Hur ska detta sluta?

Har haft värkar nu sen torsdagsnatt och de blir värre och värre. Igår var de mellan 4-7 min ett tag sen öka de och blev 10-15 min mellan. Jag har max sovit 5 min mellan värkarna. Nu ska jag vara helt ärlig och säga att nu är jag riktigt trött på detta. Men jag ska verkligen kämpa igenom detta!!! Det SKA jag!! Hade jag bara fått sova ett par timmar så hade jag fått kraft igen. Men så är inte fallet. Magen har sjunkit ner en bit, och de är väl alltid ett bra tecken? När jag får en värk börjar jag automatiskt tänka tillbaka till i somras när jag, Robin och mamma var i en liten by mellan bjärred och barsebäck, Vikhög heter den, och sola noch bada. Det var så skönt att bara vara. Så när jag är uppe i värken har jag tänkte ett antal gånger på när vi var där och de hjälper faktiskt lite. Längtar som tusan till sommaren då jag har vår lilla tös och värmen och allt skönt.

Vi skulle egentligen varit hos syrran igår men eftersom att jag hade sånna värkar var de inte så bra att jag åkte någonstans. Så de fick bli en myskväll hemma i soffan med Robin och melodifestivalen. Där var en låt som jag tyckte var något och de var nummer 5, Anna "något" -kommer inte ihåg namnet. Men hennes röst allstå. De var så härlig. T.o.m Robin gilla den. Annars tycker jag de mest har varit skit. Menar HALLÅ PERNILLA WALLGREN????? Är de inte att gå tillbaka i tiden??? Alltså den familjen.... Jag har inga ord.... Eller jo ett finns. PARASITER! Är dom inte med i förkväll så ska dom laga mat i stjärnkockarna eller är de med i melodifestivalen eller som någon jäkla hårmodell i tvreklam T.O.M i Idol som en pojkvän till Laila Bagge!!! Den familjen gör mig knäpp. Lite avreagering där ja :)

Nä nu ska jag gå och äta något och försöka ta mig igenom denna dagen också. Håll tummarna att jag åker in ikväll.

Kram på er alla

E de någon som vill komma ut snart?

Denna natten går inte att beskriva!! Förvärkarna har verkligen börjat sätta igång som minst har de varit 7 min mellan. Men nä in ska man inte förrän de är 3-4 min mellan. Jag bad verkligen till gud igår om att snälla snälla säg att de är dags och att de snabbt blir 3-4 min mellan. Nopp tvärtom, de blev längre. Skulle ta två alvedon/panodil men tror ni jag hitta någon?? Nääää eller ja en hitta jag. EN! Så de får bli en liten Runda för Robin sen och handla alvedon.

Vi blev klara med taket igår så nu har vi lampor. Vi hade endast en liten bordslampa i vår stora hall innan men nu så lyser de fint. Vi ville inte ens släcka där när vi skulle se film. Så nu är de bara att plocka undan och ställa allt tillrätta. JAG ÄR LYCKLIG!!! Tyvärr får vi göra om väggarna med men de har vi löst genom att en kompis till Robin kommer och fixar de. så snällt och uppskattat till MAX! Man ser en del färg uppe vid taket med de ser ut som jag sa till Robin, ut som en bård. Okej hur sexigt är de sen med en bård?? Jag gillar inte de så mycket, men smaken är som baken, DELAD. Jag får lägga upp bilder sen så ni får se men först ska jag vara och putsa lite och göra fint.

Får se om de blir en liten runda till min syster ikväll. Som jag skrev till henne igår att jag vill ju inte missa deras super goa mat (har alltid god mat) sen så klart hennes dag vill jag ju inte missa. Men de får vi se.

Enligt Cajjan ska jag åka in och föda lillan inatt. Undrar om hon har rätt?? Hoppas men ändå inte för dagen imorgon är UPPTAGEN!!!! :D vill inte ha en tredje som fyller år den 28 feb i familjen. Men men de kan ju inte hjälpas.

Tack för mig!! :D

Fredag den 26 februari 2010.

Ja då var de fredag med allt som hör till. Var och inhandla en massa nu så vi slipper hålla på med de sen när lillan kommer. Rätt skönt. Men de tyckte inte min kropp igår. Shit vad ont jag hade i rygg och mage.

Min roliga dag började med att jag åkte (körde faktiskt, skulle ju handla) ner till Nova och träffa upp min kära broder Ola. Köpte present till syrran som fyller 34 på söndag, GRATTIS i förskott!! Sen åkte han igen och då tänkte jag att jag tar mig en liten runda och kollar in läget på Nova. Ja de ser ut som vanligt. Hitta en massa fint till både mig och lillan. Jag träffa allas våran Danne (gallerix) och hans vän (kommer inte ihåg namnet på honom) och beslöt oss för att ta en fika. Har aldrig träffat Dannes kompis för men han ville så gärna bjuda mig på min fika eftersom jag var gravid. Gulligt tyckte jag. Sen åkte jag till ÖB för att handla lite städmedel och annat skit. Kom hem med en hårfön :). Gick där och börja känna av min kropp så Robin kom in och fortsatte att handla med mig. Sen bar de av att handla mat. Massa mat och annat gott. APELSINER!!!!!! mums!!! Har bestämt att jag ska ha med mig de när de är dags. Har alltid varit galen i apelsiner. Har t.o.m fått för mycke en gång så jag fick en allergichock. Slå de!!!!

Väl hemma börja jag med maten och allt pysslande som de blir när man har handlat. Robin höll på med sitt. Vet inte vad dock ;). Sen sa de bara PANG! AJJJJJJ min kropp. Sjönk ner i soffan när maten och allt var klart och kolla på THE MASK. Sjukt längesen. Men ingen av oss orka se hela så vi gick och la oss. KL var knappt 9!! Så är de ibland.

Idag (medräknat) är de 4 dagar kvar till hon ska ploppa ut. Ja hon kan inte komma imorgon och inte på söndag heller. Så idag eller tidigast måndag :).. Vill ju inte missa syrrans firande imorgon och på söndag fyller hon ju år. Nä lillan får själv bestämma när hon vill komma.

Tack och hej

Psst!!!! Ni kan väl vara lite bättre på att kommentera. Ser att de är många inne och läser ;)

OOOONT!!!

Gud har så jäkla ont i kroppen idag.
Har nog varit igång för mycke.

Blir inget långt inlägg tyvärr.

Bakdags med bullar och annat mumsigt.

Ja idag hade jag tänkt att jag skulle baka en del som man kan ha i frysen om någon kommer. Så kanelbullar och vanliga frukostbullar hade jag tänkt. Kanske en och annan småkaka. Vet dock inte riktigt vilka. Förslag?


Ja idag är de en del på schemat. Löning så klart!!! Efterlängtad!
Först ska denna kropp vakna till liv (var uppe med Robin halv 5, men gick och la mig vid halv 7 igen) och klä på sig något anständigt för att sedan bege mig ut och handla lite.
Sen blir de hem och städa undan som tusan. Ska gå igenom alla skåp och skit och torka överallt.
Blir man mer pedantisk som mamma?? Jag har ju inte blivit de ännu men jag har börjat bli fruktansvärt noga med att ha snyggt HELA tiden!! Vet jag att de är någon som ska komma får jag spel eftersom att vår lägenhet har sett förjävlig ut nu ett tag p.g.a renovering. Har skämts r#ven av mig när de kommit någon. Har kanske inte synts på mig men inombords har jag haft PANIK! Så idag så jäklar ska denna höggravida kvinna/tjej, ja vad man nu är, städa som bara den. Inget får komma mellan och störa. Men visst lite hjälp kanske. Har lite svårt med vissa saker. Men torka är jag bra på :)

5 DAGAR kvar till BF!! Helt sjukt. Robin sa en så jätte fin kommentar, eller inte, igår. Han titta på min mage som hade en alldels för liten tröja på sig så den visades halvt och fick JÄTTE ögon och sa - JÄVLAR va svullen den är!!! Grattis Robin du ska bli pappa :). Jag kan faktiskt hålla med att igår var den stor och stenhård. Den var inte alls som den brukar. Men idag är hon tillbaka i "normalt" lägge.

Som jag nämnt så gick jag upp med Robin halv 5 (vet faktiskt inte riktigt varför) men la mig i sängen för att läsa lite. Var inte ett dugg trött. Sen när han skulle gå ligger jag med huvudet in mot mitten av sängen och tittar ut i hallen. Då fick jag en känsla i kroppen och tittar ner mot lakanet och fick en bild på ett litet barn framför mig och tanken om att snart ligger jag inte här själv och ska säga hej då till Robin. Redan innan vi fått henne kände jag mysfaktorn steg till 100. Har fortfarande grymma förvärkar men inte alls ofta. Cajjan fråga häromdagen om de inte var skönt att ha varit utan "trevliga veckan" nu på 9 månader. Jo visst svara jag men sen samtidigt har man haft så mycket annat med sin kropp så de känns faktiskt inte av att man inte har haft de på så länge. Som nu sista månaden har de känts som om man ska ha "trevliga veckan" för de är ungefär samma värk. Så man kan ju säga att samma saker som kroppen går igenom nu eller i "trevliga veckan" känns skitsamma!

Nä om jag ska ta itu med sakerna idag!?

Tack för mig!!

En liten tanke.

För ett år sen föddes en liten flicka vid namn Elly. Hon har verkligen haft de tufft på alla sätt men har varit otroligt stark och med föräldrar som verkligen har gjort allt för henne.

GRATTIS "lillstora" Elly på din första födelsedag!!!!!

Kramar och tankar från Farbror Robin, Ida & din ofödda lillkusin.


Idag har jag fått som uppgift att fixa i lägenheten så att Robin kan göra de sista med taket. Så gärna så!!!
Sen blir de storstädning av hela lägenheten. Har nog damm på ställen som vi inte ens vet om. :) men de blir sååå fint. Verkligen en händig man man har hittat.

Cajjan var här igår och hälsa på. Vi kolla på filmen UP. Ni som inte känner oss ska veta att vi två är knäppa när de gäller Disney/Pixar filmer.

Då är de ännu en dag närmare tills vi får träffa vår lilltös.

E de dags?

Jag satt i soffan och kolla på tv. Helt plötsligt känner jag en riktigt stark spark och direkt efter en riktig smäll från magen. Hade man suttit vid sidan om mig hade man hört de. De lät som om man släppte ett gummiband mot något. Jag blev vilket fall som RIKTIGT rädd. Sprang in på toan med magen i luften. Tänkte om vattnet går nu så ska de fan inte komma i soffan. Satt där en stund men inget hände. Ringde Robin och sa lite försiktigt. Du alltså ja, jag, ja jag vet inte men, ja alltså det hände just en konstig sak. Så berätta jag. Men han tog de riktigt lugnt och skämta bort de med att hon kanske bara spelar lite på navelsträngen. Sen ringde jag mamma för att höra om detta var normalt? Hon visste inte. Hon sa bara att jag skulle hålla koll och röra mig mycket och se vad som händer. Ja nu har de gått 2 timmar men inget hänt. PUH!!! Robins mamma berätta något om att så hade de gått till när Robins lillebror bestämde sig för att komma ut. Sen har de hänt likadant typ 2 ggr till. Är kanske snart dags ändå?? Som sagt hon kommer när hon vill. Hon kommer vara precis lika mycket älskad av oss vilket som.

7 dagar kvar.. Nervös? Nää då.... :S

Ja nu så. En vecka kvar!! Tänker man efter har tiden gått riktigt fort. Eller ja fram tills för 2 veckor sen. Men som jag säger till Robin "hon kan komma närsom". Så nervös jag börjar bli!!!!!!

Var på mvc igår och kolla en sista gång. Robin ville följa med. Skulle haft med mig Robins mamma men hon blev sjuk :( och sen hade dom gått ut med att de skulle bli dåligt väder (hon ska ju köra från Trelleborg) så hon kunde inte. Men hon blev glad att jag har frågat henne. De är väl klart. Min mamma har ju följt med så varför ska inte hon få? Allt såg bra ut med värden och sånt. Har inte fått ta blodprov på ett tag så det fick bli igår. JAG HATAR NÅLAR!!!!! Första gången höll jag på att svimma. Robin satt och prata med mig och helt plötsligt fråga han mig om hur jag mådde. Sen var det tack och adjö!! hahaha. Men de är mycket bättre nu. Jag erkände för barnmorskan att jag är jätte dålig med järntabletterna. Är inte så roliga. Hon har helatiden sagt att jag har bra värden ändå och de hade jag igår också, puh!!! Så hon sa att jag kunde ta när jag själv kände att de behövdes. Skönt.

Fick en idé av en tjejkompis.. Du kan väl starta en tävling om när Linnea ska födas och den som gissar rätt kan få träffa henne först bland vännerna! Hahaha. Go for it!!! Bara som en liten rolig sak. Så går tiden kanske lite fortare.

Jag: lördag 6 mars (fm)
Robin: någon gång mellan fre-söndag 5-7 mars (vet ej)
Mamma: lördag 6 mars (fm)
Pappa: onsdag 3 mars
Ann-Mari: söndag 28 feb
Syrran: tisdag 2 mars
Cajjan: natten mellan 27-28 feb
Susanne: 3 mars
Sussi och lilla Melissa ;): 2 mars

Så gissa på!!! :D

Åh denna natt....... denna ungdomens natt?????? Eller inte...

Ja vad ska man säga? Jag har velat sova men inte lillan. Hon har verkligen tryckt på allt hon kan. Tror även hon är väldigt rastlös på att få komma ut. Ska bara städa lite i lägenheten sen så får de komma när som. Sen jag började gå hemma har tiden gått låååångsaaaaaaamt. De säger Robin med. Men vad ska man göra? Jag kan ju inte jobba.

Mvc idag kl 15.00. Antagligen sista gången. Jag gillar verkligen barnmorskan. Hur trevlig och go som helst. Var en person som sa att hon inte alls skulle vara bra, och de fattar jag inte. Har du själv gått till henne?? NÄ!!! Så länge hon är trevlig mot mig och finns där så skiter jag i vad andra tycker. Har bara hört bra från andra mammor. Varför ska de alltid vara någon som måste säga något dåligt om något/någon? Kan man inte få ta reda på saker själv?? Bara för att någon säger att en person är si eller så, så behöver de väl inte vara så??? Ta reda på de själv. Det gör alltid jag. Döm inte en person genom någon annans ögon. Hur bra är du då själv? Vet många som har gjort så när de gäller mig själv. Men då är ju frågan sån att vad har hänt för att jag kanske har blivit sur eller något annat? De behöver ju inte alltid vara en själv. Någon gång absolut. Ingen är felfri och man kan inte tycka om alla. Robin fick höra en massa skit om mig och tvärtom när vi träffades, men brydde vi oss om de? NOPP, och vi trivs hur bra som helst med varandra. Ett tips!! Ge alla en ny chans!!!

Tjingeling ;)

Trött i kroppen. Lägger snart ner detta!!

Nu känns de som att jag skulle kunna lägga ner detta!! Nu vill jag ha ut Nean. Orkar inte mer nu. Rätt vanligt att man känner så här kan jag tänka mig. Har sån värk neråt nästan hela tiden. Kunde knappt komma upp till lägenheten. Be för mig att denna veckan går väldigt fort!!!!!

Efter att ha legat en hel dag på soffan och inte gjort ett dugg var man rätt rastlös när Robin kom hem från sin bror vid 2 tiden. Så när han fråga om vi skulle ner till Trelleborg och hälsa på folk så var de in i duschen och på med kläderna. Vi åkte till Micke och Mia (robins "chef") och dom bjöd på stek och potatisgratäng. Inte fel att äta de 2 ggr på en helg inte. Där satt vi och snacka en stund. Sen åkte vi hem till Robins mamma och sambo och drack kaffe & apelsinjuice ;). Nu väntar alla på att lillan ska komma. Alla säger "NI MÅSTE RINGA NÄR NI ÅKER IN!!!!!". Usch de blir en farlig massa att ringa. Men vi tar de viktigaste först (föräldrarna) sen får vi se.

Fick reda på att Robin var född en lördag kl 11.00 och jag är ju också född en lördag men kl 10.05. Så Lillan kommer säkert en lördag då :) man kan ju alltid hoppas så har man Robin hemma om de skulle sätta igång. Robins chef har satt honom i lund (gunnesbo) på jobb så han är max 5 min härifrån och där ska han jobba i tre veckor så de är bra. Tryggt om inget annat!!

Nä nu har jag tänkt att jag skulle lägga mig på soffan med en stor skål med glass och hemmagjord chokladsås. Det är jag värd idag!!!!

Kram på er alla!!!

Drömmar.

Jag drömmer nästan varje natt om hur den lilla i min mage ser ut och kommer vara. Inatt drömde jag om första promenaden. Så mysigt. Hon låg där i sin vagn och såg lycklig ut. Ja ett stort leende på läpparna. Efter en stund börjar hon prata :S sen en liten stund till så är hon plötsligt 5 år. Då slår de mig en tanke i drömmen att jag glömt att ringa Cajjan och säga att hon har kommit. Hmm efter 5 år?? Sen står hon som en kopia av mig när jag var 21/22. Men hallå vart vill denna drömmen komma? Så jag bestämde mig för att vakna då. Helt konstig dröm. Börjar jätte fint sen bara flippar den ut. Har hört att man drömmer en massa konstiga saker nu innan. Ja jo de stämmer nog.

Har börjat få en sån tryckande känsla neråt, eller ja har haft de ett tag nu. Får jätte ont i ryggen och måste springa och kissa så fort jag känner av de. Nu längtar vi som tusan. Satt igår framför tvn och tänkte på henne. Tänk snart ligger hon här hos oss precis som hon aldrig har gjort något annat.

Vi har sagt att hon gärna får vänta till efter den 25 feb eller ja helst efter den 28 feb med. Min syster fyller år den 28 och min brors dotter likaså. Sen vill jag ha en del fixat här hemma innan. Hade tänkt baka en del för här kommer väl folk sen och då vill man kanske bjuda på något. Men sen när man tänker efter så hade de varit kul att få henne lite innan så hon kan följa med och fira min älskade syster.

Jag tycker verkligen om min syster. Hon har alltid funnits där för mig. Ärligt, bättre syster får man leta efter. Jag bestämde, eller ja jag och Robin, att hon skulle få bli en av faddrarna åt Lillan. Hon blev såklart glad.
Vi två är helt olika människor. Hon är blond, lång, blåögd och väldigt likt mamma till utseendet medans jag då är mörk, kort (den enda av syskonen som är de) grönögd och en stor blandning av alla tror jag.

Jag minns när hon bodde på Linero när hon var 19 eller nått när vi hade filmkväll (hon är då 10 år äldre än mig) vi hyrde drömprinsen. HAHA kollar man på den filmen nu så får man utslag. Men jag tyckte de var så kul att vara med henne. Många filmkvällar och annat skoj fick man följa med på. var nog med på någon fest också. Kunde väl varit 12 eller nått och de var ju sjukt spännande att få vara med så mycket äldre. Men tror inte de andra tyckte de var lika kul. Satt en liten töntig 12 åring fastklistrad vid sin syster eller någon kompis till henne. Tror inte mamma visste något. Tänker man tillbaka på åren så kommer de fram så mycket minnen med henne. Nämner man grisen, den bajsbruna bussen vi hade eller vattenslang och mamma så brister man av skratt. Tycker väldigt mycke om alla mina syskon. Jag anses som den lilla i familjen och de kommer jag nog alltid att göra. Mina syskon är lite äldre än mig. Den äldsta Roger fyller 44 (20 skillnad) i sommar, Johan 37 (13 år) i höst, Malin 34 (10 år) nu i feb och Ola 31 (8 år) i höst. Så ja jag kommer få vara den där lilla Ida hela mitt liv, men de trivs jag med ;)






Johan & Camilla
Malin & Joacim
Ola & Carola
Jag & Robin


9 dagar kvar! E de sant?

Ja nu är de 9 dagar kvar till BF. Men jag tror hon tittar ut den 5 mars. Jag längtar så mycket efter henne. Vill testa alla kläder som vi fått och allt annat så klart.

Var ju som sagt hos mamma och hennes sambo igår och åt middag. Shit va gott. Stek med potatisgratäng. Jag åt så mycket så jag hade ont i magen resten av kvällen. De blev lite tyg över när mamma sytt overallen så hon gjorde en liten mösa också. Så söt.

Idag ska jag bara ta de lugnt och kolla på när Robin jobbar med hallen. Inte lönt att plocka undan när han ändå stökar ner när han fixar. Men de kan vara rätt skönt att bara få vila. Har blivit riktigt trött av mig nu. Fundera dock på om jag kanske ska gå en liten runda? Får se vad kroppen säger om en stund.

Börjar bli riktigt nervös inför dagen. Några tips??

Bjuder på lite bilder idag.



Magen från idag.
Mössan av tyget som blev över.
Body vi fick av pappa igår när han var på besök.

Behöver man lite behandling ibland??

Svaret är verkligen JA!! Jag kan säga att mina fötter känns som ett barns. SJUKT mjuka och sköna. Nu när man har en stor mage ivägen är de inte lätt att komma ner. Bättre blir de inte av att man går barfota på spakeldamm.

Men nu så är de fina igen. Jag är sån som verkligen måste ha lena fötter annars dör jag. De har jag nog sagt redan. Jag måste köpa den salvan som hon hade där. Såg ut som rent smör. Behövde så pyttelite. Jag har annars fastnat för LUSH fotmask. Den är grym. Sitta med den en tio minuter med plastpåsar om de är sjukt skönt. Sen luktar den gott också. Ett tips att ge bort till någon. Kostar 169:-, finns på Center Syd. Sen tvätta av de och på med en härligt fet salva, men som går in direkt så man inte åker runt ;) och ett par riktigt sköna strumpor.
ME LIKE!!!

 

Pappa kom förbi idag och skulle fixa en liten sak på sängen. Jag sa att jag ville låna färg och göra de själv men han ville göra de. Ja han är ju duktig på sånt så, ja ok.

 

RESULTAT!!!!

 

 

Nu ska vi åka hem till mamma och äta (igen) Hon tycker vi ska slippa stå och laga mat nu. Det är att tacka och ta emot. Sen är de ju alltid lite lyx med mammors mat.


Vad säger man?? INTE min dag idag!!!!!!!!

Ja som i tidigare inlägg så vet ni ju att jag gick upp kl 04.00 imorse och allt de där. Sjukt? JAPP.

När Robin hade gått gick jag runt och kolla på vår lägenhet och fan den är fin. Robin har verkligen gjort den fin. Tur man hitta en snickare tillsist. Gosa ner mig i soffan med en stor kopp med the. Efter en stund somna jag. Vakna av värsta magknipen och tänkte är de dags? Nä då de var bara lillan som ville göra sig hörd.

Gick upp och höll på. Tappa en massa saker och allt bara var helt konstigt. Bestämde mig för att gå ner till mobilia och hämta ut ett paket. Kommer ner och får ett besked, vi hade inbrott i helgen och dom tog en masssa paket och ett av de var ditt. Nä men tack!!! Va trevligt. Så jag fick ringa runt och hålla på. Sen när man skulle ställa sig i en varm dusch så har dom fan stängt av varmvattnet för att de ska hålla på i huset. AMEN!!!!! Sen skulle jag lägga ihopa mina papper inför förlossningen och då hittar jag inte min patientbricka. För HE##ETE!!!

Så nu har jag bestämt mig för att bara ligga på soffan och dra täcket långt upp över huvudet och sova till mig en ny dag. Eller ja jag får ha maten klar till Robin kommer hem, men skulle inte bli förvånad om de också skulle skita sig. Behöver verkligen en STOR kram nu.

Skriv något som muntrar upp mig lite :(

Försäkringskassan kl 04.00??

Hmm jag vakna med ett ryck kl 04.00 och börja tänka på hur jag ska ta ut mina mammadagar. Hur sjukt är inte de?? Försökte somna om men nä då. Icke!! Sen märkte väl Lillan att jag var vaken för sen jäklar satte hon igång. Så de var bara för mig att gå upp. Sätter mig med, just de, FÖRSÄKRINGSPAPPERNA!!!! Hallå??? Vad oroar jag mig för? Ja ja nu är de fixat. Sen hör jag en sömnig och lite små klumpig Robin gå ut från sovrummet. Han ställer sig som om han skulle kunna dö och tittar på mig och frågar "Va fan gör du uppe?" -jag håller på med försäkringspapper. -Du är ju störd!!"

Idag ska man bara ta de lite lugnt och kolla lite saker inför dagen D!!! Imorgon ska jag åka och använda mitt presentkort på fotbehandling som jag fick av mina syskon med familj och respektive. Skönt nu när man inte riktigt når ner. Är faktiskt rätt noga med fötterna för jag tål inte ALLS om man känner att man börjar bli torr eller nått. Får panik!!! Lena och sköna fötter ska de vara.

En mamma som jag träfffa på MVC när jag skulle på glucosbelastning fick sin lilla Emilia i söndags. Ja hon var liten kan jag säga. 48 lång och vägde 2430 tror jag de va. Längtar tills man får se henne. Grattis Helena!!!!!

Om 11 dagar (mer eller mindre) kommer vår "lilla" tös!! 

Hej svej från mej!

Kan man verkligen göra allt för att få pengar??

Jag har länge läst en blogg om en 14-årig tjej som fick tvillingar därav den ena dog efter ett par veckor. Som människa så är de väl klart att man blir berörd.

Men sen när man får reda på att allt är fejk, blir man så satans förbannad. Den här tjejen hade gjort bloggen för att antagligen tjäna pengar. Hur F#N kan man hitta på en sån sak? Det finns faktiskt familjer som har gått igenom de eller kanske t.o.m är mitt uppe i de och dom som inte vet hur framtiden ser ut.
Likadant var det med en kvinna som gick ut med att hennes 6 åriga dotter hade blivit sexuellt utnyttjad av sin pappa. Hon la inte ut bilder p.g.a att hon ville kunna gå på stan utan att folk visste vem hon var och det kan man ju köpa. Men helt plötsligt så var kvinnan gravid och skulle gifta sig med en barndomskompis och skaffa hus och ja vet inte vad. Man börjar ana att det inte var riktigt sant. Och mycket riktigt kommer de fram att de är en kvinna som bara har hittat på allt. Alltså hur är man i huvudet då??? Att använda sig av barn (som inte ens finns) så att man kan få lite extra pengar. DET ÄR SJUKT!!!! Jag anser att om man skaffar sig en sådan blogg så är de för att få ut en massa tankar och även stöd i svåra tider. Inget som jag kan se som fel, tvärtom!! Jag skaffa min för att min vän Andrea skulle helt plötsligt flytta och hon ville vara lite delaktig i allt jag gick igenom, så hon fixa en till mig. Sen att hon inte flytta är en annan sak. Men de är rätt kul att blogga faktiskt.

Jag var på sista föräldrarträffen igår och de handla om tiden efter och om amning. Mycket visste man redan tack vare alla runt om en (svärmor, mamma, svärgorskor - heter de så? och andra) Tack! Men jag tycker ändå de har varit bra att gå dit för allt kan man inte. Jag och en annan skulle ha 1 mars, närmsta efter de var den 10 mars tror jag. Man kunde se på magarna om de snart var dags eller om de var i slutet på mars :) så gulligt.

Nu äntligen är vi klara med vardagsrummet så nu är de bara hallen kvar. Ja de är bara att gipsa, måla och sånt skit. Vi måste måla om väggarna men de får man ta sen.

Nu är de bara 12 dagar kvar till BF. :D Hon får komma exakt när hon vill. Men helst inte innan måndag ;)

Nu är de vaniljglass med varma bär som gäller.

Overallen

Nu har jag fått den!!
Jag fick åka till mamma igårkväll för Robin skulle slipa och måla i vardagsrummet så vi sa att jag inte skulle vara i de utan fick åka hem till mamma och bli lite ompysslad:)
Åt som jag inte hade ätit på 1 månad, mammas mat är mammas mat.

När jag ska ta upp mat kommer mamma med overallen. ÅHH GUD va fin och söt den blev.



Ser ur som den är köpt men de är den inte. Hon har sytt den själv. Hon är verkligen skitduktig. Hon satt t.o.m och gjorde kaninen som man ser på bröstet på första bilden. Nu väntar jag på sängkläderna men de får jag inte förrän jag kommer hem med Lillan. Då ska hon ha bäddat sängen :)

Prata häromdagen om att jag städa min gaderob

Volá



Nu är där ordning och reda!!!!


Sushi!!!

Satt och titta på nyhetsmorgon på 4:an och dom gjorde SUSHI!!!!! De är något av de godaste jag vet!!! Ibland kan jag få sånt sug efter de. Jag har inte ätit det på jätte länge. Var nog i somras nere i trelleborg. Nä får snart äta de igen. Tar med mig syrran för ingen av mina vänner (vad jag vet) äter de. Jag åt inte de förr. Min syrra drog med mig till en sushibar i malmö och bjöd. Jag gilla de väl så där. Tänkte jag måste testa en gång till och BANG jag är fast. Jag skulle kunna äta hur många som helst. Nä nu måste jag sluta skriva om de för snart får jag spel!



Inatt mådde jag inte ALLS bra. Hade någon förvärk och de höll på som tusan i magen. Hur jag än låg kändes de som att jag skulle få upp allt. Tillsist tog jag en massa vatten och 2 sugtabletter mot halsbränna. Bulla verkligen upp med alla kuddar jag kunde hitta så jag verkligen satt upp. Sen så somna jag. Robin var underbar innan jag kom på hur jag kunde göra. Han verkligen försökte hjälpa mig. Han låg och drog sin hand längst hela ryggen och som sagt ÄLSKAR jag de och de blev lite bättre men så sluta han och efter en stund satte de igång igen. Robin kunde ju inte hålla på så hela natten. Sen satte han sig halvt upp och la mig på sitt bröst/mage. Men de vara inte länge. Då kom jag på de. Jag sitter och sover!!! Verkligen jätte skönt. Eller inte. Men jag somna :)

Då är de bara 2 veckor kvar tills lillan ska komma (vet att det kan gå längre men försöker att inte tänka på de ;))
Cajjan tror jag åker in på fredag och så kommer lillan på lördag. Ja vi får se :p

Aj min kropp :(

Ja inatt kunde jag verkligen inte sova. Var fruktansvärt varm även om jag öppna fönster och allt. Mådde inte alls bra heller. Gick och la mig på soffan istället och somna rätt fort. Soffan är SÅ skön just nu. Trycker ner grumpen mellan dynerna :) Vakna att Robin gick upp.

Jag ringde mamma för att prata lite och då sa hon att de var tur att jag ringde för hon kände att de var något. Men hon kan vara väldigt lugn. Visst har fortfarande väldiga förvärkar men de lugnt.

Åkte sen hem till Robins mamma och åt bullar och prata lite om vad som kommer ske vilken dag som helst. Faktiskt rätt kul att höra om hur folk har haft under och efter sin födsel. Lite råd och tips är alltid bra. Känner på mig att de kommer gå bra för mig/oss. Är inte så nervös för förlossningen för den kan man ändå inte göra något åt, men allt innan och efter. Undrar så hur vår lilla tös ser ut och kommer vara.

Åkte hem till pappa i Åkarp och låna lite målarsaker och fick ett gammalt bord. Ett sånt bord har jag letat efter och så har pappa tre sånna!!!!! Hallå!!!

Sen bar de hem och fixa de sista i gaderoben och måla lillans säng. Robin fixa de sista med sitt i vardagsrummet. Skönt!!!!

Men AJJJJJJJJJJJJJJJJ vad jag har ont i min kropp nu. Ska ligga på soffan resten av kvällen.

Jag har nu under ett par dagar fått sånna ilningar neråt så att man nästan tappar andan. Det varar inte alls länge men FAN va ont de gör. Lillan fortsätter att röra sig ordentligt därinne. Har hört att det minskar med rörelser från magen i detta skedet men ICKE i mig!! Jag är redo när lillan är redo. Jag har allt packat och klart.

Tack för mig och hoppas ni har haft en bra dag!!

STOR KRAM på alla <3 dag!!!!!!!

Nära och Kära ;D

Jag fick en kommentar av fyllecajjan, som hon själv kallar sig, att jag är en riktig vän som ställer upp gravid och allt. Klart jag ställer upp!!!! Varför skulle jag inte? Jag vet att hon hade gjort likdant. All kärlek till henne <3

Jag bryr mig om folk i min närhet. Försöker hjälpa om de har problem eller är nere för något. Bara man får veta så man kan göra något. Jag vill dela både glada och icke glada stunder med folk i min närhet. Försöker vara så ärlig som möjligt när någon frågar mig något för det vill jag att de ska vara mot mig. Det värsta jag kan höra från någon man ställer/ställt upp på, så gott man kan, är att man är falsk och att man inte bryr sig. Kom då hem oftare till mig!!! Så ska du/ni få se att jag kan sitta och tänka på saker och helt plötsligt bli ledsen eller bekymrad och då pratar jag alltid med Robin. Stackarn. Han får höra och prata mycket med mig. Så när någon säger eller anklagar mig för något som absolut inte stämmer kan jag bli riktigt arg.. Sen är jag verkligen inte den personen som aldrig förlåter för de gör jag (till en viss del)

Idag fick jag nog på min gaderob så jag bad Robin bära ut allt i den så jag kunde fixa till den. Så nu är där fint. cajjan kom mitt i när jag höll på och sa bara FY FAN!! Japp kan man ju säga. Jag hade t.o.m en barnvagn därinne under allt hahaha. Så nu fick vi fram den. Nu kan man GÅ in i den. Skönt när man fått något gjort man länge stört sig på.

Jag har under denna veckan som gått fått en konstig känsla inom mig. Så fort Robin lämnat mig eller tvärtom så får jag en känsla av tomhet. Sen när vi ses igen kan man inte slita sig från honom. Jag tror jag är nyförälskad i Robin. Då är det väl rätt kille man har träffat?? Eller ;)??? Märker att han är likadan <3.. Lagom så här till alla hjärtans dag :P

Hmmmm detta blev ett konstigt inlägg :) tror jag

Tack för mig nu är de mysfaktor 100 hos oss!

Herkules

Cajjan satt vid datorn igår och var lite deppig för ingen ville göra något så jag erbjöd mig. Tyckte synd om henne och jag hade verkligen inget att göra. Vi betämde oss för att bara gå till Herkules och sitta där uppe och bara snacka och träffa folk. De är ju som att sitta på en resturang eller på en hemmafest. Jag gjorde vid mig så mycket jag kunde och stack till Cajjan för att snacka lite innan. Sen blev de lite yrigt och sent så då tyckte jag att de var kanske lite onödigt att gå dit. Men jag hade riktigt kul med Cajjan allafall.

Bild från igår hos Cajjan <3



Åkte till Nova med pappa och luncha och kolla runt lite.
Hitta verkligen världens fulast dress till lillan. Jag skratta som fan.
De var en vit dress med långa kaninöron och en bullig svans, snacka om att känna sig dum. HAHAHA.
Träffa sedan Sussi och hennes lilla tös Melissa som är tre månader. Hon var riktigt söt. Snart min tur :)
Ska träffas nästa vecka och snacka lite och mysa med lilla Melissa. Måste ju öva lite nu ju :p
Har iof tränat en del på mina brödrars barn, hihi.

Ja idag händer inte mycke tror jag, men de har jag sagt hela veckan och då har de hänt något varje dag. Kul :) så man vet aldrig. Någon kanske ringer. :P

ÖVERRASKNING!!!

Så även denna dagen blev man överraskad. Robins chef fyller år idag så han bjöd in dom på O´Learys för en smörgåsbuffe vid halv 10. Sen fick dom sluta efter de. Mys att få hem honom lite tidigare. Nu kan han hålla på med taket. Så kanske han är lite pigg ikväll :)




Börjar få ordning på de hela.

Så då har man varit hemma ett tag nu. Börjar komma in i de nu. Jag är en sån person som inte kan vara själv så länge. Men nu tycker jag faktiskt att de går rätt bra. Tar dagen lite som den kommer istället. Skönt faktiskt.

Igår satt när jag satt vid datorn så ringde de på dörren och jag tror alltid de är försäljare eller något annat som kommer så jag verkligen smyger till dörren och kollar försiktigt. Då ser jag någon i röd jacka. De är ju min mamma. Öppnar dörren och där står hon med en liten present. Hon hade varit hos tandläkaren och fixat en tand men de var inte lönt att åka tillbaks till jobb. I paketet låg där choklad. Alla hjärtans dag är de ju på söndag. Så vi satte oss i köket med de mumsiga chokladen (vi äter nästan alltid dom när vi är på Nova tillsammans) och en god kopp te.



Sen var det dags för mig att ge mig in till stan och träffa Cajjan. Hon ville bjuda mig på middag. Så vi satte oss på Wrap House. Så mysigt. För vi göra lite oftare. Visst vi träffas hemma hos någon av oss eller snabbt någonstans men detta var liksom mer mysigt. Tack så JÄTTE mycket gumman.

Sen kommer man hem och Robin har fixat lite och var hungrig men hade inte börjat med maten så snäll som man är så fixa jag de medans han städa upp och duscha. Sen ringer telefonen och då är det Andrea som undra om hon kunde komma upp och lämna bilder som hon lånat. Så då fick man snackat lite med henne;). Sen ringer Robins telefon och de var Martin som undra vad vi skulle göra och om hans bror Nicklas och han kunde komma. ja varför inte?! så dom satt här till kl var 11 kanske, då Nicklas blev hungrig. Hmm jag har ju faktistk folk runt mig hela tiden. Därför det känns bättre kanske :D.

Sen idag så kommer nog pappa för att lämna lite saker som vi ska låna så då blir det säkert att man hittar på något med honom eller så sitter vi bara och pratar över en kopp kaffe. Skönt att de händer lite så går tiden fortare. Jag tycker faktiskt de är kul att folk bara dyker upp.


Tack för mig :)

Tråkig dag :(

Ja idag har de inte hänt så mycket. Hade tänkt måla lite men hitta ingen pensel. Sängen är träfärgad men jag vill ha den vit sen ska jag nog göra en liten sak på sängen, men de säger jag inte nu ;).

Jag vill så mycket men kan eller får inte. Jag vill göra vid i min gaderob som är full med kläder och annat. Sen vill jag få ordning här i övrigt men de går ju inte. Sen kan jag ju inte säga till Robin att göra allt när han kommer hem. Men jag tar lite varje dag. Det kan man väl??

Lillan trivs i magen och hon håller på som hon brukar, hon leker väl med de mesta där inne känns de som.
Jag har kommit på att om man kör handen i cirklar ungefär där lillan har sina fötter (under mina vänstra revben) så följer hon mig med några sekunders fördröjning. Hahaha så gulligt.

Bild på magen sen idag.



Nu endast 2 ½ vecka kvar. Ingen bristning syns ännu. TACK!!!!!!!

Måste bara!!!!

Sara la ut en bild på mig på facebook igår. JÄKLAR såg man ut så??
Ja lite söt var man ju.



Hur gammal kan jag vara?? 19?? Tiden går så jäkla fort.

STOOOOPP!!!!!

05.20?????

Jaha vad gör man då uppe vid denna tiden?? Först kan jag säga att den lilla tiden jag sovit inatt så har jag drömt om vårat stora ögonblick. Så mysigt och verkligt de kändes (ja utom smärtan så klart) Kan ju varit att man kolla på förlossningskliniken innan man skulle sova. Sen har den lilla börjat med saker om nätterna som INTE är kul och skönt. Ligger jag på sidorna trycker hon på något så jag håller på att spy.. Ligger jag på rygg trycker hon på så jag inte kan andas och sen även på min blåsa, JÄTTE kul!!! NOT! Så när Robin gick upp imorse vid halv 5 så var jag vaken. När han skulle åka kom han in som han alltid gör och pussar mig och kramas lite. Idag tog han med sin hand och strök på hela ryggen. FYYY fan va jag behövde de. Låg där som en katt som blir kliad. Sa till honom att han kunde väl stanna hemma med mig. Han ville men kunde inte :(

Nu undrar ni säkert varför Robin går upp så tidigt? Han jobbar som lärling och för att han ska bli helt snickare måste han plugga i typ 5 pärmar så han sticker tidigare till jobb varje dag för att sitta och läsa innan han jobbar. För att sen när han kommer hem kunna umgås med mig. Gulligt va?? Passa på medans han kan nu innan lillan kommer. Men vad jag förstår har han kommit rätt långt i pärmarna.

Nä om jag ska ta och lägga mig igen. eller försöka alla fall. Ska ju iof bara ta det väldigt lugnt idag med kanske en liten promenad sen ska man vara med heta cajjan (får inte kalla henne söt, hon är så trött på att folk säger de hahahaha)

Tack för mig nu på morgonen! :s

Snart <3

Även om jag har haft lillan i mig nu snart i 9 månader kan jag fortfarande inte fatta att jag ska bli mamma och detta gäller även för Robin. Snart ligger jag där och kämpar och får ut henne och får upp henne på mitt bröst. Se henne första gången. Säg hej på ritkigt. Längtar så efter min lilla tös. Robin pratar varje dag om henne och att han längtar så. Han kommer bli en bra pappa när hon kommer. Våran lilla Agnes Linnea Lilijan Roslind (namn som går i arv)

Jag har börjat med min födselplan och jag tror faktiskt att jag har fått med de mesta. Smärtlindring-KLART, funderingar-KLART, saker jag vill göra innan-KLART, saker jag är SJUKT rädd för (som sprutor)-KLART!!!! Sen en massa annat men de är lite personligt.

Väskan eller snarare väskorna är klara, min bror satte in bilbarnstolen i bilen (hitta inte bruksanvisningen)
Mamma har sytt klart overallen och jag är SÅÅ nyfiken på hur den ser ut. Hon är superduktig på att sy. Sen håller hon på att fixa med sängen och de kommer jag inte få eller se förrän lillan kommer. Så de blir en liten överraskning. så nu är de bara lillan som fattas.

Bf- 1 Mars 2010

Jag har fått frågan flera gånger när lillan är beräknad.
Står på bloggens startsida, men iof stämmer inte de heller utan de är 1 MARS som är BF!

Var först på MVC idag och kolla lite, och lillan ligger fixerad nu så ja de är bara för mig att vänta nu.
Jag har fortfarande lite förvärkar och de skulle jag hålla koll på.
Kan hända att de blir bättre nu när jag slutat jobba och bara tänker ta det väldigt lugnt och skönt.

Sen var de försäkringskassan som fick besökas och de var väldigt trevliga där och hjälpte mig med de som hade blivit fel från mitt jobb. TACK!!!!

Efter de blev de en runda i stan. Så mysigt och bara gå runt. Blev dock inget inhandlat. Väntar på att få ordning i lägnheten så de är min tur att få inreda lite. Hitta så sjukt fina saker som jag vill ha in i mitt hem. får se hur de blir med de :D

Nu är de soffan som gäller!!

SKÖÖÖÖNT!

Klippa mig?

Jag funderar på att klippa mig som jag har haft en gång innan. Trivdes rätt bra i de.

Eller vad tycker du
?





Då var de söndag.

Jaha nu så är de ny vecka i morgon. Men jag ska vara hemma. Undrar vad som skall göras? HMM jag har JÄTTE mycket att göra imorgon. Först är det MVC kl 9.15 sen ska jag till försäkringskassan och sitta där en bra stund antagligen eftersom att mina papper om anställning ABSOLUT inte fungerar!!! Trodde att allt var löst men sen när jag går igenom allt så stämmer typ inget, så detta måste lösas fort. Sen får vi se vad som händer.

Idag ska man tvätta, eller nä Robin för jag får inte lyfta så tungt ner för trapporna. Sen kommer min mammas sambo och hjälper oss lite med lägenheten. Sen har jag och Cajjan sagt att vi ska ta en liten fika i stan idag. Bara vara själva och snacka om allt. Behövs ibland.

Jag kan verkligen inte riktigt förstå att vi snart ska bli mamma och pappa. Helt sjukt! Jag har i.o.f alltid sagt att jag kommer få barn innan jag är 25 och det stämmer utan att man ens har planerat de. Ibland är livet allt konstigt. Nu börjar verkligen en ny fas av mitt liv. Och jag ÄLSKAR DE!! :D

Tycker ni verkligen har blivit dåliga på att skriva en liten rad, är lite kul att se vem som läser :). Det behöver inte handla om just detta inlägg utan de kan vara allmänt ;)

Tack och adjö!!

Lillan= våran lilla gris :)

Detta är lilla Linnea.



Hon såg ut som en liten gris därinne. Så runda och goa kinder.
Hon låg och smaka på sin tumme och lekte med läpparna.
Allt såg jätte bra ut. Hon kommer nog inte bli så stor som jag trodde. Skönt!!!
Det roliga var att hon inte alls ville visa om hon fortfarande var linnea. Ju mer vi försökte att få bort foten ju mer satte hon för den. Men sist vi var där så sa hon att hon var 98% säker på att de är en tös, men ville ändå att vi skulle fråga denna gången.
Robin satt och blev väldigt rörd, tog tag i min hand direkt och höll väldigt hårt i början.

Äntligen UL.

Idag så är det dags för andra UL. Har väntat så länge p.g.a att de är försenade p.g.a mycket röda dagar och många som ska ha barn. Men va då de med röda dagar kan man väl se långt innan, men okej inte att det är många som ska ha barn men de få man väl vara beredd på?? Eller?? Äh jag vet inte. Jag har alla fall ringt ett par gånger till UL och även pratat med barnmorskan så jag vet inte om hon fixa de på något sätt. Jag skulle egentligen varit där för en månad sen (grav. v 32) men fick nu när jag är i vecka 36+3.

Så det ska bli väldigt skönt och kul att få komma dit igen och se så allt är bra med henne. Kul för framförallt Robin.
Jag har ju sett henne 2 gånger. Första gången var ju för att jag trodde jag fått missfall och då gick dom in nerifrån :S så då ville jag inte ha med Robin in, trodde inte jag skulle få se henne då Ärtan som vi kalla henne. Och ja andra gången var han så magsjuk så han inte ens kunde resa sig från sängen mer än nödvändigt. Då bodde jag hos mamma och hon fick turen och följa med mig eftersom jag inte ville gå själv om de nu skulle vara något.

Kände idag på jobb att de blir bara denna veckan ut, alltså imorgon som jag jobbar. Min kropp säger verkligen ifrån nu. Om inget annat gör lillan de. Ibland har jag sååå satans ont nertill. Så nu ska jag varva ner och bara ta hand om mig sj. Så har är du hemma och har tråkigt kan du alltid ringa mig så hittar vi på något.

Vill även bara säga att jag verkligen hatar hur en viss person parkerar sin bil. Undra hur fan han fick sitt körkort. En gång fick jag fan krypa in genom bakluckan, gravid och allt p.g.a att bilarna på bäge sidor av min bil var alldeles för nära, fick inte upp dörren mer än kan ca 10 cm (jag fick ju ställa mig närmare den andra bilen). Ringde parkeringsbolaget och kolla upp vem de var och gick hem till personen och sa att jag skulle uppskatta att slippa krypa in genom bakluckan med min mage. Sen har det varit bra ett tag men för någon vecka sen början han igen.. Och imorse fick jag nog!!!!
Tog en penna och skrev

Hej!

Som du vet så uppskattar jag om du kan parkera lite bättre så jag kan komma ut och in i min bil normalt, eftersom jag närsom kan behöva åka in.
Vet att det är små rutor och mycket snö nu men vi kan väl försöka göra de bästa av situationen ändå.

MVH

Ida Axelsson 7b lgh 80

Robin står med sin bil på andra sidan av honom och där är hur mycket plats som helst. Funderar starkt på att byta med honom. Men sen fattar jag inte varför han står så nära mig för han ska ju ut på den sidan. Ja ja blir han inte bättre så får jag kontakta honom personligen igen. Jag kunde inte gå normalt mellan bilarna i morse. Fick gå på sidan!!!!!!



Jag fick ju ställa mig närmare den andra bilen nu när jag kom hem och som tur är så förstår han och är snäll och gör så jag kommer in.



Så nu har min hormoner fått leka av sig lite :P

Men jag blir så sur för vad ska man göra sen när man har lillan och hon ska in på den sidan??


Mitt vardagsrum ser ut som FAAAAN!

Ja min kära sambo kom ju på en LYSANDE idé. Vi sänker taket och sätter lampor i vardagsrummet och hallen. Hallå!! Kunde han inte kommit på de tidigare?? Ja ja snäll som jag är så går jag med på de. Han ska ha så mycket klart nu när lillan ska komma.



Fint va??



Så här ser Robin ut efter en jobbig dag på jobb. Fattar inte att han kan sova så. Jag hade dött.

OVER AND OUT!! :)

Snö!!

Imorse ringde min mamma och sa att jag skulle stanna hemma för jag ska inte ge mig ut på dessa vägarna. Sen skulle jag vara hemma nu när jag hade blivit så förkyld, och bara ta det lugnt. Men de är så svårt att bara sitta här hemma och inte ha något att göra. Sen när lillan kommer så har man ju henne att ta hand om.

Vi var ju på föräldrargrupp igår mellan 14.30-16.30. Vi gick igenom en massa om förlossningen och lite runt om. Jag trodde först att Robin skulle dö när vi kom in. Barnmorskan som höll i mötet bad oss hjälpa henne att lägga ut en massa bilder (utklipp från tidningar) över hela bordet. Sen förklara hon att man skulle välja en eller flera bilder som passa in på oss. Där låg en PERFEKT bild precis framför mig. Det var en bild på ett vardagsrum som höll på att renoveras. Så har de sett ut för oss ett bra tag nu ju :). Alla fick säga vad man hete och när man var beräknad och lite annat om sig sj. Då trodde jag Robin skulle få spel. Det är liksom inte hans grej att sitta så. Jag skratta inombords. Men sen fick Robin ett viktigt samtal precis innan de var vår tur så han slapp sitta där. Sen dela hon på oss då papporna fick gå ut och mammorna vara kvar. Vi fick sitta och siskutera vad vi ville ha ut av detta och vad vu tyckte var viktigt. Likadant fick papporna. Då blev det lite bättre för Robin för ahn insåg att de andra papporna var också mer eller mindre tvingade med haha. Sen skulle man även berätta om man varit på någon annan kurs eller hur man fick tag i sin information inför dagen D. Ja alla hade köpt böcker och filmer och varit på kurser. Men.. Inte jag.. Jag sa att jag pratar mycket med tex min mamma eftersom att hon har fått 5 barn och även Robins mamma som har fått 4 barn. Sen andra tex mina syskon, som har varit med om en födsel och har olika saker att säga om sitt. Ja och de jag inte har fått fram eller fått svar på har jag kollat upp på nätet.

När vi kom hem så sa Robin; de hon sa idag har du sen dag ETT redan pratat med mig om. Jag har alltid varit väldigt intresserad av de, redan som liten. Har alltid frågat mamma eller så fort någon har varit gravid. Men jag vill fortsätta gå dit så man kan känna sig lite mer redo. Robin erkände faktiskt igår att de var ändå lite givande. Han skulle t.o.m försöka gå på ett möte som en annan pappa skulle hålla i. Jag blev så glad!! Det visar faktiskt att han bryr sig.

Ja då börjar de snöa IGEN!! Jag som hade tänkte ge mig ut en liten runda bara för att få  lite frisk luft. Men jaja. Får väl klä på mig ordentligt istället :D

Imorgon är de UL!!!!!!!

Nu så!!!!

Nu är de dags att ändra utseende på bloggen. Har ju hunnit en bit nu ju :P. Andrea kommer och ska fixa med den sen.

Idag började jag jobba halvtid. Vill ju jobba ett tag till men som sagt så MÅSTE jag lyssna på kroppen. Men det känns helt ok idag. Man skulle nästan alltid jobba till 11.30 så skönt. Men jag tar dag för dag nu och känner av.

Fick just men kallelse till UL nr 2, men de visste jag redan för de hade barnmorskan fixat :). Så på torsdag ska vi få se våran lilla tös igen, eller ja första gången för Robin.
Imorgon ska vi på föräldrargrupp 14.30 och se hur de är. Robin följer klart med. Så en händelserik vecka kommer de allt att bli.

Jag har ju glömt att skriva vad jag fick i födelsedagspresent.

Robin: Ett besök hos frissan sen när lillan kommit så jag kan piffas upp och känna mig lite fräsch igen (färgning och klippning)
Mina syskon: presentkort på fotvård som jag kan unna mig nu innan lillan kommer
Mamma & Kenneth: Mina samlarbestick så nu har jag 12 av varje PERFEKT!!!
Pappa & Ann-Mari: Presentkort på Ikea så vi kan köpa våra gaderober i sovrummet.
Carro & Andrea: Presentkort på Make up store där jag även får en liten kurs :)
Robins mamma + sambo: två jätte fina ljusstakar
Robins pappa + fru: 4 kuddfodral
Sen har jag fått pengar.

Jätte nöjd över mina presenter :)

Så håll koll nu under dagarna för då kommer min blogg piffas till lite!!!


RSS 2.0