Planering och bröllop.

De är inte världens enklaste att alltid planera så de blir bra. De sista halvåret har vi tagit allt som de kommit. Känner nu att de är dags att ha en liten planering inför varje dag. Nu kommer de ju en liten till :).

Vi kommer ha Linnéa på dagis mellan 9.00-14.00, måndag-fredag. De blir jag som hämtar och lämnar henne.

Maten ska vi bestämma vecka för vecka (och inte nu en/två timmar innan Robin kommer hem) och ha redo hemma. Kan jag laga maten så gör jag de,  men de beror helt på hur barnen är. Annars får vi hjälpas åt när Robin kommer hem. Att komma på vad man ska äta är för tillfället riktigt drygt. Bägge har verkligen torka. Ska bli skönt med höst så man kan göra lite gratänger, matiga soppor och grytor.

Städningen tar man ju lite varje dag eftersom man har ju en liten tjej som lätt stökar ner ;) men den stora städnigngen får bli varje fredag så de är fint hela helgen så man kan slappna av.

Angående fritiden som vi bägge måste ha på olika håll (klart tillsammans som familj också men de blir på helgerna) Så har vi bestämt att jag ska sticka och träna 2-3 gånger i veckan. Om de är att ut och gå själv en lång runda eller om jag ska träna på gym de får jag bestämma själv. Men ca 2 timmar. Robin har bestämt att träna på morgonen innan jobb så han kommer hem och avlastar mig och får träffa familjen mer. Sen självklart så någon gång kommer han iväg och tränar på em/kvällen/helgen. De får man ju ta lite som de kommer. Ensamtid får Robin en del iom fotbollen :) då brukar jag ta Linnéa och göra något själv med henne. Vänner och släkt kommer också som de kommer. Man kan ju inte helt ruta in sig.


Nästa sommar gifter sig min syster och hennes kille. Då har jag fått äran att gå som brudtärna. De absolut bästa med detta för min del är ju att jag verkligen har ett mål/krav att komma i ordentlig form. Inte för att jag har överdrivet mycket att arbeta med men mest bara att komma i form och få allt på plats igen. Hur kul är de om man ser ut som en mindre "slapphög" på sin systers bröllop? Man vill ju vara fin för hennes skull. Sen alla bilder vill man ju inte titta på sen och tänker "hur faaaaan ser jag ut?" Kommer nog bli en del runder med syrran på dagarna med varsin vagn framför oss, medans Linnéa är på dagis. Hon har ju ännu mer press på sig eftersom hon är bruden :) 


 


Känner mig allmänt stor..

Ja den sista månaden är inte kul. Då känner man sig mer eller mindre som en stor padda. Nu kan jag ha gått upp 11 kg kan jag tänka mig. Han får gärna komma snart enligt mig. Rätt tungt nu :(

Var hos min bror Ola och träffa barnen och hans fru Carola. Satt och kolla igenom alla barnkläder som Wilton kunde ha. SHIT!!! De var en del de. Super bra! Men känner jag mig själv blir de ändå en del man köper själv. De är ju så kul att handla till barn ;) 
Har beställt en del via hm. Nu är de bara till att vänta...

Jag hoppa i badet med Linnéa  för några dagar sen. Hon har en massa baddjur. Jag satt och sa vad allt var för något och de som fastna direkt var bil, anka och båt. När hon säger båt är hon så fruktansvärt gullig. De blir liksom inte båt utan baut.

De här med att försöka bli av med blöjan under sommaren har vi inte lyckats med. Har om jag ska vara ärlig inte riktigt orkat men så fort man går på toa ska hon med och sitta på pottan så de kanske kommer av sig själv.


Min lilla solstråle <3










Kan inte låta bli..

Kan inte låta bli ibland att bara sitta och titta på Linnéa. När hon äter en macka så är de så kul att se vilken del av mackan hon ska äta och så sitter hon och funderar samtidigt som hon pillar på allt. Hmmm är osten god? Är de rätt macka? Är drickan framme? Mmmm de var gott de här :)

Ibland kan jag tänka, hon är verkligen en del av mig. En som jag skapat i min kropp. Min flicka. Så liten men ändå kan så mycket. En med humör. En med omtanke för andra. En med så mycket energi och kärlek. Denna lilla tös har jag och Robin skapat
.


Mindre kul men vad gör man?

Var på mvc idag och träffa en läkare. Har haft en tid nu då jag lätt blir anfådd bara genom att resa mig från soffan, svimfärdig och väldigt trött efter en arbetsdag. Hela kroppen skriker på kvällen och jag mer eller mindre ligger och är jätte ledsen och blir väldigt lätt irriterad på allt. Vill verkligen jobba så länge som möjligt men jag måste nog lyssna på min kropp. Inga fel på lillen men jag måste också må bra inför de stora som händer om några veckor. Så from 1-13 sept kommer jag vara sjukskriven sen tar jag ut mammadagar.

Kan inte riktigt fatta att de är snart bara 4 veckor kvar tills de är dags.. Tiden har sprungit iväg. SKa jag vara riktigt ärlig så är jag faktiskt riktigt nervös nu. Som jag tidigare skrev så inte på förlossningen utan på allt efteråt. Alla pratar om hur ont de gör att föda. Men hallå allt efter då?? Dels smärtan man har (sätter man sig liiiiite fel så känns de som att man dör) och dels på alla förändringar i hemmet och i kroppen

Linnéa fortsätter att leva loppan och är nyfiken på de mesta som en 17 månaders liten tjej är. Leker med sina dockor och snackar sitt språk. Just nu springer hon runt här med en docka i famnen och säger "bajch bajch bajch". Frågar man då om de är bajs i hennes blöja så blir de en sur min och så säger hon näää och går.



Lite av bb väskan :)

Ja jag skrev ju att jag börjat packa väskan. Denna gången vet man nästan 100 vad som behövs. Här är lite av vad som ska med :)



En mjukisfilt att vira in lillen i och en snutte



Första dressen.



Mjukiskläder och en liten mössa



Body till mjuksidressen



Och klart en pyjamas :) Använde aldrig de till Linnéa, fick rådet att hon skulle bara ligga i blöja på mig så mycket som möjligt, ja klart en filt också. Men stackarn mådde ju inte bra. Men vi packar ner en ifall om :)

Idag var ju jag och Robin och handla lite ensamma. Vilken känsla att gå där och bara vara han och jag och hålla varandra i händerna (iof så brukar vi de när vi har linnéa i vagnen)
Blev en del fixat så nu är de bara städning, matlagning och sätta ordning tältet och de som hör till :)

Och nu då?

Har som sagt fixat så jag har 2 dagar ledigt i veckan, då Linnéa går på dagis. Men vad gör man när ingen annan är ledig? Ja ibland har man bara suttit i soffan och bara varit men de blir tråkigt i längden kan jag säga. Skulle ALDRIG kunna gå arbetslös en längre tid. Ja jo jag har ju varit mammaledig men de är absolut inte samma sak. Då händer de grejer och man har en liten att tänka på.

Så... Idag tänkte jag fixa lite inför våran 25+25+inflyttning+kräftskiva på lördag. De är alla mina syskon (4) och deras familjer (tyvärr inte syrrans kille) och Hampe och Sara. Tyvärr kunde inte Robins andra 2 brödrar komma. Jag orkade inte ha fler än syskonen så vännerna får vi ta en annan gång. De som ska kollas upp är ett partytält (Robin säger de ska bli bra väder men de tror jag vad jag vill på ;)) engångstallrikar och duk, med tanke på att de är kräftskiva och belysning. Vi sätter upp ett tält på våran varanda. Där är tak över halva så de är bara ett litet tält som behövs sen sätter vi upp så de inte blåser för mycket in på sidorna. De ska bli riktigt kul. Alla barnen ska ju också med så Linnéa kommer ha fullt upp. Jag ska även fixa pajer till dom som inte äter kräftor. Så de är en del som ska göras men de är inget jätte jobbigt. Så kommer Hampe och Sara hit på imorgon och hjälper oss. Fick just veta att Robin kommer hem till lunch så de blir en dag för oss två istället. Men dock blir de ändå ut och handla men de är skönt när de bara är vi ibland.

Måste även berätta att ÄNTLIGEN har Robin fattat att de är drygt med akvarium :) YES!! De åker ut :D. Och jag har verkligen inte sagt något om att jag inte vill ha de. Så de är ett under :). De låter, är stort, måste hållas iordning och bara allmänt ivägen. Så nu pratar han själv om att skaffa en vit lite finare byrå att ha lite vantar och annat i. Jag är glad :) Visst de har varit roligt för Linnéa att titta på och ibland har ju även jag tittat på dom men hur rolig är en fisk??


Är de för tidigt?

Har fixat och donat inför ankomsten av lilleman. Har nog fixat de som är viktigast i början. Är de för tidigt att ha packat sin BB väska? Jag känner att jag är så osäker på när han kommer, vilket jag inte var med Linnéa på samma sätt. Men jag har ju fått tre olika datum till lillkillen. Först 20 september, sen 4 okt sen 28 september. Jag känner lite för den 23 typ. Kvittar men de är lite roligt att gissa :)

Denna veckan har Robin verkligen varit helt fantastisk. Ja jag har varit lite gnällig men jag är en sån person. Jag är inte så lång och ha en mage på de är faktiskt inte lätt. Men han har varit väldigt förstående. När han kommer hem blir de pussar från oss alla sen ställer han sig och förbereder maten, går in och duschar, kommer ut igen och börjar med maten. Jag och lillan sitter och tar de lugnt i soffan. Sen är de mat. Jag tar mig kanske ett bad, då ryggen är helt förstörd. När sedan lillan börjar bli trött tar han och bytar blöjan och borstar hennes tänder medan jag fixar med vällingen och sängen och alla nappar. Han tar henne och nappflaskan och går in och lägger henne. Jag får sätta mig i soffan och bara koppla av. Så otroligt värdefullt. Känner att jag hade nog inte orkat annars. Visst Linnéa är absolut ingen jobbig unge, bara lite nyfiken och de ska hon absolut vara. Men de blir tungt när man ska bära henne. De som jag tycker är hemskt är att jag inte kan trösta henne på samma sätt. Ta upp henne och krama om henne och känna all kärlek strömma från mig in till henne och tvärtom. Magen tar rätt mycket plats i sånna lägen. De bästa med magen när jag lyfter henne är att jag har hennes ena ben uppe på magen ;) då blir de lite bättre.

Jag brinner för min lilla tös, familjen allmänt. Visst har man sina dalar men när man kommer tillbaka är de som de aldrig hänt.

Bara att han kan säga till mig att han tycker jag är så söt. Så liten och bara en mage. Så fräsch och inte bara sunkigt gravid (visst de kan jag också vara ibland ;)) Men jag tycker man kan vara lite fräsch för sin egen skull. Nu skall jag fixa en klipptid så håret åker av. Trivs inte ALLS i långt. De får bli min älsklingsfrilla ;)





HEMSKT!

Igår hade jag lite små förvärkar. La mig en stund på golvet i hallen (tro de eller ej de är skönast!) Linnéa blev lite rädd när jag bara låg där. Kom och gav mig sin napp som tröst. La sig sedan med huvudet på min mage och klappa den. Då kunde jag inte låta bli att fälla en tår. Hur söt och omtänksam är inte min lilla kicka? Undrar om de hjälper att ta med nappen till förlossningen?? ;P

Nä de var inte de hemska...... Igår innan jag skulle lägga mig gick jag som vanligt på toa. Ser att de kommit lite, lite blod. Men tänkte, de är väl normalt. Gick och la mig och hade faktiskt rätt ont i magen hela natten. När jag sedan skulle gå på toa igen på morgonen fanns där inte något. Prata lite med Robin och berätta allt. Han blev ju skitnervös och tyckte jag skulle kolla upp de. Nä tänkte jag de är säkert ingen fara. Sen blev de ett samtal med mamma och även hon propsa på att jag skulle åka in. Ja ha då får jag väl göra de då.

Åkte in till MVC och fick tag i en bm där. Hon skicka mig tilll specialistmödrarvården AKUT. Jaha tänkte jag.. Då får jag väl åka dit då. Satt 1 timme i väntrummet utan någon hjälp. Kände själv nu att jag blev RIKTIGT nervös. Tänk om de är dags? Tänk om något är fel? Började planera lite akut i huvudet vad som skulle hämtas hemma om de skulle bli en förlossnig. Fick sedan komma in i ett rum och där gjordes de ett ultraljud. Sen åkte jag in i ett annat rum och lyssna på hjärtat i 5 min. Kisseprov lämnades in. Sen blev de in i den alltid jävligt obehagliga gynstolen. Klämdes en del på magen och allt de andra..... Allt såg bra ut. PUHHH!!! Han får gärna stanna inne ett tag till. Även om de känns lite jobbigt nu och att man önskar att han kom så är de bästa han stannar. De enda dom kunde hitta var vita blodkroppar i urinet och att de skulle skickas iväg på labb. De kunde alltså vara en urinvägsinfektion. Sen samtidigt kunde de kommit lite blod pga att livmodertappen kanske hade bivit mindre och sedan normal igen eftersom jag hade haft lite värkar. Men allt såg bra ut så jag behövde inte vara orolig.

Idag är de fredag och vi ska bara mysa hela familjen. Ska snart hämta Lillan på dagis. Om hon nu vill hem ;)

Har fått ökat tiderna på dagis. Så här ser hennes schema ut just nu:

Måndag: 7.30-16.30 Jobb för mig
Tisdag:7.30-16.30 Jobb för mig
Onsdag: Ledig tillsammans <3
Torsdag: 9.00-14.00, ensamtid för min del
Fredag:9.00-14.00, ensamtid för min del

Sen kan de vara att jag jobbar fredagen eller så blir de på helgen.

När lilleman sen kommer, ska Linnéa vara på dagis varje dag mellan 9.00-14.00 så de är rätt skönt. Roligt för henne också :)


Helt i min smak ;)

Ja som jag skrev igår så tänkte jag slänga mig på soffan medans Robin somna Linnéa. Men han somna också :). Släckte ner i hemmet och kröp under en filt och låg och lyssna och titta ut på åskan och blixtrarna som var. Där låg jag och kände min lille pojke sparka och röra sig. Var precis som de var en stund för bara mig och han. De kommer bli mååååånga stunder kan jag tänka mig.

Kände att jag faktiskt är nöjd med hur jag har de. Visst kan man känna av ibland hur skulle de varit om jag gjorde så?? Men de är en vanlig sak tror jag som alla tänker någon gång. Men jag har en frisk, underbar, snäll liten flicka och en sambo som verkligen finns där och uppskattar mig, allt jag gör och står ut med att jag ser ut som en liten flodhäst. En liten pojke i min mage som snart ska komma. Lägenheten vi har är som ett litet hus och jag trivs hur bra som helst. Men de blir ett hus senare när vi har hittat de absolut rätta! Vi bägge har ju bilder i huvudet på hur de ska se ut. Jag är hel nöjd :D

Jag och mina underbaraste flickor Cajjan och Linnéa åkte ner till Trelleborg för att åka till Agdas. Jag köpte en VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT sen present till Cajjan men bättre sent än aldrig ;). Linnéa släppte jag av hos sin farmor så de fick hitta på något en timme. De hade besökt farmors jobb och sen när de kom hem så blev de glass. Vi fick handlat de vi skulle. Åkte sedan en runda till Svågertorp och IKEA och andra affärer. Sen blev de hem och mysa med en massa snack och lillan somna direkt i vagnen. Robin kom hem och ställde sig och laga mat. Helt underbart att han själv kommer på mat och sen laga den så en annan kan få en paus. Gott blir de alltid också. Nu är de dags att lägga min sessa och de sa Robin att han kunde göra. Så jag tänkte jag skulle lägga mig i ett skönt bad och bara koppla av bland bubblor och en massa ljus. Min rygg har ju börjat säga ifrån en del på kvällarna nu. Så de är skönt att Robin och Linnéa är så tajta som de är :). Så de blir en ensamkväll för mig igen.

Imorgon är de dagis för Linnéa medans jag kopplar av för mig själv och kanske blir de en runda på Nova för att känna sig ännu mer fri :)

Denna dagen har varit helt i min smak. Behövs ibland ;)

Nu är de till att vänta...

Idag var de dags för MVC besök. Allt gick bra. Hade gått upp lite nu så de känns skönt (enda gången man tycker om att gå upp i vikt:)) Fick även veta att han nu ligger fixerad. Så nu är de bara till att vänta.

Stackars Linnéa hade verkligen inte en bra dag idag. Börja med att hon var SUPER gnällig direkt på morgonen och de är hon ALDRIG. Så jag fick sätta mig en liten stund med henne och kramas, kramas, kramas. Men så fort jag satte ner henne på golvet så börja de igen. Försökte med allt. Kolla tillsist tempen. Den var som vanligt.

Efter ca 30 min och även lite försening så var de bra igen och vi åkte till dagis. Men... Då börja de igen. Hon var helt otröstlig och vad jag än sa och gjorde så vägra hon släppa mig. Hennes bästa kompis Naima kom och då trodde jag att de blev bättre men nä även hon hade en dålig dag. Där var bara en dagisfröken som var där då och jag hade inte hjärta att lämna henne med 2 stor gråtandes barn. Så jag stanna kvar i 10 min följde med in och berätta allt roligt som skulle hända under dagen för Linnéa och att de kunde väl gå in och hämta en bok som vi kunde blädra i.

När min nuttis var på lite bättre humör passa jag på att gå. Men jag hörde när jag stängt dörren att hon var jätte ledsen. Framme vid grinden hittar jag Naimas pappa. Han såg helt förskräkt ut. Titta på mig frågande och fråga, hur är de med Naima? Jag titta på honom och log och sa att hon hade lugnat ner sig och att de nu var min lilla tös som var jätte ledsen. Han log tillbaka och sa, fy de är riktigt hemskt att lämna dom så ledsna.

Jag tänkte först ringa och kolla om allt var bra på dagis men sen tänkte jag att dom säkert ringt om de var problem. Hon hade varit lite små gnällig hela dagen och lite dålig i magen. Så de är nog tänderna som kommer nu. Hitta en kindtand som man ana under tandköttet.

Hemma fortsatte hon vara ledsen och ville mest bara sitta still antingen hos mig eller Robin med en napp så klart. Sen var de dags att gå och lägga sig så hon och Robin gick och la sig och verka somnat väldigt fort bägge två :)
Passar jag på att lägga mig på soffan och bara vara..

Min lille påg :)

Då har vi fått se våran lille pojk idag, sista gången innan de är på rikitgt. Längtar OTROLIGT mycket nu. Man vet ju vad man har framför sig. Alla roliga framsteg och allt annat. Fick även reda på idag hur mycket han ungefär kommer väga, han säga komma väga lite mindre än lillisen gjorde. Hon vägde 3680 g och han kommer väga runt 3400g. Får se sen hur långa han kommer bli :)

Lillan börja även på dagis idag. Hon har nog saknat de väääääldigt mycket för när hon såg vart vi var påvåg så skreck hon JA JA JA!! När jag sedan tog ut henne från bilen börja hon dansa eller nått och sen sprang hon bort till grinden. Väl inne på dagis satt hon fint i mitt knä medans skorna och jackan togs av. Sen var de in och busa. Inget hejdå eller en kram till sin mamma. Samtidigt som man tyckte de var skönt så ville man ju ha lite att man inte skulle gå eller kanske en kram allafall :)

Linnéa v 32



Lillen v 32+4



Man ser mest en stor näsa och goa mulliga kinder ;)

V 32+2

Ja nu springer verkligen tiden iväg. Jag hinner inte med känns de som. Lillen i magen rör sig som bara den och nu känner man lite att nu snart får han gärna komma. Trycker på lite var som och man är lite otymplig med magen. På måndag är de dags att se min lille pojke. Ska bli kul och se om man ser lite likhet mellan barnen. Kvittar mig vem han är likt bara han mår bra och är som han ska. Men de hade varit kul om ett av barnen va lite likt mig ;) Linnéa är ju verkligen en kopia av sin pappa. På de mesta. Men charmen är nog från mig ;)

När de gäller Linnéa kommer de nästan ett nytt ord varje dag. Jätte kul när de bara ploppar ut från munnen på henne. Så åter igen får man verkligen börja tänka på vad man säger.
Linnéa har varit lite sen med de här med tänder, har bara 4 st. Två där uppe och två där ner. Men såg att de är en till på G nu. Lite skönt faktiskt att hon inte fått så många för man är ju rädd att när dom ramlar ska slå i tänderna (som jag själv gjorde som liten då jag slog ut den "vuxna tanden" och nu får ha porslin) Kanske de sätter full fart nu på den fronten. De får vi se.



v 32+2

Sommarsår och mc körning

Ja till sommaren hör ju att man får skrapsår lite var som. Linnéa råka ramla hemma hos sin farmor och slog i sin panna. Hon blev JÄTTE ledsen och fick VÄRLDENS bula. Efter ett dygn fick hon ett stort sår. Ser lite konstigt ut för man tror att de är skit så varje gång man tvättar ansiktet så åker handen upp där. Nu är de inte så mycket kvar av såret. Så idag tyckte hon att hon behövde ett nytt sår som man skulle bli förvirrad för. Så hon ramlar och skrapar sitt knä lite :)



Linnéa verkligen älskar att ligga och skvalpa i sin pool :) Men inte utan nappen inte. De talar hon om för en. Kommer hon med bestämda steg. BAAAAAAAP!!!!!





Idag kom en vän till oss och hälsa på. Vi åt god mat och snacka lite. Han körde hit med sin mc. Självklart var ju Linnéa tvungen att sitta på den och även jag :) jag fick tom åkt en liten runda. Sjukt härligt :)





Ser ut som hon gillar de :)

Liseberg och stugan ja och annat snack :)

Har totalt glömt bort att skriva om vår tripp till Liseberg och stugan i Småland.
I tisdags förra veckan beslöt sig min familj att åka till Liseberg. Vi var 14 st med barnen. Ett stort gäng med andra ord! Vi hade som man alltid har på Liseberg. VÄLDIGT KUL!! Jag min ena svärgerska och mina 2 brödrar och Robin gick spökhuset Gasten. Jävligt bra var de gjort man blev lite rädd. Jag åkte en del små karuseller med lillan. Fick ju inte åka något. Jag som ÄLSKAR karuseller!! Jag vann alla fall ett stort Dumlepaket! 2 kg!! De ni! Kan säga att jag är RIKTIGT trött på Dumle nu :).

Dagen efter Liseberg åkte jag och min lilla familj med pappa och hans sambo, min bror Johan och hans son Oskar till en stuga i Småland. Där var vi i två nätter. Linnéa skrapa upp sitt knä mitt i allt. Tittar upp mot mig och säger AJ sen sätter hon sig hos mig och ville mysa och få ett plåster. Alla utom jag och Linnéa åkte ut på sjön och fiska. Jag och lillan stanna hemma i stugan och hitta på annat. Vi gick en lång runda och kolla in hur smålands natur var. Doppa oss lite i vattnet sen var de hem och lägga sig och mysa.

Liseberg















Småland























Idag blev de en runda till MVC. Vägde mig och jag hade gått upp 0.6 sen sist så nu är de 7.5 kg. Men de känns konstigt i kroppen eftersom jag blir matt efter bara att ha rest mig från soffan eller bara något sånt litet. Får hjärtklappnig och får svårt att andas. Så de tog en massa blodprover för att kolla upp de. Sen eftersom jag ska på UL på måndag så kände BM att de hade koll på allt. Så är de något så ser man de på UL om de inte är som de ska med min lille pojk. Men hennes tips var att bara ta de vääääldigt lugnt och bara koppla av och vila när Linnéa sov. Ta all hjälp jag kunde få av alla runt mig. Våga be om hjälp om de var saker jag kände att jag inte klara av. Längtar tills på måndag då jag får se honom mitt 3 hjärta :D

5576 kr

Japp de blev summan efter en dag på Ullared. Vi köpte mest till barnen då de kändes viktigast. Hitta en del saker som var MYCKET billigare där. Som bebysittern till Wilton. Där spara vi 300 kr.

Jag, syrran, mamma och Robin bestämde oss för att ta en tripp dit igår. Inte ofta vi gör saker själva. Vi hade riktigt trevligt och allt gick som smort. Vi kom dit lite sent pga olika saker så från kl 11.30-17.40 var vi där. Åt 3 rätters middag och shopa loss. Jag är faktiskt riktigt nöjd med vad vi köpt. Mest var de produkterna med mycket lägre pris. Bebysittern (300 kr skillnad), dockvagnen (200 kr skillnad), regnstället (200 kr skillnad) och vinterkläderna (300 kr skillnad)

Så här ser 5576 kr ut i saker



Sakerna till hela familjen glömde att jag köpt en kakburk och en lampskärm.



Wiltons saker :)



Linnéas saker (den som fick mest :))



Robins saker :P inte mycket han fick :)



Jag fick inte heller så mycket :)

Nu är de snart dags för mig att gå till MVC. Ska kolla upp de vanliga och sen se om jag fortfarande rasar i vikt. Hoppas dock inte. Kom på att jag inte skrivit något om hur vi hade de på Liseberg och i stugan så de får bli en uppdatering lite senare :)




RSS 2.0