Grattis du underbara




TJOFS!

Imorgon är det vår lille pojks 2 års dag. Var tar tiden vägen???? HELT sjukt! Snälla tiden stanna lite nu!
 
Här hemma hålls de på att packa och förberedas med allt inom flytten. Mitt i allt ska de firas kalas. Tur man då kan ha de i en lokal så slipper man städa så någa hemma.
 
Den 24 okt får vi nycklarna till vårt gula hus. Så fort vi kan skall de målas om till ljus grått med vita knutar och mörkgrå grund. Ska bli så spännade! Välkomna ni som vill :D
 

Visningsdag!

Idag hade vi visning på våran lägenhet. Mäklaren sa att de skulle komma 6 par. När mäklaren kom hade han fått in 10 par som var intresserade. När visningen var över var de 14 par som hade kommit. De hade även lagts ett bud. Utgågngspriset på 1.495 000. Men där var fler som var intresserade :).
 
Så nu är de nästan 100 att vi kommer flytta innan årets slut :). Nu börjas de planera i mitt huvud. Har en del som jag spånat på lääänge.
 
Huset är i trä och är gult. Kanske inte riktigt som jag vill ha de men de skall målas om till ljusgrått med vita knutar. I framtiden blir de kanske att vi putsar de. Kupan skall fixas och den skall vara i plåt. Sen kommer de rivas lite väggar och öppnas upp men de kommer vi vänta med för de är alltid bäst att bo in sig lite innan man gör stora ändringar.
 
De som skall göras först är att ta frarm de gamla trägolvet på övervåningen och slipa och målas vitt. Ja sen är de klart barnen som får sina rum fina. 
 
Här är en bild på huset. Kommer bli bra när vi är klara :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mora Träsk är i stan!

Den 29 september är de dags för våran familj att hoppa och dansa till Mora Träsk. Både jag och Robin är uppväxta med dom och nu är de våra barn som "gympar" med dom. Så den 29/9 (dagen innan våran lilla kille fyller 2) i lunds idrottshall kommer vi att befinna oss och ha roligt med barnen :) biljetter och andra platser kan man se inne på www.moratrask.se.

Vi hade egentligen tänkt att Linnéa skulle börja på knatteskutt denna terminen men eftersom vi har så mycket med försäljning och husköp just nu känner vi inte att vi har tiden till att boka upp oss för mycket. Så hon får vänta till nästa termin :)

Huset som kanske blir vårt (om vi nu får sålt vår lägenhet) är ett 1½ plans 40 tals hus med källare. Med källaren är huset 200 kvm. Ligger i Furulund och är så mysigt. Där är lite att fixa med men de gillar ju både jag och Robin.

Vår lägenhet
 
 
Ritning av huset första plan
 
 
Ritning av huset andra plan
 
 
 
 

RSS 2.0