Hipp hipp hurra!

Igår var de min dag. Ett steg närmre 30. Hade en bra dag med mina närmaste. Många som gratta från olika håll. 

Idag är de mys på hög nivå! Lejonkungen visas nu för 3 gången idag men vad gör de? Bara jag får ha mina underbaringar i famnen. 

Denna veckan har Linnea haft vattkoppor så nu kan vi vara lugna på den fronten. Hon blev nog 5 gånger mer prickig än wilton! Men bägge har fixat kliandet bra! 


Dag 1! Blomma upp lika mycket till över natten.



Vår Sally mitt i all renovering! Hon ska ju klart vara med :)




Hallllåå? Eko!!

Ja här var de inte mycket som händer! Men hemma i verkliga livet är de aldrig rast. Jul och nyår har firats och de har varit jätte mysigt och trevligt! Vattkoppor har vi haft på ett av barnen så nu väntar vi runt den 25 jan på att Linnea ska få! 

Denna veckan har jag varit hemma med barnen och våran lilla Sally. Vi har alla gått och myst och fixat och donat i huset. Robin har kommit hem till middag på bordet. Mamma och hennes Kenneth var och fixa med lite som inte är prio för oss men ät skönt att ha fixat (som tex sätta upp gardinstänger)Bakat och hälsat på gamla grannar. Bakade super goda matbullar utan socker (honung istället) och ett gott filmjölksbröd och tog med. Kan jag verkligen rekommendera!

Imorse insåg jag att de inte fanns så mycket bröd kvar hemma så jag tänkte att jag kunde ju fortsätta och baka till hemmet också... Men chi fick jag!! Ingen jäst hemma och jag ville verkligen inte klä på barnen och bege mig ut i detta ruskväder! Så de blev bullar gjorde på bakmjöl i muffinsformar i silikon! Extra roligt att äta något som ser ut som en bakelse ;) 

Lämnar nu över till lite bilder från månaden som gått! Julbilder får komma i nästa inlägg! Mamma sydde så fina kläder till barnen som de skulle ha på julafton. Så de måste jag ju visa :) 

















Barnen har vars ett rum men vi tyckte att gästrummet även kunde bli ett lekrum. Blev lite tillfälligt tills vi gör vid de också! Men helt ok enl mig :)

















RSS 2.0