels rum och diskutera inredning då Gabriels rum precis blivit klart. Jag har bestämt mig för att härma min syster lite. Böcker är en tråkig ful sak som bara står i hyllan och de står aldrig fint er än i 10 min. Då har syrran kommit på en smart sak och byggt den själv. En bok/tavel/sakhylla.

Jag hade tänkt mig halva storleken till vardera barn. En till varderas vägg. Tror de kommer bli bra. Får testa!

Bilden är från Gabriels rum.


Älskar dig lilla mammis!!

Finns de något som värmer mer än när ens barn kommer bara så där och säger - jag älskar dig lilla mammis!!

Jag älskar dig också min fina lilla Linnea


Nämen.....?

Jaha de var inte länge man fick ta igen sin sömn. Robin lämna barnen vid 9 och sticker och tränar. Kommer hem om och sen till tandläkaren och ska dra ut en visdomstand. Kl är 11 när han drar upp dörren och in till mig och säger - har du pratat med dagis? Shit tänkte jag vad är kl?

Nä, jag var inte försenad. De hade ringt till Robin precis innan han la sig i tandläkarstolen. Kunde dock inte svara. Skicka till mig att ringa dagis... Men jag hade klart min mobil på ljudlös för att inte bli störd.

Linnea var inte sig själv. Ville inte ha frukt och ville inte vara med på samling eller "gympan". Hade somnat på golvet i personalrummet. Självklart åkte jag och hämta hem henne och lillebror fick följa med.

Jag packa ihop barnens saker och gick ut med de till Robin i bilen. Wilton satt och åt så jag valde att gå in till Linnea. Där låg ett litet huvud med små lockar på en kudde med en stor filt över sig. Min lilla tös! Tog henne och vira in henne i filten och ut i bilen. In igen och hämta glader som var på strålande humör.

Väl hemma la vi Linnea i våran säng och Robin tog wilton till sin egen och somna honom. Jag la mig faktiskt bredvid Linnea för att hålla koll på henne och så klart få lite vila till. Vi sov i 2,5 timme.

Linnea vakna och ville först inte äta något men en liten muta med pannkakor gjorde henne sugen. Så de fick hon och lillebror.

Vad jag fatta från Robin så hade Linnea haft en hemsk natt och varit mycket ledsen och vaken. De hade han så klart sagt till om på dagis. Så de var antagligen som hon var heeeelt slut. Vi för väl hoppas på de!!!!

Robin låg i soffan och man märkte att han hade sjuk ont. Jag ringde till tandläkaren då han själv knappt kunde prata och fråga efter smärtstillande. Så iväg och hämta de med Linnea och in och handla.

Nu ligger jag, Robin och lille wilton i sängen och kollar på film. Eller ja inte Willy då han sover så klart. Saknar min lilla tös så jag kommer väl hämta in henne senare ;)

God natt!!! :)


Nattjobb

Har precis kommit hem från jobb. Barnen ska snart till dagis och Robin ska iväg hela dagen! Jag är med andra ord själv hemma. De händer inte ofta! De har inte blivit mycket till sömn inatt för man är ju på sin vakt och man vill ju sköta sitt jobb. Så nu tar jag mitt goa täcke och kudde och bäddar ner mig i soffan. Ska bara vila idag. God natt!!


Allt som de ska... Peppar, peppar!!!!

Barnen är på dagis, Robin tränar igen. Jag satte igång med min träning igen. Nu har de gått 6 månader (ca) sen jag blev opererad, så nu känns de ok igen!

Robin sökte ett jobb igår och så fort de får in jobb (vilket dom hoppades på nästa månad) så för han jobb direkt! Snälla snälla snälla! Företaget ligger gatan bredvid vår så han har de nära så fall. Kommer antagligen få en firmabil.

Inatt ska jag jobba första natten i mitt liv! Tror jag kommer tycka de funkar rätt bra! De är ingen vaken natt utan man kan somna till.

4 februari börjar jag jobba heltid plus plugga ( förhoppningsvis)!! Hmm tufft.. Men de ska jag väl klara? Är ju bara ett ämne. Hoppas vi sen på att jag kommer in i september! Kommer bli tufft men jag är så peppad på att börja och tycker de ska bli riktigt intressant!


Julgransplundring

I torsdags var vi hos barnläkaren med wilton. Vi prata lite med en läkare sen blev de lite tester. Blodprov från fingret och sen avföringsprov vilket vi skulle ta hemma. Blodprovet är för gluten och de andra för att kolla så han inte hade någon bacilusk i magen.

Om svaren inte sa något så trodde läkaren att Wilton hade en väldigt känslig mage och när han blev magsjuk så tog de lite mer på honom. Behövde då mycket hjälp att komma tillbaka.

Natten till igår sov vi alla bra bra. Robin sov på soffan men hörde som vanligt inte wilton när han blev ledsen. Så de sluta med att jag hade bägge barnen hos mig. Vakna halv 9 av att Linnea ville gå upp. Men då tog Robin barnen och jag fick sova vidare till halv 11!!!! SJUKT!! Men tack :).
Vakna sen med ont i öronen och halsen.... Mindre kul!

Jobba kväll igår och kommer hem till en liten tjej med lite lite feber. Sov alla 4 bra, jag sov så bra att jag inte vakna när Linnea gått ut till Robin i soffan.

Vi kände att vi behövde komma ut lite så vi åkte till Burlöv för lite mathandling och byte av kläder.

Väl hemma gick jag en lång runda med wilton i vagnen så han kunde somna.

Mamma skulle ha julgransplundring hemma för några av barnens kusiner. Jag är och jobbar men körde henne dit så hon fick också vara med. Lilla skruttan blev så glad! Får se om hon är vaken när jag hämtar henne vid halv 11... Hörde att hon fått ett munspel i sin påse ;)



Snart bär de av mot jobb i två dagar. :D


Bio :D Axelsson fyra

Jaha då hade lilla fröken Linnea fått feber nu också. Jag märkte redan imorse att hon nös och hade sig. Hade gått bra på dagis och kom hem och hon såg helt förstörd ut. Visade sig att hon hade feber.

Jag och min syster och våra brödrar Johan och Ola gick ju som sagt på bio. The Hobbit i 3D! Riktigt bra!! kul att göra något bara vi.

För er som inte vet så har jag tre ( eller egentligen 4) syskon. Ola 34, Malin 37, Johan 40 (Roger 47) även de stora hoppet mellan oss så funkar vi ihop. Fast jag tycker nog att Johan börja bli lite gubbig nu ;) nä förlåt johan!! Fick du för att du sa att jag är väl för ung för att minnas de andra filmerna ;). Vad var jag när den första kom 2001? 15-16 år? :D tur vi kan skämta lite.

Vilket fall som så hade vi ett trevligt biobesök.

Nu hoppar jag in till Linnea i sängen och Robin tar wilton.


Gick fort!

Dagen bara rusa förbi! Jag var inne i stan och fick pratat om min utbildning. Sen efter de gick jag och köpte mig en "pyjamas" som jag ska ha på jobb nu när de blir nattarbete. Köpte mig ett nytt träningslinne :)! Träffa en gammal "flört",Philip, på stan och hann snacka lite med honom. Fick grattat honom till sin son (som iof är nästan lika gammal som Linnea :) men ändå)

Hem och hämta Linnea, handla och ha mig sen var kl halv 4. Mat, dusch och ta de sista med golven innan pappa kom.

Nu ligger jag i sängen och ska bara koppla av. Imorgon kväll bjuder brodern Ola på bio ,the hobbit, med de övriga syskonen. Ska bli kul att göra något bara vi syskon :). Fredag och lördag kväll jobbar jag. Så lite helgkänsla får jag och Robin ha idag :).

Wilton hjälper gärna mamma att dammsuga :D





Att göra!

Idag är de fullt på schemat! Robin går till dagis med Linnéa och sen ska han svänga inom mitt jobb och hjälpa dom att slänga ut en STOR gammal tv. Tänk er en 52(?) tum som tjocktv... Hem sen iväg och träna. Så länge ska jag städa, ta hand om en mega förkyld liten kille och ta hand om tvätten.
 
När han gjort sitt ska jag iväg och handla, åka in till stan och gå till studievägledningscentrumet :D.
Ja nu så är de lite smått på G! Längtar till de verkligen är dags, vilket jag hoppas hoppas hoppas blir till hösten!!
 
Hinner jag efter allt mitt göra så ska jag in til jobb en stund och jobba.
 
Om Wilton är feberfri (vilket han varit hela natten) så kommer pappa och hans Ann-Mari och hälsar på och få sin lite sena julklapp.
 
Puhh! Dagen startar........ NU!

Gluten

Nu tas även gluten bort till lillkillen. Äntligen har jag fått kontakt med barnläkarna på Sparta! Torsdag kl 13.15. Tänk om han hela tiden har varit känslig mot gluten eller laktos? Jag som har kontaktat VC sååå många gånger.. FörJÄVLIGT rent ut sagt!! Varför ska man behöva läsa sig till saker och ting själv när de tom är något av de vanligaste som finns!? SJUKT!!!!! Den enda gången de varit på tal var på Bvc.

Natten har varit hemsk men de är för wilton har haft 40 graders feber och hemsk hosta. Robin och jag har turats om inatt. Jag vakna av att jag hade riktigt ont i min högra skuldra.... Inser att jag har haft en napp intryckt typ i tre timmar. Skönt?? NEJ!! :D


Klipp klipp

Linneas hår är jätte lockigt och de tar sin lilla tid att växa ordentligt. De är lite i olika längder. Igår fick jag ett ryck och klippte henne själv. Hon satt jätte fint och de blev jätte bra. Lite kortare men man ser att de behövdes. Hon blev själv nöjd :)

Jag stack till jobb idag och Linnea till dagis. Robin stanna hemma med wilton som hade 40 i temp. Natten har inte varit bra alls. Jag sov 2 timmar.... Men men de är bara på med ett leende och iväg.

Febern höll i hela dagen och är fortfarande kvar men inte så hög. Får ligga i våran säng inatt. Tur man är ledig imorgon. Linnea ska dock till dagis kl 9.

Linnea är överlycklig för att komma tillbaka till dagis. Alla sina vänner! Hon sprang in medan jag prata med personalen ang wilton. När jag öppnar dörren och ska gå så pinglar de en liten klocka och innan den stängs igen hör jag Linnea skrika- mamma, mamma jag glömde en puss!!

Eftersom vi inte ville ta ut wilton i onödan så fick Linnea följa med en stund på jobb innan dagis och en bra stund efter. Linnea tyckte de var kul då vi gjorde biscotti med choklad och mandel till mötet på jobb imorgon. Fick även följa med och handla till jobb. Fråga innan ikväll om hon tyckt de var roligt idag och hon sken som en sol och sa att hon hade haft jätte kul :).

Nu ska jag lägga mig hos min lille grabb och kolla in en ny serie på 4:an i tre delar. Sov gott :)


Stackarn!

Att byta till laktosfritt känns inte som vi märker av eftersom wilton nu är mega dunder förkyld och med de inte äter så mycket.. Eller typ inget!!!!! Så ja, Alvedon, näsdroppar och hostmedicin!! Varför ska de vara så tufft för just honom? Jag kunde väl fått hans förkylning? Men vi kör på och ger honom laktosfritt i de lilla han äter.

Har tänkt flera gånger då jag vet folk i min omgivning som är antingen gluten eller laktoskänsliga, att FAN va mycket dyrare de är med sån mat! Jag har varit glad att jag sluppit sånt och nu får vår lille grabb de.. Eller ja vi vet ju inte men.. Kolla upp en tid imorgon.


Jan. 05, 2013

Igår var de städning städning städning som gällde. Tvätta och hålla på. Vår snälla granne kom och fråga om hon skulle ta ut Linnea lite så hon fick springa av sig. Wilton gick runt och njöt av att vara själv med mamma och pappa. Han hade fixat picknick. Tog våran korg som vi har till filtar och la i en massa leksaks mat.

Undertiden så lärde han sig säga hejdå! Hejdå hejdå hejdå! Sjukt gulligt!

Allt var som de ska vara hela kvällen. Barnen fick varsin glass...... Sen... Wiltons mage blev som en ballong! Ja man kan säga att de såg ut som om han var gravid i vecka 38!

Han sa inget utan ville bara lägga sig. Jag massera magen lite. Sov till kl var 24.... Sen bröt helvetet lös! Han skrek, spydde, slogs och mådde inte alls bra!! Jag fattar nu att de är laktos lillkillen förmodligen är känslig mot.

Ringde mamma som kom direkt. Linnea vakna och blev väl så rädd för hela situationen så hon kissa på sig i sängen! Av med allt och in med henne i duschen. På med kläder på wilton och in med honom till akuten.

40 min på akuten gick och in kommer världens bästa och trevligaste läkare. Tar detta på allvar och känner och känner och lyssnar och pratar. Han uteslöt de värsta som de kunde va, cancer, tarmvred, stor förstoppning mm. Han tyckte de var lite smått idiotiskt att läkaren på vårdcentralen gett oss schemat med vätskersättning. Han sa direkt att även han misstänkte laktos.

Han kunde inte dra vidare de där utan han tyckte vi skulle ta kontakt med barnläkarna på Sparta på måndag, för utredning, vilket han absolut tyckte skulle göras.

Wilton som i vanligt fall är väldigt blyg, börja leka med läkaren och kasta sin snutteapa som om han kasta en boll. Läkaren och wilton fann nog varandra lite :)

Hem igen och min kära mamma kunde åka hem till sin säng igen.

Idag är vi trötta. Men vi har varit ute och lekt, cyklat och lekt i sandlådan. Tvättat och plockat undan. Linnea och Robin har varit på invigning av de nya gymmet och handlat.

Så ikväll gott folk blir de en dejt i tv soffan med min familj och när barnen somnat så är de ostbricka för föräldrarna. Trevlig fortsatt lördag!


Jul & Nyår!

Ja eftersom de varit en del med sjukdomar och annat så tänkte jag bjuda på lite bilder från julen och nyår.
 
Vi börjar med lucia :)
Pga magsjuka hos Linnéa missa vi Lucia på dagis men de fixa vi hemma :)
 
Vår lilla tärna
 
Julafton. Åkte en sväng in till Robins farmor och farfar och gav dom sin julklapp vilket var en almenacka med våran familj. Den uppskattades verkligen :)
Här hade Wilton blivit tillsagd av gammelfarmor och efter de blev han lite mysig.
 
Snurr, snurr i gammelfarfars stol
 
Väl hemma hos farfar så var de dags för julbord. Någon mer som nästan hör Wilton skrika NÄÄÄ ;)?
 
Linnéa fin i sin klänning som mormor sytt :)
 
Massa bus med farfar
 
Julklappar!!!! Kommer de fler??
 
Glad tjej :)
 
Julklapparna är nu öppnade.
 
Juldagen..... HEMSK natt!!
 
Paket även hemma hos farmor. Klänningen köptes förra året men passa bättre nu. Älskar den :)
 
Även lillkillen hade varit snäll hos farmor
 
Så fin så i sina nya skor.
 
Paket hemma hos mormor. Wilton fick stanna hemma då han varit dålig under natten.
 
Mingeltjejen vet hur man gör ;) klänningen köptes in till farmors 50 års kalas. Ännu en klänning som gillas starkt hos mig :)
 
 
De är jag som är Wilton och är alltid kladdig i ansiktet, men sööööt ändå ;)
 
Delar av nyårsmänniskorna. Ätit upp den super goda maten :)
 
Godistajm! Skiljer ca 6 månader på flickorna
 
Kom bara liiiiiiiite närmre ;)
 
En bra lucia, jul och nyår trotsallt! :D
 
 
 
 
 
 

Viktiga samtal

Ja då börjar de reda ut sig för oss nu. Jag hade så fruktansvärt ont i hela kroppen igår och frös och svettades om vartannat. Tog tempen och så klart hade jag feber. Riktigt kass kände jag mig. Fick sova hela natten ostört. Känns mycket bättre idag. Lite ont i musklerna har jag fortfarande.

Idag har jag en del viktiga samtal som skall göras. En till Linnea, en till wilton och en gällande mig själv.

När de gäller wilton så äter han och mår bra. Men är fortfarande väldigt lös i magen. Mitt i allt sjukt så skall han ju klart få stora kindtänder....


Jag har världens bästa mamma!!

Robin har bott på toan hela natten. Riktigt magsjuk. Jag stanna hemma från jobb för att kunna ta barnen. Jäkla tur var väl de!!! Nu ligger jag....

Detta är hemskt! Linnea springer runt och leker och har sig och wilton håller på med sitt. Man kan inte bara ligga nerbäddad och bara vara sjuk. Linnea har dragit ut ALLT då menar jag ALLT på rummet. Blir knäpp!

Mamma fråga om hon skulle komma in med lite mat till barnen sen. Varken jag eller Robin är väl jätte sugna på att stå vid spisen. De fick hon väääääldigt gärna. Jag bad om lite mjölk och bröd också.

Hon kom med en hel pappkasse med bra mat för våra magar, mat till imorgon! Jag har världens mest omtänksamma mamma!! Hon ställer upp i vått och torrt, finns där när de är något med barnen om hon kan hjälpa till.

Älskade, underbara, bästa mamma!! Vi älskar DIG!! <3<3


En NEJdag!!

Efter jobb tänkte jag att jag skulle ta ut barnen på gården. Så fick Robin andas ut lite. Linnea satte sig på tvären direkt!! Jag sa att vi kunde cykla, leka i sandlådan och gå och knacka på dörren hos hennes kompis. Linnea gick emot allt!! Skulle gå ut på parkeringen och sticka iväg till stora lekplatsen. Lille Willy hängde snällt på som tur var. Men sen blev han lite trött och kall...

Linnea förvandlades till ett monster som skrek och slogs! Jag fick bära henne hem och låta wilton gå och hålla mig i handen.

Linnea höll sen på med en massa skit!! Hon har inte EN enda gång ritat på väggarna under sina snart tre år!! Idag gjorde hon de!! Tur är så är de nästan bakom soffan...

Hon har sagt NEJ till ALLT idag!! Tror hon är trött efter nyår. Hon somna i bilen när vi körde hem vid 01.00 tiden. Så kanske inte så konstigt.

Nyår var jätte bra! Firade med vänner nere i Trelleborg Micke och Lotta. Skulle egentligen sovit över men eftersom wilton är som han är just nu så strunta jag i att dricka något. Riktigt trevligt hade vi! Riktigt god mat! Allt var hur bra som! Wilton somna lätt hos Lotta.

Undrar nu vad år 2013 ska ge oss! Jag har 2 mål men dom berättar jag om en annan gång :D


RSS 2.0