Uppdatering!!

Jaha vad har nu hänt in mitt liv?
Vi har varit och lyssnat på lillan. Vilket ljud!!! Lät som hästhovar. Och som hon rörde sig under tiden. Längtar såå mycket efter henne nu.

Har en sak jag måste få sagt som folk kanske har tyckt konstigt.
Folk har tagit väldigt fel om det här med om det blir en pojke eller flicka. Jag kan lägga handen på hjärtat och säga att det kvittar TOTALT vad det blir. Jag tycker pojkar kan vara så söta när de ska försöka göra som sin pappa sen är det så gulligt när flickor ska vara små sessor. Så de som tror att jag skulle bli ledsen om det skulle bli en pojke behöver verkligen inte prata med mig.
Mina brödrars pojkar är HELT UNDERBARA (flickorna med så klart)
Jag har varit super rädd för att man ska gå in en graviditetspsykos och inte gilla sitt barn.
Jag har älskat mitt barn sen den dag jag fick reda på att jag var gravid (ELLER JA DET ÄR JU ROBINS MED!! Men jag skriver om MIG nu) Psst trodde sj att det skulle bli en pojke.

Jag ÄR så fruktansvärt lycklig och tänker vara det vad än folk säger till mig.
Hur och vad jag tänker är sen min ensak också.
Jag håller mig till de som verkligen kan glädjas med oss.

Låt mig vara lycklig utan att få dåligt samvete!!!!

      

Mina bröders underbara ungar


Sorry!

Jag har tyvärr inte haft tid att gp in här och uppdatera.
Ikväll är det dags för gäster så det är en del att göra.

Hörs snart!

 


Att allt kan bli så fel.

Jag menade inte alls som denna person tror men det blev så fel. Nu så är allt bara helt konstigt. Vad ska man göra och säga?? Man kan må jätte dåligt och ha stora problem men man kan inte skita i att alla andra har sina problem. Hoppas det löser sig alla fall.

Så då var det måndag igen!
Denna dag har gått väldigt fort. Tittar man ut så är det mörkt. Såå mysigt!!!
Det har gått rätt bra med ryggen på jobb idag, känns lite men jag ska fortsätta med mina små övningar.
Kom hem idag och Robin står med öppna armar och kramar om mig och lägger sin hand på magen och säger hej till Lillan. Sen lukta det gott från köket och jag sneglar in och ser att Robin har lagat biff och potatis. MUMS!!!

          

 

Tack älskling!!!!! Du är underbar!!


Linnea



Har ju inte lagt ut någon bild på Lillan ju.

 




STOLTA FÖRÄLDRAR TILL DENNA LILLA VARELSE..
Längtar!!!!!!!!!!!!


En liten tanke.


Det var inte en moster, inte en faster, heller inget annat egentligen, men kändes ändå som en i släkten. Denna människa har jag kännt sen jag var 4 år. Finns inga ord. När en människa försvinner så börjar man alltid tänka på minnen. Jag har många söta och roliga minnen. De lever verkligen allitd kvar!

Tänker på er!!! Ni vet vem ni är!

Kommentera gärna men fråga inte vem det är, Tack.


Skryt om kändiskap och pengar!

Det finns inget värre än när folk skryter om att dom har pengar eller är "kända". Nu kan många tro att jag är avundsjuk men så är verkligen inte fallet. FÖR hade jag velat vara rik och känd hade jag försökt med ett och annat. Men vem säger att man är lycklig när man har pengar och berömmelse? Nä fy tänk att ha ögon efter sig och inte veta vem som är ens riktiga vänner. Nä jag kan säga att jag är jätte lycklig. Vi är friska och mår bra, har en jätte bra och fin lägenhet, älskar varandra och ska snart bli 3. Lillan gör verkligen så att man är lycklig. DET kallar jag att vara rik! Massa kärlek. Jag kommer från en stor familj med barn på 5 st. Har tre bröder och en syster, alla äldre än mig. Vi hade aldrig några pengar över till att bara slänga ut på onödigt utan vi fick när det var något. MEN vi fick ABSOLUT kärlek och en förälder som alltid finns där, säger när man har gjort fel och när det är rätt. Jag trivs bra att vara Ida Johanna Axelsson. Visst att ha ett par kr över i plånboken är trevligt men jag trivs ändå med det jag har. Sen tycker jag att alla ska ta och tänka på om de dom har, verkligen är så dåligt? Det kan verkligen vara sämre! Man behöver verkligen inte skryta för att vara något i mina ögon. Va den du är!!!!

  
Mammma & jag, mamma, mina syskon Johan, Malin & Ola. Pappa




Jag


Sjukgymnasten

Så skönt nu har jag fått en tid igen hos sjukgymnasten. Måste kolla upp vad det är med min rygg. Tänker inte springa runt och ha ont och förpesta min omgivning :p. Nä men jag orkar inte mer och kan de hjälpa mig så att jag slipper behöva gå hemma redan nu så blir jag glad. För fy vad tiden kommer gå långsamt då. Nu 2 dagar i rad har jag vaknat ochinte kunnat röra mig pga värken i ryggen, sen när man rest sig upp så strålar det i hela ryggen. NÄ NU FÅR DET VARA SLUT!!

Så kl 11.30 ska jag befinna mig på måsens vårdcentral.

Kvällen igår var jag så rastlös så jag höll på att klättra på väggarna. Så vi beslöt oss för att baka lite inför Robins bjudning den 30 okt då delar av hans släkt kommer. Det blev kanelbullar, syltgrottor och chokladsnitt. Fick verkligen mycke hjälp från Robin som stod och blanda allt och hjälpte mig rulla små bollar till syltgrottorna.

Blev verkligen gott!!




Syltgrottorna blev lite konstiga men vad gör det? Ska ju ner i magen ändå :)


Fågelskit!!! Nä tack!!!

Min lilla Bettan har tyvärr fått sin dödsdom. Hon har verkligen varit en stirdsvagn och så mycket minnen man kan ha med en bil. Fick reda på igår att toppen var sönder och att det skulle kosta rätt mycket, inte lönt på en så gammal bil tyvärr. Så det blir att vi får leta efter en bil rätt fort. Ni känner möjligen inte någon som vill bli av med en bra bil??

Skulle åka och handla eftersom att vår kyl var HELT tom, köpte så att vi kan ha potatisgratäng ikväll. SÅ himla gott när man har jätte mycket grädde i. MUMS!!!!!
När vi ska ut till bilen så är det en fågeljä..l som har skitit net hela bilen och jag menar verkligen hela. Bara för att Bettan är gammal och sjuk betyder inte de att de ska skita på henne, JÄ..A fågel!! Men jag torka bort allt. TYcker hon kan vara fin ändå.

Hahahaha jag pratar om min bil som om det vore en människa.
Men jag har varit glad, ARG och ledsen i den bilen. Många gånger man har satt sig i den och åkt iväg bara för att vara själv och tänka. Många gånger man har använt henne till att åka hem till någon som betyder eller betytt något för mig. Mycket kärlek!!
Sen har hon varit bra att åka till fester med!!

R.I.P Bettan!!!

Verkligen ett seriöst inlägg. Man måste vara lite knäpp ibland annars är ju inte livet roligt :D


Behöver bli uppmuntrad!!

Nu skiter jag snart i allt och bara lägger mig i sängen och drar täcket över huvet!!
Nu känns det som att allt går åt h.....te för oss.
Robin har inget jobb pga att de företaget som han jobba för innan gick i konkurs i juni.
Han håller på med sitt körkort så att det ska bli lättare för honom att få ett jobb. Han har klarat uppkörningen men tyvärr har han inte klarat uppskrivningen.
Sen har man så fruktansvärt ont i ryggen. Sitter uppe typ vid revbenen. Fy fan säger jag bara och vad jag än gör så fortsätter det. SEN idag fick jag reda på att vi måste fixa en ny bil för den vi har nu kommer inte funka länge till. ALLT KÄNNS SKIT!!! Okej det finns en liten sak som håller mig uppe. Min lilla dotter som växer så det knakar i magen. Varje gång jag känner av henne så blir jag glad. Hon rör sig verkligen mycke och alla kan känna henne nu. På så sätt är jag en av världens lyckligaste.

Men snälla ge mig lite uppmuntran!!!!


En härlig höstdag.

Underbart väder idag. Jag och Robin bestämde oss för att gå ut en runda, tillsist hamna vi på Nova.
Jag behövde nya vinterstövlar och Robin ett par jeans.
Det luktade så himla gott ute. Det lukta kallt. Jag verkligen NJÖT!

           

   


Var på 25 års fest igår ju. Det var riktigt trevligt. En sak som jag inte fattar är varför tjejer ska vara så stela. Kom fram flera killar som jag aldrig har träffat och fråga om de fick känna på magen. Tjejerna bara titta på en och viska något. Hörde från någon att man ska inte klä sig som jag gjorde när man är gravid. Jag hade en klänning där jag inte visade något av min framsida och den sluta en bit ovanför knäna och sen hade jag ett par strumpbyxor som var lite mönstrade och ett par vanliga höga skor. Vad var det som var oanständig? Kan man inte få klä sig snyggt bara för att man är gravid? Nä men folk får ta att jag inte tänker gå runt med mjukisbyxor och en sliten tröja.




En liten POSE bild. Bara för att jävlas!!




Resultat efter frisörbesök!!

Det dröjde inte många timmar förrän folk ville se min nya frisyr. Jag är jätte nöjd med den. Jag ville inte gå sj för jag har så fruktansvärd beslutsångest så jag fråga för Robin om han kunde följa med men han ville inte, sen fråga jag Carro  men hon sluta 16.00 sen fråga jag Andrea och hon VILLE!!! När jag satt mig ner i stolen så öppnas dörren och in kommer Robin! Så jag hade en hel publik som titta på mig haha.

Före!!




Efter!!!



Nu har jag även varit och färgat håret mörkt. Så nu är det dags att börja göra sig fin för ikväll. Ska ju på 25 års fest i Trelleborg ikväll. Har hittat den perfekta klänningen :)


SKIT DAG!!!!!!

Säger bara att idag var INTE min dag!!! Kom till jobb och allt bara rasa.
Ville bara ta mitt pick-och-pack och DRA hem.
Så arg!


Nä skiter i det nu kan ändå inte fixe det.
Ska mysa med min sambo och fira för HAN KLARA UPPKÖRNINGEN!!!
Nu är det bara uppskrivning kvar.

GRATTIS ÄLSKLING!!!




Lååångt VS kort??

Jag har haft alla olika frisyrer, eller rättare sagt både jätte långt och jätte kort.
Jag kan säga att jag trivs bra i bägge.
Men nu känner jag verkligen för att förnya mig lite igen. Har haft denna längden ett bra tag nu. Jag funderar på att klippa mig som sist när det blev kort.
Vad tycker ni?


Hitta ingen bra där det är långt fick då bli denna

 

VS

  

Men då tänkte jag inte klippa den luggen utan den blir sned istället.

Ska klippa mig på fredag. Får se vad det blir :)


Muskelkräm.

Fick en kommentar från en läsare med en fråga om man kunde använda muskelkrämer när man är gravid?
Svar: JA den jag använder.
Jag jobbar på ett naturläkemedelsföretag och där har vi en bra kräm. Fråga en som kan allt om produkterna och vad som är bra till vad och då sa han att det inte skulle vara några problem eftersom att det gjort på en ekologisk växt. Har antagligen fått en liten muskelinflamation så då är den jätte bra att ha på.

Massera in ett tunt lager 2-4 gånger dagligen.
Endast för utvärtes bruk. Undvik beröring med ögon, slemhinnor och öppna sår.
Arnica gel tillverkas av färsk ekologisk Arnika Montana blommor.
Masseras in i huden. Mer information www.bioforce.se




Jag är super glad att jag har en sån underbar sambo. Robin har varit arbetslös sen juli så han går bara hemma, men han har gjort vid vår lägenhet och idag hade han tvättat (gör han ofta när jag jobbar) och lagat mat tills jag kom hem. Så skönt att slippa de. Får ge tillbaka samma till honom sen när jag är hemma. Eller så mycket jag kan, eftersom att det är lite jobb med ett barn också.

Ha en underbar kväll!! (För det ska jag ;))


Mys med min älskling Nr 2!

Idag är det tisdag och då är det Desperate housewives!!!!!!!! Det menas med att Carro kommer. Vi har gjort detta till en myskväll för bara oss!! Vi får sitta hos mig eftersom dom bara har en tv hemma. Så Robin blir inslängd i det lilla rummet. Men det gäller en dag i veckan. MYYYS!!!



Jag har inte haft ont i ryggen nu på ett tag men IDAG kom det igen. Sjukt att man kan ha så ont i ryggen, man blir helt handlingsförlamad. Men jag är inte den utan fram med värmekuddar och muskelkrämer. Sen är det rätt bra igen. Man måste ju känna av att man ska ha en liten.

Var hemma hos mamma innan och hämta lite saker. Då tar hon fram  en katalog med små bebiskläder (som det finns mänster till) och där var en liten dress som hon ville sy till min lilla tös. Ni som inte känner till min mamma ska veta att hon är grym på att sy. Hon gjorde min balklänning. Den är så fin.



Överdelen har hon gjort i flera långa remsor som hon sedan har satt ihopa i ett snyggt mönster.
(Ser man lite på bilden)

Nä nu är det dags att parkera sig i soffan.

Tack för idag!!


Hel tupp!

Ja då kom mamma in med tre stora tuppar som son skulle lägga i min frys (ni som känner min mamma vet hur mycket hon har i sin frys) Jag köpte en av dom som jag tänkte jag skulle fixa till när delar av Robins familj kommer den 30. SHIT!! Hur ska jag göra? Jag har aldrig gjort tupp innan. Ah det löser sig säkert. Kan ju inte vara så svårt. Det ska bli gott allafall (hoppas jag)

 

Var hos min bror igår och kolla på fotboll. Medans killarna kolla på fotboll gick vi tjejer (och barn) igenom en massa kläder som Izabella har haft när hon var liten. Oj vad mycket där var. Känner på mig att det kommer mycket mer. Har ju fler flickor i familjen.

Jag har lite kläder som jag hade när jag var liten, så roligt att få använda de kläderna igen. Mycket som mamma har sytt till en. Finns en jacka som jag är helt kär i.
Men lillan får nog vara 2 år för att kunna använda den.


Tycker ni är jätte dåliga på att kommentera. Som sagt mycket roligare om ni visar att ni läser.


Andra söta kläder vi fått

Vi har fått andra söta saker av andra också.

Köpte själva de första kläderna till lillan

   

Nu fattas det bara något varmt att ha på henne på hemvägen.







Första nallen fick hon av mormor

Nu är det bara en sak som fattas....... LILLAN!!


Cajjo och söta små kläder.

Min allra bästa vän Caroline var den första av vännerna som fick veta att vi skulle ha en liten, även att det skulle bli en liten Linnea. Redan när jag var i vecka 6 (då vi fick reda på de) kom hon och hennes kille upp efter kanske 2 dagar med ett "litet" paket. Och vad fanns det i?? Jo två bodys, en vit och en med, & 2 gosefiltar. Hon är bara för underbar!!! Bebisen var då bara en liten klump. Men det brydde inte sig Carro om. Hon är så söt och frågar en massa om allt som händer. Hon kommer nog passa lillan massa gånger och lära henne massa skit :). Då får man väl höra sen att "det var Cajjo som lärde mig" hahaha men det tar jag! Carro är en underbar vän. När hon kom hem från Grekland förra veckan hade hon med sig en påse med mina bikinis och där fanns något mer! En liten söt rosa klänning och en liten vit top med spets. Så gulliga! Robin blev helt förälskad i den rosa klänningen.

Carro är den bästa vän man kan tänka sig!
Älskar dig!






     

Många underbara bilder!



 

Kläder från första gången från Cajjo.



 

Andra gången. Den underbart söta klänningen <3


Ja nu så!! Bilder!!!!

Jaa nu har vi fått tillbaka vårat internet! Så skönt att man kan sitta och försvinna in i denna världen igen. Nu mina kära vänner så kommer det ett par bilder. 

 

                                

Man ser att lillan ligger lite konstigt på den ena bilden(1), magen ser olika ut hela tiden. Hon rör sig som tusan nu. Hon la sig på ett sätt där vi kunde känna en liten rumpa eller huvet. Det hade hon gjort på den första bilden,
Ska fota mycket nu så att ni kan se.


Min kära sambo fick för sig att han skulle raka av sitt hår (gjorde han medans jag var på ultraljud) Jag gillar inte det alls!!

        Förre            Efter :(  


                         Sen får ni en liten bild på oss bägge!!



                                    
       

                                  Och en liten bild på mig

                                               

Kommer fler bilder imorgon.

Tack och hej


Oj oj!

Ja verkligen oj oj. Lillan rör sig som bara den nu och de är så roligt och spännande. Magen bara växer på mig och jag är allmänt lycklig. Längtar tills jag kan få se henne på riktigt. Pussa henne och säga att jag älskar henne!! Jag älskar någon som jag aldig har träffat, de är lite konstigt. Tänker på henne varje dag varje minut. Undrar hur hon kommer se ut? Hur hon kommer vara? Blir hon som mig så blir hon lite mammig i början. Hur hon än är eller ser ut som kommer jag att vara en stolt mamma!!

Vi har fortfarande inte fått vårt internet tillbaka. Så arg jag blir på sånt!!


tack för mig

Jaaa!! Idag är det tisdag

Japp idag är det tisdag hela dagen. Fick ju som svar när vi ringde angående internet, att vi skulle få tillbaks de som idag. Undra om de håller de?

Igår var ju Robins födelsedag och jävlar vad han körde med de hela kvällen. Vi hyrde 3 filmer och köpte lite gott igår. Tycker att han verkligen fick en myskväll.

Ska se om jag kan lägga ut bilder på magen ikväll.

Hej hej

Resultat!!

Ja nu är de många som är nyfikna på vad det är i min mage!! Jag var ju som sagt på ultraljud i torsdags och fick reda på vad det var. Hade Robin i telefon eftersom han var hemma och var JÄTTE sjuk. Fråga om man såg det tydligt innan jag ringde honom. Hon svara "ja verkligen". Då tänkte jag direkt att det var en pojke. Ringer upp robin och håller upp telefonen och hon säger "här är ett streck och här ett annat, så ser det ut om det är en flicka. Är det en pojke så är det något som sticker ut här". Men HALLÅ där var inget som stack ut. Då säger hon högt och tydligt " Ni ska få en FLICKA!!!!!" Jag börjar gråta som en gris och säger till robin att jag får ringa upp sen. Åh så glad jag va!! (hade varit glad om det var en pojke med så klart)

Så det blir en liten flicka som kommer antagligen heta Linnea.

Vill även säga GRATTIS till Robin som fyller 24 idag!!!
GRATTIS ÄLSKLING!!


PST: Får nog internet imorgon så då kommer det bilder!!


Flicka eller pojke??

Ja idag var jag på ultraljud och fick se bebisen. Naw devar så att man inte kunde låta bli att släppa en liten tår. Hade med mig mamma eftersom att robin var dålig. Verkligen synd om honom. Fick tre bilder på bebisen.

Jag säger inte vad det blir idag för jag vill säga det till familjen först! Men så fort jag gjort deså får ni veta!

Som sagt vad tror DU??




         

RSS 2.0