Linnea ❤️

Förstår inte varför bilderna på linnea inte kom upp i förra inlägget? Så de får bli ett nytt inlägg med bilder på min lilla stora tjej 

Glasstårta!! En stor favorit bland barnen :) 

Min prinsessa :) ❤️




4 år!

Idag har våran lilla stora Linnea blivit 4 år!! Hon fick så mycket fint! Känns som de var igår som jag fånga denna lilla varelse och lyfte upp i min famn! Tiden går alldeles för fort.. Saknar ärligt de här bebismyset. 

Dagen börja tyvärr väldigt hemskt! Jag var ute på hemmafest igår och kom hem inatt vid 01.20. Hela huset var så klart släckt och alla sov. Jag fumla mig in i mörka hallen. Tog barnen som somnat på soffan och gick och la dom i sängen. Sen somna även jag. Vakna och så var de dags för Linnea att få paket och skönsång. Tänkte var är Sally? Hon kommer så fort man gör ljud om att man är vaken. Tänkte att hon ligger väl i källaren. Tiden gick och jag tänkte inte så mycket på de. Går och ska ge Sally mat och inser att katten inte kommer! Leta som en idiot i precis hela huset. Kalla på henne med pussljud vilket hon alltid kommer till! Ringde Robin som var iväg och han hade inte heller sett henne på hela morgonen. VAR ÄR MIN ÄLSKADE SALLY!! 

Antagligen hade Sally lyckats smita när jag kom hem. Mörk hall och mörk katt, såg alltså inget! Vi leta som idioter i hela trädgården och Robin körde runt i byn. Lapp i affären sattes upp. Grannarna kontaktades. Sally var borta!! Jag var så rädd att hon hade blivit påkörd.

Tiden gick och snart skulle gästerna komma. Så vi fick sluta leta för stunden. Min mamma kom tidigare för att gå och leta efter Sally. Resten av gästerna på 19 person kom och alla vara oroliga för Sally tå. Jag kunde inte äta. Var ute på trappan på framsidan flera gånger. Tog mat och skramla med. Ingen Sally. 

Efter 1 timme fick jag en ångestkänsla och var tvungen att gå ut och få luft. Denna gången på baksidan. Gick ner för trappan och kalla och gjorde smack/pussljud. Ingen Sally! Säger högt  - snälla Sally kom hem! Då! Då hör jag ett ynkligt mjauande nere vid mina fötter! SALLY!!!! Jag kasta mig över henne och vi pussades och jag sprang in med tårar i ögonen och höll upp Sally och skrek, KOLLA VEM JAG HITTA!!! Tårarna rann på min kind. Min katt var hemma igen.

Nu ligger hon och har de gott i soffan. 






RSS 2.0