Vår skatt!

De är så otrolig roligt att få sätta upp alla sina saker som man sparat inför huset. Hon som bodde här lämna kvar en del saker. Både skräp och otroligt roliga och spännande saker. En sak är en gammal gammal kista. Ser ut som en riktig piratkista! Barnen gillar att springa och visa den för alla som kommer. 




Jag har två lyktor som jag haft ute i lgh som jag nu tycker har blivit ännu charmigare, som nu fått komma in. Vad tycks?




Här kommer även lite andra bilder från huset :)







Gasspis har vi i huset :) 

Huset!

Nu sitter vi i vårt hus. Hur mysigt som helst! Helgen har bestått av familj som varit intresserade av hur huset ser ut. Trevligt med spontanbesök! Mer sånt!! Robin river hela övervåningen och jag plockar och plockar. Barnen driver oss till vansinne, allt som de ska ;)! 






Fotbollstittande för killarna :) efter pizzaintag. Köket är kanske inte riktigt så jag vill ha de men de ska öppnas upp och bytas ut :). Men klart dugligt att bo i så länge. 

Sakna mest!

De som jag eller vi kommer sakna mest från tiden i denna lgh är våra underbara grannar! Våran gård här är helt underbar. Barnen leker bra med varandra och vi föräldrar trivs bra. Synd att man inte kan flytta med sina grannar. Vi har skojat med varandra och sagt att så jäkla lätt blir vi inte av med varandra ;). Jag ska nog bjuda in dom och mig själv ibland hos dom ;). 

Snart dags :)


Packa packa packa!! De är vad jag gör i just nu! Ska bli skönt när vi väl har flyttat till vårt gula hus. 

I veckan var vi och fixa färg och tapeter till övervåningen. Linnea valde en rosa med fjärilar på. Wilton får en blå/grön som han ville ha Disney figurerna från filmen cars. De är wall stickers som tur är ;). De tre övriga väggarna på barnens rum blir vita.

Hallen blir vit. Vårt sovrum kommer ha en blommig tapet. Blir lite provisoriskt i vårat sovrum med tanke på framtidens bebis :). Blir ju hens rum då. 

Svärfar kommer och byter samtliga fönster i källaren och i kupan. Blir hans och hans frus "lilla" inflygningspresent. Vi tackar så mycket :)


Våran tapet från rusta 

Linneas tapet. Kosta 99 kr/rullen på rusta

Hitta även en lampa som jag kan tänka mig på linneas rum





RSS 2.0