Nyår!!

Japp då är snart 2011 slut. Mycket som hänt även detta år. Gravid, fått en fin liten pojke och man har flyttat. Då skall vi se vad 2012 har att bjuda på?! Inte är de en graviditet till inte!!!! Inte för min del alla fall.. :)

Ikväll skall vi fira in de nya året med syrran och hennes familj och min bror johan och hans familj. Blir till att sova över. Känns lättast så.

Igår hade vi en myskväll här hemma. Linnéa somna snabbt i soffan till en god flaska välling. Wilton var vaken men på strålande humör. Han satt och mös och skratta som tusan åt Robin.



Stolen hon fick i julklapp av in mormor och Kenneth



Linnéa vet hur man använder tempen i örat för att kolla febern ;)



Syskonmys <3



Glader :D





Bus och mys med pappa Robin

Nu önskar vi alla en trevlig nyårsafton!!!


Nya kameran och jag ;)

Är sjukt glad för min nya kamera. Har tagit en massa bilder för att testa den.









Va och gjorde avtryck på Wiltons fot och hand. Satte upp bägge på väggen och de blev jätte fint.
Detta blev resultatet ;)







Denna veckan har vi Robins bror Hampe och hans tjej Sara på besök. Söndag till fredag har vi lite extra barnpassning. Idag följde jag med till gymmet med Robin för att få lite tips. Sjukt skönt.





Linnéa älskar sin farbror Hampus och Saga (Sara) som hon säger ;)



Skymtar man Wiltons fina smilegropar ;) Så söt

Säger bara....

JAG ÄLSKAR MIN ROBIN ROSLIND!!!!

Fick en super fin kamera så jag kan ta en massa bilder på våran fina familj och alla minnen vi kommer skapa. Kan även filma i HD kvalité!! NIIIIICE!!
Tack :D!!!

Nu skall jag gå och fota en massa!!!


SUCK!!!!

Att folk kan vara så fruktansvärt knäppa..... Sen att kommentera utan att ens skriva vem man är... Mer eller mindre skriva att jag är en dålig mamma för JAG INTE FATTAT varför Wilton inte gått upp.. Tur att de finns människor som är SUPERMAMMOR!! Tur denna personen VET vad vi pratat om här hemma.. De är mycker man BÖR veta som mamma enligt MÅNGA!! Finns ingen bok om hur man BÖR vara och tänka som mamma... Man är inte helt felfri!! Sen att skriva stackars son.... Han har mått bra för övrigt.. Utvecklas fint och är en väldigt glad unge. Kan ju ta ditt nummer så jag kan ringa dig om råd?? SUCK!!! Bryr mig inte om vad folk som inte känner mig tycker och tänker om mig och min familj för dom känner inte oss.

Tänkte uppdatera lite om hur de gått med Wilton. Jag kände tillsist att jag inte orka längre att inte veta 100 hur de var med honom. Var HELT förstörd!! Åkte in med honom på akuten för att kolla igenom honom. Det togs en massa tester på honom. Mycket som kunde vara felet. Satt där med en STOR klump i halsen. Har en vän vars barn inte tålde vissa saker som hon åt som sedan gick ut i bröstmjölken.. Flickan har fortfarande de jobbigt. De konstaterades att de inte fanns näring tillräckligt. Så vi gav honom lite ersättning efter han ammat. Nu går han upp jätte fint i vikt. Han har gått upp 200 på en vecka och väger alltså nu 5410 när han är 11 veckor. Doktorn tyckte INTE att jag skulle sluta amma då de finns en massa annat som är bra för barnet i bröstmjölken och att de kunde bli bra igen!! Att jag inte hade så bra näring i mjölken berodde på att jag blev mer och mer stressad av att han inte gick upp och tillslut så fanns de inget kvar. Han gick upp hur bra som helst i början. Nu har jag fått tillbaka de igen. Kan bli så när man har barnen så tätt..

Visst tusan kände jag mig fruktansvärt dålig som mamma, men doktorn och en sköterska sa till mig att jag var en bra mamma som brydde mig om honom och försökte reda ut de. Att de är inte alltid lätt att veta allt. Jag vet att jag tar väl hand om mina barn. De växer och utvecklas bra. Ni som känner mig vet hur jag är med mina barn. Jag gör allt för dom!!




Tomtenissarna Wilton & Gabriel

Igår firades de jul med pappa och mina syskon hemma hos min bror Johan. Julmat blev serverat och godis och allt som hör till. Inte ens lönt att tänka liiite på att gå ner i vikt nu. Bara till att äta och vara glad att man har ett par kg extra nu när de är kallt ;).

Vi körde julklappsleken där alla tar med en klapp mellan 50-100 kr. Slår en tärning och får man 1 eller 6 så får man byta med en annan. Alla jaga de största paketet som var från min bror Ola. Med tanke på att de var han som köpt den så vet man aldrig riktigt vad man får :D. Denna jul hade han varit fiffig och köpt en bordsfläkt HAHAHA!! Den fick Robin!! Han blev glad för nu kunde han ha den till sommaren. Jag fick ett sett där man gör sina praliner! Ska bli kul att testa dom. Har redan bestämt vilka vi ska göra nu till julen.




Syrrans Gabriel och Wilton hade samma kläder på sig igår. Bägge var tomtenissar. Exakt lika var dom. SJUKT söta!! Linnéa hade sin tomteklänning på sig och en rosett runt huvudet.



 Wilton & Gabriel



Izabella, Linnéa & Ludvig favokusinerna ;)





De här med julklappar till barn.... Varför måste de vara dyra och stora (enl föräldern?? Kan inte barnet bli glad bara för de man får tror dom?? Tycker inte att en förälder skall lägga sig i vad barnen önskar sig.. Önskar sig barnet bara strumpor, pennor, nagellack eller något annat mindre så får de väl göra de?? Måste dom önska sig stora dyra saker bara för att föräldrarna vill de?? Frågar någon vad våra barn önskar har vi sagt pennor, klistermärken, lera eller tillbehör, fingerfärg, dreggelhaklappar eller ett litet klädesplagg. Böcker är också bra. De stora klapparna får dom av oss. Frågar någon i större prisklass försöker jag ändå säga lite billigare. Mina barn skall lära sig att man inte alltid får allt som man önskar sig!!!

Måste bara visa er denna underbara bild..
Även om de är en bild hör man Wilton skrika NAAAAAPP!! :D






Han tittar på mig..

Min fina lille pojke tittar på mig som om jag var en vacker varelse. Han tittar på mig som om jag glänser för honom. Han tittar på mig och ler och tar fram sitt otroligt underbart gulliga leende. Han tittar på mig med kärlek. Jag är hans allt. Jag är hans mamma.

Sen vi fått reda på vad som var så fel med våran lille Wilton så har han blivit en helt annan liten pojke, Han är så tillfreds och så lätt. Han säger inte mycket. Han ler mot en när man tittar på honom. Han älskar att mysa.

Fram tills nu har jag inte kännt att mina barn har varit olika. Men nu.. Wilton är så fyld av kärlek. Han nöjer sig med så lite. Linnéa har de varit go i sen hon lades på mitt bröst. Hon är en stark tjej med mycket vilja och kärlek hon också. Wilton är mer känslomässig, Vad jag kan känna nu. Han behöver närhet.

Jag har alltid sagt tll mig själv att om jag skulle få en pojke skall jag uppfostra honom så han visar respekt för alla, främst de motsatta könet. Jag har träffat så otroligt många killar som inte visat ett dugg respekt för en. Vill inte sitta där i soffan om några år och se hur min son behandlar tjejer. Självklart ska han ju inte bli en kille som är vek och löjligt romantisk, för de är bara slibbigt. Ska vara en kille som kan säga ifrån och ställa upp. Vara beskyddande.

De var så jag kände med Robin första gången jag träffa honom. Denna killen kommer betyda mycket för mig, var den första tanken jag fick. Robin tillät inte vad som helst när de gällde mig. Innan vi ens blev ett par skydda han mig. Såg til mitt bästa. Visa mig respekt. Jag föll som en fura för honom. Än idag så ser jag honom beskydda mig. Blicken han hade när jag födde hans barn. När han sett min smärta. När jag födde Linnéa såg jag en blick hos honom som jag inte sett innan. Rädslan att förlora mig. Rädlsan att inte kunna skydda mig. Där kunde han inte göra ett dugg. Hur mycket jag än "skrek" av smärtan kunde han bara se på och hålla min hand.

Kimkim kommer sen idag.

I fredags åkte vi in till akuten men Wilton. Han hade vrålat ja verkligen vrålat i nästan 5 timmar somna sen av utmattning.. Nä detta funka inte så jag ringde bvc och sa att jag inte kom på utsatt tid utan åkte till akuten med honom. Hon höll med och tyckte de var ett bra insiativ. Kasta på Linnéa alla kläder och annat så hon kunde komma till dagis. Körde så fort jag kunde in till akuten efter de. Kl var halv 10 när vi steg in på akuten. Kom ut 2 ½ timme efter. Så de gick fort. Jag han inte ens sätta mig i väntrummet förrän de var vår tur. Kom in på ett rum där de kolla syresättniningen och temp. Fick klä av honom alla kläder och de höll med att han var vääääldigt smal. Wilton var inte den som var den utan han tog fram sitt största leende han kunde får fram och låg där och "snacka". Fick vägt honom.... Han vägde 4800... Alltså 600 GRAM mer än när han föddes!!! Blev tillsagd att klä på honom igen. Luta mig över Wilton. Då kände jag tårarna komma och en klump i halsen. Jag visste ju att han inte hade gått upp men de känns varje gång man hör de-

Hör plötsligt en bekant röst och de är Robin som kom. Jag hade ringt honom och sagt att jag körde in men visste inte att han skulle komma. Såååå skönt att ha med honom. Därefter fick vi ett stort rum med säng och soffa och tv. Knappt sätta ner våra saker förrän en läkare kom. Han kolla igenom honom. Allt såg bra ut förövrigt. Fick amma honom efter vi vägt honom. Sen vägde vi honom igen. Han fick ju i sig mat som han skulle. Fick in en flaska med ersättning. Han åt HELA. Tog blodprov. Kom fram till att han svällter sig. Fatta hur usel JAG kände mig!!!! Svällter?? MIN pojke??? Så ingen reaktion på mölkprotein eller annat. Så jag fick som tips att amma honom först och sedan ge honom lite på flaska. Får vi se imorgon om han gått upp något.

På kvällen kom syrran och hennes Joacim och Gabriel. Linnéa sprang runt redan på torsdagen och sa kimkim kommer sen idag. Hon har en massa hela meningar nu som kommer lite då och då.  Vi gjorde lite julgodis och snacka lite. Vi hann inte med allt så vi skall fortsätta på onsdag.

I lördags begav sig hela lilla familjen till Trelleborg och hälsa på Robins farmor och farfar. Barnen var på bra humör och vi fick fina kort på barnen och farmor och farfar. Eller som Linnéa lärt sig säga Maj-Lise och Einar :). Efter de så åkte vi hem till Robins mamma och Dan. Där lekte Linnéa runt och busa med oss alla. Wilton sov mest efter all mat han fått i sig. Även Robins bror Hampus och Sara var där. Massa snack och även ett halvt glas vitt vin blev de för min del ;). Sen åkte vi hem till Saras mamma. Saras mamma har gett Linnéa så mycket fina saker och varit så snäll och brytt sig om henne från dag 1. Hon har inte träffat lille Wilton så de var ju ett måste ;). Jag kände mig rätt ledig då min lille Wilton mest var hos Sara. Väldigt mycket mys från bägges sida.

Igår var vi med mamma och kolla på lucia. Jag var själv där med barnen. Tyckte att Linnéa var varm och åkte hem lite tidigare. Tog tempen och mycket riktigt, nästan 39 grader. Stackarn!

Bilder från helgen ;)

       


Mata ankorna i stadsparken i Lund

Robin har varit hemma sen måndags eftersom han varit dålig. Idag drog jag ut honom när vi skulle hämta Linnéa på dagis. Lite frisk luft dör man inte av. Så vi tog med lite brö och begav oss till stadsparken i Lund och mata alla ankor. De var nog hungriga för fan vad dom åt ;).. Linnéa tyckte de var riktigt kul. Alla ankorna var ju runt henne och tog nästan brödbitarna från handen. Hon ville tom klappa dom...

 Fjortis bild ;)     



När jag lämnat Linnéa på dagis imorse begav jag mig bort till BVC. Är så orolig för Wilton. Han är så tunn. Har knappt några armar och ben. Känner revbenen på honom. Jag mår sjukt dåligt av detta. Måste reda ut de. Jag gick och vägde honom och han hade endast gått upp 80 g på en vecka.... 10 veckor har gått sen han föddes och han har inte ens gått upp 1 kg.. Jag tittar på min lille pojke och får tårar i ögonen. Vet inte vad de är som gör att han inte går upp ordentligt. Märker på honom att de är något fel. Han blir så ledsen en gång tidigt på morgonen. Vill inte ha mat och allt är så ledsamt. Blöjan är väldigt ofta tom. Prata med BVC sköterskan idag och hon skall nu prata med en läkare imorgon om hur vi skall göra. Hon gav även som förslag att vi skulle ta några prover på honom och se så han inte reagerar på ägg och laktos. Vilket jag hoppas att han inte gör. Spelar ingen roll egentligen bara han blir bra. Jag vågar knappt lyfta honom nu. Tänk er en nyfödd bebis och hur deras hud inte är "fylld. Så ser han ut...


Var även och gjorde avtryck på min lille Willes fot och hand. Vi har ju en sån tavla på Linnéa. Så fina. Längtar tills vi får hem den. Sen skall vi göra en vägg med lite svart/vita foton på familjen och sen de avtrycken.

Träningen går piss kass just nu. Men jag känner inte alls för de med tanke på att min lille pojk inte mår bra, och sen att de är en massa nu inför jul.

Åka runder

Nu när vi fått tillbaka min bil så skall de köras och hälsa på alla man inte har kunnat hälsa på. Så skönt att bara ta sin bil och köra med hög volym och sväva fram. NÅGON SOM VILL HA BESÖK :D???

Till helgen blir de mys med syrran och hennes lilla familj på fredagen. God mat och annat skoj. Killarna kommer väl sittta och glo på något på tvn och dricka öl. Medans vi snackar skit. Kanske de blir ett glas vin ;) 

Lördag är de ner till Trelleborg som vi inte varit på ett tag. Hälsa på lite folk. Någon som vill ha besök?? 

Söndagen är de lugnt hemma. Då kommer kanske kanske julgranen fram.. Eller så blir de söndagen efter :)

Va på utvecklignsamtal på dagis idag. De går bra med min lilla tös. De tycker hon är riktigt duktig för att vara så liten som hon är. Kan tro att hon är äldre eftersom hon kan så mycket och är så fysisk. Är en go och glad tjej och gillar att ta hand om sina vänner. Är stolt mamma :) vilket alla är väl för sina barn ;)
 

Bilen

YEAH min bil är lagad!! Känns OTROLIGT skönt att sätta sig i sin bil och bara sväva fram. Jag är en glad tjej nu  :)

Imorgon blir de dags att gå bort till BVC. Min lille pojke går inte upp ett skit, Han har knappt gått upp 1 kg sen han föddes (alltså på 2 månader). Vet inte vad som är fel. Jag ger honom mat så ofta jag kan. Nätterna ligger han hos mig och har tillgång hela tiden till mat. Jag har själv bestämt att jag ska dit imorgon. Väga honom och sen ge honom mat. Vänta en stund och sen väga honom. Får se vad han får i sig. Jag är lite orolig att jag stressar i honom maten eftersom jag har Linnéa också. Ska få i honom en flaska ersätttning varje kväll. Får se hur de går. Vill att han ska må bra. Han säger inte mycket och är för de mesta glad.

Wiltons dop

Idag var de en stor dag för min lille pojke. Han blev döpt till Wilton Erik Oskar Roslind. Allt gick jätte bra och dopet var fint. Han var helt slut efter "doppet" så han somna gott. Verkligen stort tack till alla som visa sin omtanken och uppmärksamhet till våran son. Alla presenter var uppskattade och jätte fina.

Igår kom min älskade Carro och hjälpte mig att fixa till smörgåstårtorna. SUPER goda var dom. TACK för att du är en sån underbar vän man kan räkna med.







Linnéa älskar sina kusiner Izabella och Ludvig





Min lilla älskade familj





HELA min familj ;)

RSS 2.0