Bebis i magen :)

Japp de stämmer!!! Fick reda på att där finns en liten krabat i magen. Det är inte så långt gånget. Så allt kan ju hända. Tänkte först inte säga något och sa till dom som visste att vara väldigt tyst om de. De var jag, Robin, mamma, min arbetskollega och Cajjan som visste. Men de läckte ut och då tyckte jag att de är bäst de kommer från mig själv. Därför jag var lite nere för ett tag sen. Allt kom som en chock jag visste inte vad jag skulle göra. Nu har chocken lagt sig och jag mår bra igen och är hur glad som.

Jag är i vecka 7-8 tror jag. Ska på inskrivning på onsdag. Så bebisen i magen är liten som en ärta. Vi kalla Linnéa för ärtan ett tag för de var hon när vi fick reda på att hon skulle bli till. Men nu får denna heta något annat sålänge.

Så nu har jag släppt nyhetsbomben :)

Nu håller både jag och Robin på att komma på ett namn till den lilla/lille.

Jag har som namn, Novalie, Siri, Minna, Meja, Viggo, Mio, (jag gillar mest Siri eller Viggo)
Robin har ; Tindra, Saga, Nova, Amanda, Wilton, Liam

Får se vad de blir för någon :)

25 år

Ja då var man 25 då! Jag minns när jag var liten och tänkte att en dag kommer jag fylla lika mycket som de datum som är min födelsedag. Nu har den dagen varit ;)

Fick ingen frukost på sängen för vi ville inte väcka Linnéa så tidigt som Robin går upp. Så jag och Linnéa hade en mysig dag själva. Robin överraskade mig med att komma hem tidigt och gav mig ett presentkort på endags SPA. De behöver jag verkligen. Så tack Robin och Linnéa <3. Senare kom pappa och hans sambo. Jag bjöd på fondue med massa goa såser. Fonduegrytan fick jag av pappa och hans sambo i present. De gilla vi.

Ett litet steg, ett STORT för Linnéa :)

Japp då har Linnéa tagit sina första steg. Jag satt med henne på golvet och ställde henne så hon stod själv. Sträckte ut mina armar mot henne och sa kom. Hon tog först ett steg. Sen höll vi på så ett tag. Utökade avståndet och plötsligt var vi uppe i 4 steg!! Min lilla lilla tös börjar verkligen bli stor nu. Stolt som en tupp är både jag och Robin :)

Jag håller på att bli knäpp också.. Linnéa sover så fruktansvärt oroligt just nu. Sover max 2 timmar i sin säng sen kommer hon in till oss och somnar om endast med mig vid sin sida. Ligger och vrider och vänder sig 1 miljon gånger. Sätter sig upp och slänger sig ner i sängen. Hon är inte vaken utan bara smågnäller. Lägger henne som en liten groda över mig och "studsar" henne till sömns (enda sättet som får henne att "somna om igen" utan att väcka henne) blir knäpp. Prata med min bror som har två barn och de har mycket med tänderna att göra. Så snälla låt alla komma upp NU!!! Har inte fått mycket sömn den senaste veckan (med undantag med en sovmorgon)

Tips på vad man kan göra???

Mormordag!

Idag har vi spenderat dagen hos mamma/mormor. Vi skulle göra en massa men inget blev riktigt som de skulle men mysigt hade vi ändå. Som vanligt var de bara mormorsom gällde för Linnéa. När de gäller bus så är de mammas sambo Kenneth som gäller. Vi gick en liten runda så Linnéa skulle somna och de var så mysigt. Skönt att komma hemifrån lite. Robin var med sin bror Daniel i Trelleborg. Jag är så mycket hemma själv och passar på att ta bilen när Robin inte ska ha den.

Denna lördagen skall jag även ha lite myspys med Caroline. Var ett tag sen hon var här. Har inte träffat Linnéa på 1 månad!! Alldeles för länge! Så de blir väl lite bus ikväll.

Fick lite klagomål av min bror Johan att han inte nämndes på bloggen (hahahaha) så då får jag väl nämna honom och de andra syskonen Malin och Ola. Världens bästa syskon ;)

Myskobilder på mig och syskonen ;)






Efter regn kommer sol :)

Ja då mår man lite bättre igen. Skönt. Är så lyckligt lottad att jag har en sån underbar mamma och min egna lilla familj och klart Carro. Tack för att ni finns för mig. Jag är inte så sugen på att berätta vad som har hänt. Kanske en dag när de känns mycket bättre.

Snart är de min dag! 25 januari blir jag 25!! Blir ingen fest nu utan de blir till sommaren då jag och Robin slår ihop våra dagar. Han får nästan vänta ett helt år eftersom han fyller år den 5 oktober. Kände att de var lite roligare med sommarfest. På min dag kommer min pappa och hans sambo och äter lite gott och har en trevlig kväll med oss . Undrar vad jag får ;). Sen på fredagen ska mamma och hennes sambo komma. Blir väl vi tittar på Let´s dance och har lite trevligt med god mat och lite snack. Sen veckan för övrigt är de lite jobb.

Träningen går URuselt. Skulle tränat hela denna veckan då jag inte jobbat men kom lite annat ivägen. Får ta tag i de nu när man känner att de är bättre. Ska fokusera mest på armarna och rumpan/lår. Måste bara få tag på energin igen. Tror inte den är långt bort :)

Påtal om Let´s Dance! Jag bara ÄLSKAR Bagge!! Han är som en gosig, bumbibjörn med världens mysigaste blick :)
GOOO ANDERS BAGGE!!!


Inte en så bra dag..

Ja idag känner jag mig allmänt nere. Tur man då har en flicka som är go och glad. Behöver jag verligen en dag som denna....

Erkänna :(

Jag måste erkänna att träningen har varit RIKTIGT dålig nu en vecka! Men de ska vi ändra på idag. Blir som straff träning varje dag denna veckan!! Så hej hej så länge :)

Bilderna från mammafikan

Hitta min kamera mellan soffan och fönstret, undrar vem som lagt den där ;)



Lilla Molly äter gröt



Flörtiga Axel som borrar



Busiga Olga som vill upptäcka



Tokiga Saga som busar



Goa Emilia som ska äta



Konstiga Linnéa som bara ska ta kameran när man ska ta bilder



Bästa kompisen Ebba. Tyvärr hann inte kameran fram innan Ebba skulle hem så
de fick bli en gammal.



Fick inte till en bild på nykomlingen Thea sitter längst ner på bilden i blåa kläder. Linnéa ska som vanligt vara hos alla andra mammor och vara social :)



Olga med mamma Carina, Saga med mamma Elin och Emilia med hennes mamma Helenas armar ;) och Linnéa med sin vagn :)


Snuskprat och mammafika ;)

När jag skulle lägga mig i onsdags så kunde jag inte sova. Satte igång tvn och blädra igenom kanalerna. Kom till STEVE (lundkanal) kanalen och såg en tjej gå runt i en porrbutik (lustgården i Lund) och såg allmänt förvirrad ut. Var ju bara tvungen och kolla vad tjejen höll på med. Där var sjukt dåligt ljud så jag fick höja. Efter typ 20 sek så sitter hon och en kille i en soffa i en studio och snackar. Säger bara HERREGUD!! Är de någon som har sett detta programmet tidigare? Snusk med Sofia tror jag de hette hahaha finns klipp på youtube "snusk med Sofia 1 (3/5)". Där satt de två och snacka sex. Tjejen hade köpt ett par stayups som var vita med röd snörning på lustgården och då sitter killen lagom hängit på andra sidan soffan och säger ja de är rätt upphetsande. Jag var bara tvungen att se vidare, för detta var sjukt. Helt plötsligt tar killen upp en sak från sin fika. De ser ut som ett ciggarfodral. Men de var en fikplunta och dildo i ett. Killen bad tjejen att trä en kondom över den. Medans tjejen gör de säger han lite coolt den har bara varit inne i mig. Min mun alltså med tunga och tänder i. De hade även en liten tävling där man kunde vinna en vibrator för både kille som tjej. För att vinna den skulle man svara på en fråga och sen om man kände för de kunde man skriva vad man hade tänkt göra med den. HERREGUD!!! Jag höll på att dö! Sen kunde jag inte se mer. HAHAHAHA

Nog snackat om detta konstiga program..... Måste ju nästan ses hahaha

Igår hade vi alla mammorna på besök. De var en spontan grej av mig. Skicka ut ett sms till alla mammorna i onsdags em. Alla kom utom en som jag inte fick tag i. Men vi hade en bonus mamma här istället. Kul att de flesta kunde :) Barnen busa och alla leksaker låg överallt. T.o.m i skorna ;). Jag bjöd på hemmabakade bullar med mumsigt pålägg och kaffe. Både mammorna och barnen tyckte de var trevligt. Linnéa hade fullt upp att hålla koll på sina leksaker så när alla gått somna hon direkt! Där är nog inte en enda sak som inte blev smakad på. De är så de ska vara. Alla leksaker ska provas och i ett barnrum får man ta allt som man kan nå. Vi är 6 flickor och 1 pojke. Pojken Axel satt under bordet och lekte med en leksaksborr som han hitta. Där satt han för sig själv medans alla flickorna körde i 150.

Skulle lägga ut bilderna som togs igår men kan inte hitta min kamera :) kanske får kolla i skorna ;)

Mammahjärtat <3

Jag må vara löjlig men de bara är så. När jag ska vara borta från Linnéa, tex när jag jobbar, så svider de lite i hjärtat. Vet att hon har de bra hemma med sin pappa, men ändå. Jag går hemma med henne hela dagarna. Hur ska de då gå när Linnéa börjar på dagis :S. Första tiden kommer nog bli lite tårar i bilen när man kör till jobb. Tur är ju att hon bara ska vara på dagis 2 dagar i veckan sen ska vi vara hemma och gosa. Jag sparar en hel del mammadagar när jag jobbar. Så kan man vara hemma lite sen när hon är äldre.

Imorgon är de torsdag och de är den dagen då vi brukar träffas alla mammorna på Petersgården i Lund för lite sång och rytmik. Nu har de varit juluppehåll och de börjar bli lite tradigt att inte träffa lite kompisar till mitt lilla gryn. Så imorgon kommer några av mammorna och fikar hemma hos oss. Kan vi snacka lite skit medans barnen leker av sig.

En dag då de hände lite

Ja idag var de en sån dag då de var mycket på schemat. Förutom alla vardags sysslorna som mat, byta blöja och lek så har vi gästats av pappa och hans sambo. Pappa skulle fixa lite med min dator. Lillan busa på i 150. Sen fick de bli lite sömn innan vi begav oss bort till BVC för 10 månaders kontroll. Allt var bra och lillan flörta in sig som vanligt. Doktorn som var där träffa vi när vi hade halsfluss och hon kände igen oss och tyckte de var så kul att träffa Linnéa igen. Känner sig verkligen välkommen där. Man är en person och inte bara en i mängden av mammor och bebisar/barn.

När vi var klara med vår lilla träff sprang vi hem och diska och plocka undan de sista innan mäklaren skulle komma. När han kom så flörtades de hejvilt från Linnéa igen. Han gick runt och kolla på lägenheten och vi fick berätta lite vad vi hade gjort och hur de såg ut innan. Satte oss sen ner och snacka lite. Vi kan väl säga att vi blev nöjda med priset han tyckte den var värd ;)

Idag har de alltså inte funnits tid till att träna. Men man måste ju ha en vilodag också. Men snacka om att man har ångest nu när man ska lägga sig. Får bli lite extra imorgon.

Träningen :)

Känns super bra att äntligen fått komma igång med träningen. Känner mig verkligen på sjukt bra humör och jag mår bra i mig själv. Börjar komma in i mitt gamla jag. Har tänkt att innan vi ska har barn nr 2 så ska jag vara nere på start så de inte blir så mycket sen.


Jag skulle vilja göra om i min blogg. Är de någon som är bra på de eller känner någon som är??

Ny bebis? Nya former?

Nu när man verkligen ser att Linnéa börjar bli stor börjar man känna efter ett nytt barn. Sa när vi fått Linnéa att de kommer dröja med de andra. Men de finns en del av mig och även hos Robin som tycker att de ska nog inte gå så lång tid ändå. Barn är de bästa som finns. Vi pratar ofta om namn och annat. Får vi en flicka till så är de ju bra eftersom vi har såå mycket kläder och annat till en flicka. Men en liten tuff kille hade ju inte varit fel. Vilket som så har vi lite saker som skall fixas innan nästa barn. Personligen och annat. För de är tufft med ett barn. Tänk då med två! Men jag ska inte krypa under stolen med att jag verkligen längtar till de andra barnen. Ja ni läste rätt vi vill ha två till ;)

Idag ska vi lämna bort lillis till min mamma så vi kan hitta på lite för oss själva. Behövs ibland. Vi ska gå ut och äta och kolla på bio. Sen blir de väl en massa slappande framför tvn med en massa filmer. Ska bli skönt att ha en natt där man sover ordentligt. Ska inte klaga på vår sömn men man vaknar ju till några gånger pga olika saker.

Jag har börjat träna lite och de känns helt underbart. Måste komma i min vanliga form nu. Jag träna hemma (har gummiband, cykel, pilatesboll, ABslide och hantlar) och så går jag på gym hemma hos min kära vän Carro. De har lyxen att ha ett gym i källaren i deras förening. Så nu jävlar ska man bli sitt rätta jag!! Håll tummarna att jag klarar de. Jag tänkte att om jag skriver in här hur mycket jag går ner (i cm) så känner jag mig tvingad att träna. Kan jag inte fuska ;)

Start 110107

Midja: 80 cm
Lår: 54 cm
Mage (under naveln): 92 cm :S
Armar: 29 cm
Byst: 94 cm :S

De som jag mest vill bli av med är lår,mage och armar.
Mäter mig 1 gång i månaden fram till juni



Då är man inne i 2011 (en bit in också ;))

Tiden går som sagt ALLDELES för fort! Hänt mycket under år 2010. Ett år som aldrig kommer glömmas. Vår fina lilla tös föddes den 1 mars kl 06.32 och var 54 lång och vägde 3680 g. Minns de som igår. Alla känslorna. ALLT!! När hon lär sig att skratta, leka, sitta, stå, prata, äta vanlig mat och annat. Ju mer jag tänker på allt som har hänt ju mer sugen är jag på barn 2!! Känns som man inte riktigt har tagit vara på tiden. Nu vet man vad man ska ta vara på till nästa gång. Allt som man borde. Men innan vi skaffar ett barn till (eller 2 ;)) så ska vi ha ett hus. Jag har snackat mycket om utbildning också men vet ju inte vad jag vill och då är de onödigt att vänta på de.

Detta är de bästa året för mig :D








Bilder från nyårsafton <3






Hoppas att 2011 bli lika bra år :D

RSS 2.0