Mina barn kommer först för mig!!!!

Att man tar sina barn före andras är helt normalt. Gör man de inte så är de något allvarligt fel. Jag tänker utifrån mina barns bästa och tar dom före ALLT!! Tom mig själv och Robin.. Jag lever mitt liv för mina barn. Betyder inte att allt kretsar runt dom. Jag ställer inte mina barn åt sidan och låter allt kretsa runt ett annat barn, rättar upp vårat liv efter ett annat barn (de är väl klart att man ställer upp för varandra och rättar sig till en viss del, men de är inte samma sak för de är att bry sig) Jag begär inte av någon att de skall bry sig mer eller att de ska kretsa runt bara mina barn hela tiden.. De är bara sjukt! Jag bryr mig om alla barn i min omgivning. Alla barn är PRECIS lika mycket värda oavsett. Sen att man har olika relationer de är en annan femma. Dom betyder lika mycket för mig, stora som små, men ingen betyder mer för mig än Linnéa och Wilton. Är de någon som begär de så glöm de bara!

Slut pratat om de.. Ville bara få de ur mig..

Påtal om barn :) min andre bror Ola skall få sitt 3 i oktober. En liten pojke ligger och gottar till sig i mamma Carolas mage. Nu blir de 6 pojkar och 6 flickor på min sida. Blir kul att se vem som "vinner", vi kanske får de slutgilltliga beskedet om några år då vi kaaaaaanske vill ha en till, KANSKE ;). Pojke VS flicka, och som sagt barn är lika mycket värda oavsett vilket..

Sommarvärme!!! Yes äntligen!!

Här hemma njuts de till fullo. Barnens rum är klart (lite tavlor och annat som skall upp bara) Vi väntar på våran nya säng från SOVA :D nu skall de sovas gott. Barnen är på bra humör och utvecklingen bara springer iväg. ORDAGRANT springer!! Lillkillen håller på för fullt. De är snart dags för att krypa ;) Jag mår bra i mig själv och Robin är go och glad :). OCH så är de sommarvärme!!!

Idag kommer min syrra och Gabriel. Pojkarna ska få plaska lite i våran pool och vi mammor ska väl bara njuta av allt. Lite lunch i solen. Planera lite inför syrrans bröllop :D. Skall göra allt i min makt som brudtärna/syster så att hon får de bröllop hon vill ha :) De är hon värd.



Wilton <3



Gabriel <3


Renovering och vad gör jag???

Nu är de dags att fixa så vi bytar sovrum med barnen. De behöver mer plats. Köpte golvet till deras rum igår. De blir vit laminat. Har beslutat att vi endast ska måla i vars en fär och sedan en gemensam. Är så mycket färg och mönster i barnens saker så de blir lite mycket med mönster på en tapet. Jag är och har alltid varit i den stilen där de ska vara så enkelt och inte mycket krims krams och färger hit och färger dit. Har nog ärvt de av mamma.

Medans Robin håller på att lägga golv och slipa så måste jag iväg med barnen. Fredagen blir de nog Folkets park i Malmö med broder Ola och hans barn Izabella och Ludvig och mamma. Hoppas bara på att de blir bra väder.. Sen vet jag inte vad som händer på lördag.. Är de någon som vill ha gäster så ring ring ;). Söndag skall de vara så klart som möjligt. Därför jag åker med barnen annars blir inget gjort ;).


Familjedag

De var en familjedag i folkparken i Lund i lördags och vi trotsa vädret och gick dit. De var lite uppträde för barnen och en massa annat skoj. Mest skoj var de att titta på polisbilen och brandbilarna. Loppis och knattelopp fanns också. De blev efter ett tag lite kallt så vi gick hem.











Linnéa, Ione och Alma står på kö :D

Kvällen åkte vi och kolla på lilla nya kusinen. Linnéa var som vanligt helt galen, hon ÄLSKAR bebisar. Hon var såååå stolt när hon fick hålla henne och gå och tvätta hennes napp 100 gånger. Vi prata om att de kommer ha kul med varandra sen när de är lite äldre. Linnéa sa - jag kan gunga henne och putta en annan dag ;)








Fick ett par byxor av mamma som hon inte kunde låta bli att köpa till Linnéa. Ser sjukt sköna ut!
 



Tiden som gått i bilder :)

Som sagt säger bilder mer än 1000 ord :)



Japp Wilton du måste!! Och JAA du ser löjlig ut :D



Linnéa och bonus farmor Yam :)



Wilton och farfar morgonmyser :)



Valborgsmys :D



Valborg



Småkillarna <3



Linnéa hade själv smörjt in sina läppar. Var liiiiiiite torra sa hon ;)



Får jag verkligen mamma?



Åhhhhhhh



De går ju riktigt bra de här!! Eller??



KLAAAAAAAAAAAADD!!!!!


Loppis och gamla kläder blir till nya ;)

Vi hade bokat in en kul helg med hela familjen. Robin drabbas av tandvärk från helvetet!! Han fick stanna hemma medans jag och barnen begav oss till loppis. Där träffa vi upp syrran och hennes familj och mamma. De blev en del fynd. 2 jätte fina dockor för 10 kr, 2 leksaker till Wilton för 15 kr,3 barnböcker för 25 kr, tyger till haklappar och annat för 10 kr. Jag är nöjd :)

Efter de åkte vi hem till syrran för att göra avtryck på kläder/lakan/handdukar/gardiner till barnen. Såå kul de var. Vi har lagt ihopa till en pyssellåda med sånna saker i, som vi sedan kan skicka mellan oss. Linnéa fick göra sin egna tröja och handduk. Hon tyckte också de var kul. Vi gjorde 4 handdukar, 3 tröjor till Linnéa, en body till Wilton och en örngott till Linnéa. Mer hanns inte med ;). De är ett tips när de är dåligt väder ute. Men man ska akta sig så man inte får de på annat för de GÅR INTE BORT!  Vi köpte allt på panduro (förutom kläder och tyger)


Alla sakerna vi använde



Linnéas tröja (E ska vara så ;))



Wiltons handduk



Wiltons body



Gabriels gardin till sin myshörna



Linnéa fick själv bestämma vilka färger och stämplar hon skulle ha på en tröja



Linnéas handduk (var inte jätte lätt på froté)



Pojkarna chillar lite ;)

Avslutar med en bild på mig och lillan. Är ju inte ofta de blir bilder på mig ;)



Om den sen är bra går ju att diskutera ;)


Doktorn

Idag är de dags att gå till doktorn och se vad de sägs ang min lilla upptäckt ;) som inte är så farlig. Robin tar ungarna och jag fixar med mitt.

Imorgon har vi en heldag med syrran och hennes familj. Först blir de loppis sen hem till dom och grilla och pyssla. Vi träffades i onsdags och åkte till Pema och handla lite saker som vi behövde sen in till stan. Träffades i torsdags och köpte resten och lite kläder och annat.

Sjukt kul att syrran har barn samtidigt så mycket kul vi kan hitta på. Linnéa älskar när småkillarna är hemma när hon kommer från dagis.

Påtal om kusiner. Som jag skrev i förra inlägget så har min bror Johan fått en liten flicka. SHIT vad många kusiner barnen har nu. På min sida är dom 11 kusiner med våra barn och en liten kommer i sept/okt. Min mamma har alltså snart 12 BARNBARN!!! Jag tror de slutar på 14 stycken ;). Linnéas favokusin är Izabella som är 6 år.  Och Wilton är de självklart lille Gabriel som är etta ;)
Stor skillnad i ålder mellan oss syskon men sen i våra barn är de många i samma åldrar. SJUKT kul :) Inom loppet på 2½ år är de 5 ungar ;). Linnéa, Wilton, Gabriel, lilla tösen och den andra lille/lilla i sept/okt.

GRATTIS :D

Nu är ja faster för 8:de gången :D. Igår fick min stora storebror Johan en lite tös så söt. STORT GRATTIS till familjen Nelin/Axelsson <3
Välkommen till världen lilla tösen <3


 Fotot har jag lånat av min svärgerska :)


RSS 2.0