Tandläkaren

Skulle egentligen varit färdig att åka till tandläkaren vid detta laget men de ringde och sa att hon var sjuk. Jippiii! För de är ju så kul att gå upp kl halv 7 för att sedan veta att de inte blit något.. Ja ja sen ska jag ju vara glad för att slippa gå dit också. Men de hade varit dubbelt så mysigare om man fått ligga kvar i sängen med lillstintan.

På tal om lillstintan.. Hon går nästan helt själv nu. Ja hon har tagit sina första steg på egenhand men nu kan hon stå vi bordet och släppa taget och gå en bra bit. Ser så roligt ut. Hon är överlycklig när hon kommer och skulle man sitta på golvet och hon kommer så slänger hon sig själv i armarna på en. De är roligt med framgång ;).

Nästa vecka fyller Linnéa 1 år. Vi har bestämt att ha barnkalas på hennes dag kl 14.00 då ska jag bjuda på tårta och annat mumsigt. Eftersom vi är så många så hade jag tänkt vi skulle duka på golvet på en stor duk, lite som picknick. De är ju inte så lätt med barnen annars. Har ju inte stolar till dem. Sen hade jag även tänkt att vi skulle låna lokalen här på området. Kostar ju inget. Så kan barnen springa runt fritt. Ja jag får funderar lite :).

Tips att köpa!

Leksaksmat (plast,tyg,trä ja vad som)
Kläder i minst stl 86 och upp tänk på årstiderna när ni köper större än 86!
Leksaks instrument OBS!! finns de som inte låter så mycket! Tänk på barnens öron!
Fina klädhängare till gaderoben.
Rolig bok. Helst med hårda sidor då Linnéa älskar att "läsa själv"
Astrid Lindgrens barncd
Små djur till bondgård

Ja lite tips man kan köpa. Givetvis om man hittar något annat roligt så går ju de också bra :)


Syskonvagn city select

Ska vi ha en syskonvagn så blir de lätt denna. Har varit och testat den och den verkar vara riktigt smidig. Man kan ha den på 15 olika sätt. Inte alls klumpig heller. Har testat en massa andra men tycker de har varit för klumpiga med tanke på att jag inte är så lång. Robin gillar också den starkt.

City Select


Den ska kosta 10 000 kr då får man 2 sittdelar och en liggdel. Sen tillbehör till de.



15 olika sätt man kan ha den på. Vissa bra och vissa mindre bra enligt min åsikt ;)
De jag tycker är att man även kan bara ha liggdelen om man bara har den lilla/lille med sig ut. Har räknat ut att den inte är så mycket större än den vi har nu.

BRIO sing


Liggdelen är lite kortare än den vi har nu men annars är de inte mycket som skiljer. Beror klart på hur man har syskonvagnen. Man ser lite på första bilden bland tipsen på hur man kan ha den att den är lite längre bara.
Tror denna blir perfekt!!!!

Föräldrarmöte, sjukdom och lägenhetsförsäljning.

I onsdags var vi på vårat första föräldrarmöte på Linnéas dagis Jollen. De är några barn som redan går där. Dagiset öppnade i januari i år. Linnéa börjar den 14 mars med inskolningen. De kommer gå bra tror jag. De är tre andra flickor som ska börja samtidigt som henne. Kändes lite konstigt att gå på föräldrarmöte redan, men så är de ju ;).

Efter vi var på besök på dagiset dagen innan föräldrarmötet har vi blivit förkylda. Näsan på lillisen rinner hela tiden och kan inte alls andas när hon sover. Så in med en massa koksaltlösning innan vi lägger oss. Hoppas att de snart går över så sömnen blir som innan.

På tal om sömn.... Linnéa har varit duktig och sovit mestadels av natten i sin egen säng och har varit rätt lätt att lägga. Men nu!!!!! Nä då sover hon inte alls i sin säng och hon ska ligga och bli klappad medans hon får sn välling. Jippiiii!! Ibland tar de en timme innan hon somnar. Får nog bli lite ändring snart.

Vi har nu sålt vår lägenhet. Skrev papper i tisdags. Såldes för 1.5 miljon. Skönt att få ut en del pengar. Får se om vi hittar något nytt snart :)



Så här kan man se ut när tröjan ät lite tajt i kragen ;)



Mmmm ni kan inte lura mig längre. Jag VET vad som finns i detta paket..



Älskar mat!!!!! Speciellt när man kan kladda

10 veckor i mammas mage <3

Mitt internet och jag har inte varit vänner sen stormen kom in över Skåneland. Men nu äntligen är den tillbaka! Jag VANN!

På gravidfronten har de nu hänt en del. Jag har nu fått de otroligt roliga illamåendet. Den nehgativa sidan med att vänta barn. Jag har nu gått och tyckt att ALLT är blää! Har endast kunnat äta knäckebröd med smör och dricka blev de vatten. Jippiiiiii! Men igår kom jag på hur jag gjorde med Linnéa i magen. Jag hade ju då Robin hemma i 4 veckor (hade turen att ha illamåendet under hans semester) så han kom med frukost på sängen varje dag. Och jag kna säga att de hjälpte mig mycket resten av dagen. Så nu får jag väl fixa så Robin kan vara hemma ;). Nää de ska ju inte behövas. Jag har nu köpt hem knäckebröd med kanelsmak som jag har vid sängen som jag kan ta och äta utan smör eller något på. Linnéa är SÅ nyfiken på vad de är mamma äter så hon får pytte pytte små bitar. Sen har jag ett glas vatten sidan om. Det har nu gått 2 dagar och jag känner redan att de funkar. SKÖNT!!

Bebisen i magen är nu 10 veckor så om 2 veckor är vi inne i "säkra perioden". Men allt kan ändå hända. Fick datum på när jag är beräknad. Den 20 september 2011 är dagen. Kul att jag träffar in en månad då ALLA redan fyller år ;)

Linnéa var på sitt dagis igår och hälsa på. Hon tyckte de var så roligt att titta på alla barnen och alla saker som fanns. Extra kär blev hon nog i en pojke som heter Theo. Hon följde efter honom och han verka tycka de var ok ;). Har även bestämt mig för att en docka blir de i 1 års present. Hon skulle bort till dom hela tiden. Pussa och krama och klappa (lite hårdhänt kanske) Så de blir till att införskaffa.

Snart är de dags för min lilla tjej att bli 1 år!! Var har tiden tagit vägen?? Hon är så otroligt snäll och påhittig. Snart går hon helt. Jag ställer henne i ena sidan av vardagsrumnmet och sen springer jag bort till andra sidan och hon efter. Så hon ska bara lära sig att släppa och våga börja själv utan att mamma är nära.

Tankar, besök och allt runt om!!

Ibland när jag sitter med Linnéa och busar eller bara myser så inser jag att jag ska ha en liten till. Då får jag lite ångest. Ångetsen är för Linnéa. Nu får hon inte ha sin mamma själv. Vet att i vilken ålders än som barnen är i så tänker man nog så. Tänker när jag går runt där med min mage igen och inte kan ta Linnéa som nu. Kommer nog bli lite jobbigt känslomässigt. Men de blir till att försöka lista ut ett bra sätt att ha henne hos mig :). Ibland tänker jag på hur kul de kommer ha sen om några år.

Nu har vi varit på första steget när de gäller MVC, hälsokontroll. De mysiga är att nu vet man vad som väntar en varje gång man ska gå dit. Robin och Linnéa var med. De är samma mvcsköterska som med Linnéa och hon tyckte de var SÅÅÅ kul att se Linnéa. Denna gången kan jag säga att jag är mer rädd för att de är något fel på barnet. Blir väl så när man vet hur de är att ha ett barn man älskar mer än något annat. Även denna gången är jag grymt nervös för missfall. Men man ska inte tänka så mycket. Bara låta de gå. Men de är inte så lätt.

Linnéa springer runt och säger tack tack. Sen vi var hemma hos hennes farmor som lärde Linnéa de har hon verkligen gått runt och sagt de. Så gulligt. Hon säger inte k utan t, men man hör att hon menar tack tack.

RSS 2.0