9 veckor kvar!!

Kan ni förstå att det är 9 veckor kvar sen ska lillan förhoppningsvis komma till världen. När jag starta denna blogg var jag i vecka 12. Längtar såå efter henne!!

Jag var i måndags hos MVC och allt såg fint ut. Mamma fick vara med och höra på hjärtat. Så mysigt! Lillan ligger med huvudet ner och det är ju perfekt. Är inte alls sugen på att få kejsarsnitt. Vill verkligen föda normalt men funkar det inte så får jag ju göra det. Jag har gått upp ca 10 kg nu och allt var bra hos mig. Har blivit mycket bättre på att ta järntabletterna och vitaminer. Min ryggont har gott över och det är SÅ skönt nu ligger hon mest och trycker med sin lilla gump på mina revben och allt runt om där så ibland kan man må riktigt illa, men det hjälper ofta om man dricker lite vatten och trycker bort hennes lilla gump. Ska försöka börja cykla lite lugnt på en motionscykel och gå mycket nu, eftersom att man inte har ont längre.

Snart är det slut på detta året! Tiden går så fort. Den 25 januari fyller jag år, sen den 1 mars är ju BF för lillan och sen den 30 mars har jag och Robin varit förlovade i 1 år. Herre gud då har jag och Robin varit tillsammans i 2 år. Vad händer sen?? Allt går sjukt fort, lite för fort enligt mig. Ibland är det bättre att ta allt som det kommer istället för att planera ihjäl sig. Men gifta oss ska vi inte förräns tidigast 5 år. Vill göra min utbildning så fort jag kan.

Nä nu väntar duschen på mig :) mamma och Kenneth kommer snart så vi får våra stenåldersuttag bytade. Sen kommer Robin och då blir det att åka och handla lite inför imorgon.

Tack för mig!!!!

Bilder från mitt senaste julbak!! Såååå nöjd!!!

Så nu har jag tagit lite bilder från mitt lilla julbak. Receptet på kolorna kommer från http://emmalou.myshowroom.se kan tipsa om hennes blogg om man gillar att pyssla och göra mat.

   

  

1. Kolor doppade i mörk blockchoklad.
2. Mina tomtar som måste vara med varje jul.
3 & 4 HAHAHAHAHA Mina berömda GRISARÖVAR!!!
5. Allt godis som gjordes.
6. Hjärta som jag fick av mamma.
7. Marshmallows doppade i choklad.

Bilder från jobb!! Ca 4 dm snö eller nått :)

    

bild nr 3 kan man tyda hur jag kan se ut en dag på jobbet!! Snyggt??


Oj nu var det ett tag sen..

Hej alla!

Jag har haft en del att göra nu och vi har infört att vi inte ska sitta vid datorn efter kl 17.00. Det blir annars rätt lätt att man sitter här och är inte alls social med sin sambo. Vi har pyntat i våran lägenhet, blev så fint. Jag gillar inte för mycket julsaker, men Robin är HELT tvärtom så vi har fått gå halva vägen var :). men mysigt och fint är det. Har även varit på 2 luciatåg. Så gulligt med så små. Längtar tills våran lilla flicka ska gå. Sen har jag hunnit med 2 julbak också. Men den ena blev vi inte klara med eftersom att Robin skulle helt plötsligt hem från julbordet. Men det får jag ta och fixa med nu idag istället. Sen har jag firat jul med min pappa.

Har börjat se en liten fot som sparkar mot min vänstar sida. Så gulligt. På tisdag 22/12 går jag in i vecka 30+. Det är inte långt kvar nu känns det som. Magen har vuxit en del nu på de sista veckorna och större kommer den bli. Smörjer mig ordentligt på magen. Har ju en stor tatuering på magens högra sid som jag absolut inte vill ska spricka, men den har inte förändrats så mycket. Skönt.

Igår var Robin riktigt sugen på att åka pulka och längtar så efter att få åka med sin lilla tös.

Lite bilder under tiden som varit.

    liten adventsfrukost som jag gjorde till Robin.

     

Julbak med mamma

     

Julbak med Carro, Jimmie och Robin.

     

Lite julfirande med familjen.

Luciatåg med Izabella och Ludvig

   
  

Vårat julmysiga hem.

     

Snön utanför oss!

  091220


Och magen så klart!!

 

tack för mig. Ska bli bättre på att skriva!


Glucosbelastning= gick jätte bra!

Då har man avklarat de också. Var inne igår och kolla så att man inte gått och fått diabetes.
Jag var riktigt nervös faktiskt. jag var lite rädd att det skulle smaka skit, men det var faktiskt gott, smaka som gin & tonic men utan gin :D. Satt där med en annan tjej i min ålder som också skulle ta tester. Börja prata om allt som är framför oss båda och att vi tycker bägge att det är jätte tråkigt att dom har tagit bort föräldrargruppen för nu vet man igen som bor nära som ska ha barn. När jag sedan sitter inne med barnmorskan och har tagit testerna och hon går ut så hör man någon som frågar efter mig och om hon kunde ge mig "detta" . Detta var en liten lapp där det står ; Hör gärna av dig när du vill ta en fika eller en promenad :) / Helena och hennes nummer. Lite gulligt tyckte jag. Så nu har man en som bor nästan granne med en som man kan ventilera med så att mina övriga vänner kan slippa såren i öronen :P ,när det gäller mitt prat om bebismage. Allt såg bra ut och jag växer som det ska. Fick även höra lillan när hon rörde sig ORDENTLIGT i magen. Fick även veta att jag antagligen ska på UL den 5 januari.
Har bestämt mig för att jag ska gå lite tidigare pga min rygg så den 15 januari blir det havandeskapspenning. Barnmorskan sa att jag kommer nog inte klara så mycket längre pga mitt tunga jobb och att jag är rätt liten och kommer antagligen få mer problem. Jag brukar klättra och ha mig på jobb och det går ju inte längre. Så är DU också hemma så är det bara att höra av sig:)

Var inne i Malmö idag och var hårmodel för min vän Lina. Tyckte faktiskt det blev riktigt bra!!! Jag är NÖJD! Hon hann inte bli riktigt klar så jag fick komma hem till henne och fixa det sista. Så nu har jag en ny frisör för hon får gärna klippa mig fler gånger. Hon kommer få ställa upp när jag senare ska gå min utbildning till hudterapeft. skämta om att det kanske blir att vi två startar en salong med klippning,sminkning och hudvård. Ett litet mini spa :D det gillar ju alla! Så om tre år så får ni boka in er hos oss.

Tyvärr orkar jag inte lägga in en bild på frisyren idag, det får bli imorgon.

Vad hittar ni sj på med? :D


Johnny Depp!

När jag ser Johnny Depp smälter jag. Han är något av det sexigaste som finns, kvittar hur han ser ut eller vad han har på sig. Ibland måste jag bara ha en dos av Deppan. Då blir det filmer med honom. Idag är det en sån dag. När man ligger hemma och är kass och tycker allt är segt. Egentligen är han alldelse för gammal för mig men äh va fan han är grymt sexig ändå.

       

Den som hade sagt nä till honom hade varit riktigt sjuk!! Vem hade inte velat ligga där på golvet med honom??

Tror det är hans ögon som gör att han är så vrålsnygg. Kolla bara den bilden där han är ung!

Men nu ska jag inte vara för taskig mot Robin. Han är ju min ögonsten!

 


3 månader kvar.

Idag är det 3 månader till BF. Längtar så mycket efter min lilla tös. Få upp henne på mitt bröst och höra henne och se henne.

Bilden är från google.com


RSS 2.0