Skulle bara säga att jag älskar dig mamma!

De här med morsdag och att man ska få en massa tycker jag är lite onödigt. Visst tycker jag om att få blommor och sånt från barnen men jag tycker de är mycker gulligare när dom kommer självmant en dag med en blomma och säger jag älskar dig mamma.

Klart fick ju även jag blommor idag :) jag blev klart glad.
Men jag blir lika glad och de värmer extra mycket när ens dotter ligger och kallar på en i sin säng och man går in och hon säger - skulle bara säga att jag älskar dig mamma! <3

Färgklick

På lördag ska denna mamman ut och ha kul. Då måste man ju ha lite nya kläder!!! Jag bestämde mig för att köpa nya byxor i.... Håll i er! FÄRG!! Inte svarta, blåa, gråa. Utan ljusblåa, rosa och leopard!

Gick in på vero moda och hitta ett par som jag gilla starkt!! Men de kosta 400 kr. Mmmmm då kommer snålisen in i mig. Jag gick vidare och in på hm. Hitta ett par för 50 kr!!!!! Mina mina mina!!! Gick vidare till cubus och hitta tre st för 99 kr st!!! Mina mina mina!!! Snacka om bra inköp! Skulle köpa ett par men fick 4 till mindre pris dessutom!!


En liten skokartong

En skokartong med fint tryck kan bli en liten inredningsdetalj i barnrummet. Finns så många roliga och fina. De bästa är att man kan ha en liten hemlis i dom.


RSS 2.0