Bokstäver och annat pyssel

Jag har hittat en sak som skall finnas på barnens rum. De är bokstäver från panduro som man själv kan måla och göra fina med olika saker. Ena väggen blir ju Linnéas och den andra Wiltons. Har inte bestämt om de ska vara tapeter eller om de skall målas i en färg vadera. Finns sjukt mycket fint till barnrum. Skall själv göra vimplar av tyger som mamma har samlat. Blir de lite mer personligt och inte som alla andra. Stora kuddar har vi fixat som man kan sitta på, men de skall sys fina örngott.



Bilden är lånad. Bokstäverna kostar 18 kr stycket. De är i träfärg när man köper dom.

Wilton skall få en sån här säng när de är dags att byta. Finns att köpa på IKEA.

Har inte bestämt om vi skall köpa denna gaderoben till Linnéas kläder eller om vi skall måla om en som vi fått av Robins mamma. Lutar åt att måla om.

Tapeten vi skall ha i sovrummet är bokad. Kommer bli behagligt och lite romantiskt stuk. Vi har inte lagt ner någon större energi i vårat sovrum innan men nu skall vi få ett ordentligt.


 Tapeten heter falserbo och kommer från boråstapeter.

Jag vill ha en vit sänggavel och vita sängbord och en hylla ovanför dör vi kan sätta fina saker och bilder på våra barn och som familj.



Bilden är lånad.


 
Bara totalt ÄLSKAR dessa sängborden. Ett MÅSTE att ha!!!!

Spännande och kul med lite nya projekt :)

Grått och mulet..

.. men inne är de bättre. Linnéa är på bra humör även sin fruktansvärda hosta (gör så hon spyr) och näsa som rinner. Jag har fått på order att vi ska pyssla när Witon sover.. Okej bäst att göra som hon säger ;) får se vad de blir för pyssel.. Just nu har hon världens fest på sitt rum med en massa musik som hon studsar till.. Hon sjuk??
Näää känns inte som de ;)

Igår var de DH kväll. Men ingen Carro för vi vill inte smitta henne. De blev världens sorligaste avsnitt SÅKLART!! Jag grät så hela jag var blöt. Så sorligt. När de nästan var slut kunde jag knappt se något. Japp jag är känslig.. Kan man fortfarande skylla på hormonerna??? ;)

Med detta avsnitt fick man en liten tankeställare.. Vad hade man gjort om kärleken i sitt liv bara dör?? Usch jag vill inte ens tänka tanken. Nä man ska verkligen ta vara på alla stunder man kan och aldrig lägga sig som ovänner. Man kanske aldrig vaknar igen... Usch vad deppigt de blev..

Nä ryck upp mig ;) nu skall jag träna lite medans barnen roar sig själva och varandra ;) de har jag väl rätt till?

BRIO & vita möbler

Linnéa fick sin efterlängtade spis igår. Den fick hon av sin farfar och Yam och gammelfarmor och gamelfarfar BRIO och vit såklart! Vit är en färg som jag gillar att ha i möbler så kan man lägga in lite färg i övrig inredning. Linnéas och Wiltons rum har bara vita möbler. Men en massa andra färger runt.



Vi planerar att byta rummen nu snart. På barnens rum ska de vara en flick- och en pojkvägg. De andra ska vara naturellt. Vårat sovrum ska ha tre äggvita väggar och en med fond. Vi har hittat den och den ska vara i grönt/beige. De är med syrenblommor på. Inte mycket men så att de är mönster. Sjukt fint kommer allt bli :)





Linnéa har själv klätt på sig till dagis (alla fall strumporna)



Min glada lille kille

När Wilton blev 6 månader fick han en liten present av sin mormor.



Tur man har en mormor som stickar och syr en massa fint ;)


Dags igen..

Då var de dags för fökylning på Linnéa igen.. Kul!! De bästa med att de små är sjuka är att dom blir så mysiga. Idag är de bara häng i soffan trots de överfina vädret. Kanske man ger sig ut 10 min i trädgården. Som sagt lite luft har ingen dött av!!


jobb, jobb, jobb

Ja så ser de ut nu 2 helger.. Denna helgen ska Robin jobba och nästa fredag,lördag, söndag jobbar jag.. De som har varit lite skönt är att Robin varit hemma halva dagen igår ( pga doktorn) och hela idag (alla andra var lediga på hans jobb). Sen är han ledig nästa måndag och tisdag. Sen har vi någon helg tillsammans igen.

Snart är de valborg. De finns en massa som man kan hitta på. Vi beslöt oss för att åka till de vanliga bålet och grilla korv och bara ta de lugnt. Klä på sig ordentligt så man kan vara ute hela tiden. Är de fint väder är de lika med döden att sitta inne. Fick höra idag att de brukar anordna ett bål här där de har lite aktiviteter för barnen. Kanske hinner med lite av varje ;).

Jag lever fortfarande på utgången med Carro förra helgen. Hade sjukt kul HELA kvällen. Verkligen en lyckad spontanutgång. Kommer hända fler gånger GARANTERAT!! Har kollat vad utgången kosta mig.. 120 kr + en flaska vin.. De kan man säga är PERFEKT! Lykad utgång och kvar plånboken :D.

Laktolos!!! Ja jag säger bara de!! Tack vare jag fixat de till lillkillen mår han myyyycket bättre i magen. Så underbart. Min lille kille har blivit helt underbar dygnet runt. Sitter nästan med ett litet leende hela tiden. "Pratar" skrattar och busar. Lille killen.. FAAN vad jag älskar dig!! Klart snuttiefian Linnéa också :)

Nu blir de till att vika lite tvätt, hinner man inte med när man har 2 småbarn som gärna vill "hjälpa till" :D 


YEEEES!

Jag fick fortsätta träna men ta de liiiite lugnare. Var och kolla upp min "upptäckt" och de var ingen fara. Men kommer bli opererad ändå. Men en mycket mindre operation än väntat. SKÖNT!! Nu kan jag andas ut. Man blir livrädd när man hittar saker på kroppen som inte ska vara där..

Nu blir de TAAAACOOOOO!! :)

Stick och fis......

ALLTID ska de vara något!! Jag blir snart gråhårig. Denna gången handlar de om mig själv..... Ska kolla upp allt på torsdag och se vad som händer sen.. Träningen kan jag mer eller mindre FET glömma! Om jag inte vill att de går HELT åt skogen med mig själv. Trodde fan inte de var sant när jag upptäckte de..  Kommer SÄKERT bli opererad också. Skulle inte förvåna mig ett dugg. Med min UNDEBARA tur!! Jaja jag är dömd till att vara knubbig.. Så är de!!

Blir riktigt trött på den jävla försäkringskassan... Bara för att Robin tog ut VAB (vård av barn) på Linnéa när hon var dålig och jag själv var kass och inte anmälde de utan tog de som en dag med Wilton så skickar de vidare ärendet till utredning... Vad ska de spela för roll?? Enligt hon på försäkringskassan så ska jag kunna ta hand om bägge barnen ändå?? HALLÅ när jag själv är riktgt kass? AHH släng dig i väggen!! Vad spelar de för roll om jag tar ut en dag för Wilton istället för att sjuka mig?? Samma summa..... De är inte dom som förlorar de utan VI!! Inte ligger jag och tänker på att jag får nog ta och ringa försäkringskassan eller gå in på försäkringskassans hemsida medans jag ligger med huvudet i toan.. Blir såååååå trött. Hennes svar, ni kan räkna med att ni inte får några pengar... Som Linnéa säger, STICK OCH FIS!!!! 


Känner att jag lever :D

Fick ett litet sms vid 12.00 igår om en spontan utgång med min älskade Carro. Först tacka jag nä för Robin skulle iväg dagen efter (söndag) Gick och tänkte på de heeeela eftermiddagen. Nämnde de för Robin och han sa de är väl klart att du kan hänga på... JAAAAA!!! Så sjukt kul vi hade. Även om vi bara gick till en bar så hade vi sjukt kul. Detta kan jag leva på läääänge nu. Robin hade matat Wilton när jag trilla in genom dörren halv 4... Barnen sov gott och han hade haft en bra kväll. Jag kunde ju inte låta han ligga där och inte veta hur jag haft de. Så där låg jag och babbla och han skratta. Han var underbar som mer eller mindre kasta ut mig för att jag skulle få ha lite kul ;)

Jag drack inte så mycket men guuuuuud vad de känns i kroppen och huvudet ändå...  Kan vara att jag dansa som en tok!! :D

Nu sitter jag med lille Wilton i famnen och Linnéa springer och sjunger och dansar. Jag känner att jag lever men de är de ABSOLUT värt!!


Ilandsproblem?? Ja kanske de....

När de inte har varit roligt väder att gå till och från dagis har jag tagit bussen lite mer än halva vägen. Fick snabbt 3 saker som gjort mig riktigt irriterad. Chafören ser inte alltid till att de är nära till kanten så man lätt kan ta på och av vagnen, väntar knappt tills man har satt fast vagnen så den inte ramlar.

Men de som stör mig ABSOLUT mest är att folk inte flyttar sig från vagn/handikapplatserna!!!! Idag hade jag lite bråttom hem och tog bussen. Kommer på bussen och där sitter en kille med en stor resväska och en tjej med märkeskläder, fina naglar och smyken. Jag tittar på dom frågande men fick inget svar.... Tillsist öppna jag munnen. Alltså ni får ju flytta på er!!! Killen tog väskan och satte sig på ett vanligt säte. Men tror ni tjejen flytta sig?? NÄÄÄÄ!! Jag fick liksom gå mer eller mindre runt/över henne och sträcka mig för att sätta fast vagnen!! Hon titta på mig som om jag våre skräp!! Satt där med sin näsa i vädret.. Tog inte ens in sina ben utan hade dom mer eller mindre utsträkta.. OOO vad jag koka! Jag kunde inte sitta vid mina barn för hon skulle minsan inte flytta sitt "fina" arsle.. Den platsen är först och främst utsedd för barnvagnar och rullstolar.. De var ju inte så att bussen var full... De var vi tre, mina ungar och 3 till.... Likadant var de en annan gång jag tog bussen. Två tonårstjejer satt och fnissa och hade sig och när de sen fick syn på att jag skulle på med vagnen titta dom ner i golvet. Hallå?? Jag gick fram och sa. Ursäkta men jag måste ställa min vagn här.. Deras svar.. Oj jaha??!! Ja då får vi ju flytta på oss....Åhhh fan!! Inga studieskulder där inte!!

Jag har ALLTID släppt fram äldre, folk med barnvagnar, rullstolar på bussar eller tåg... Hjälper när jag ser att de är lite besvärligt för människor att komma på och av. Tar ofta äldre under armen och hjälper dom.  Va fan är de med folk nuförtiden?? Finns de ingen empati längre?? Varför sätter man sig där när de finns 20 andra platser där de inte behöver flytta sig för att en vagn eller något annat sånt kommer på... Lyfter sitt arsle för en äldre människa.. NÄÄÄ usch och fy för sånna människor

Berätta detta för Robin... Alla ni som känner honom vet ju att han inte direkt finner sig i sånna saker. Han säger bara "de är fan tur att de inte är jag som kommer på!" Jag kan inget mer än bara hålla med ;)Han är inte rädd för att säga vad han tycker och tänker.. Jag borde kanske lära mig att våga säga ifrån lite mer..


Inte nu igen....

Jag vet inte vad de är med min lille pojke. På dagarna är han så underbar och snäll. Skrattar mest och är bara för go. SEN.... vid ca 24.00 då är de som om en liten djävul flygger i honom. Han skriker, "slås", sparkar ja allt!! Jag försöker lugn ner honom med att ta honom i min famn. De hjälper rätt snabbt men sen när han läggs ner igen.... Jag ska vara glad om jag får ens 2 timmars sömn... KUL!! Har en del tankar på vad de kan vara.. Får ringa til BVC och få lite hjälp..

Fick en kommentar med frågan vad de är jag tänker läsa till. De håller jag lite hemligt fortfarande :). Kan säga så mycket att de handlar om främst barn och föräldern. Utbildningen kommer ta ca 5 år. Lyckas ni komma på vad de är? ;)

Nu skall jag väcka mina grisar så vi kan bli klara för en färd till dagis. Sen blir de Burlöv med syrran, Gabriel och Wilton.

Tja

Yrke!

Att vara "hemmafru" hade jag ALDRIG velat vara!! Så mycket press de är på en bara för att man är hemma.. Allt ska vara skinande rent, tvätten tvättad, vikt, strykt och inlagd, barnen ska vara rena och fina, goa och glada, jag själv ska vara fräsch, maten klar till mannen kommer hem, hämtning och lämning på dagis och så handla... OCH helst ska man ha nybakade bullar VARJE dag!!! Nä tack de är något som jag ALDRIG vill bli... Om jag inte är svin rik och kan ha folk som gör hav jobbet åt mig ;)

Nä då läääängtar jag tills jag kan komma igång med de jag vill göra.. De som stör mig riktigt där är hur vissa kan nervadera de som yrke... Vad hade hänt om dessa inte fanns??? Mmmm de kan man ju tänka ut med röven (ursäkta) Alla yrken drar väl sitt strå till stacken.. Hade vi inte haft städare så hade de varit sjukt skitigt och stökigt. Hade vi inte haft sopmänn så hade de varit sopor överallt, hade vi inte haft sjuksköterskor hade vi
inte haft någon som tog hand om oss när vi blir sjuka osv..

Jag känner att detta är mitt "kall" och jag tänker försöka fixa så de blir verklighet.. Många på min sida som kommer hjälpa mig och min familj.





Syrrans Gabriel och min lille Wilton <3

Glad Påsk!!

Glad påsk önskar min egen lilla påskflicka :)






RSS 2.0