Riktigt kallt!!

Min kära sambo ligger hemma och är vän med toastolen så jag beslöt mig för att inte sova hemma. Vill inte bli smittad nu inför ultraljudet imorgon. Hoppas han blir frisk tills dess!! så synd att han ska få missa det annars. Får se så fall om jag går sj eller ta med någon annan! Har ju en som verkligen vill så fall. Men jag HOPPAS Robin kan vara med. Förra gången jag var inne efter den lilla olyckan så ville jag att han skulle gå ut en liten stund. Trodde verkligen inte att jag skulle få se bebis. Men jo då!! Och vilken ångest jag hade sen. Så snälla håll tummarna på att han blir frisk.

Som sagt så sov jag inte hemma inatt så jag åkte till min mamma i Gårdstånga och sov där. Mysigt! Bebisen rörde sig livligt i magen hela kvällen så mamma fick känna. När jag skulle gå ut till bilen 6.40 möttes jag av en kyla som jag hade glömt sen förra året. Jäklar va kallt!!! Jag går snabbt till bilen, då upptäcker jag att det är FROST på hela bilen!!! NEEEEEJ!!!! Jag har inga vantar och knappt något på mig. Ja ja finns inget att göra åt det så nu sitter jag här blå om mina små fingrar.

Nu är jag riktigt trött på att inte ha internet hemma. Man kan ju inte gå in här och uppdatera så att ni skriver till mig. Lägga ut nya bilder och annat. Så tråkigt. Nä får nog ta tag i det idag och ta fram subban Ida :)

Tack och hej

pst!!!!! Kommentera gärna!


Nu är det jobb igen!

Nu är jag tillbaks på jobb igen. Har fortfarande inte fått internet. Hoppas ni kan står ut och fortsätta läsa ändå. Jag har börjat känna av den lille/lilla jätte mycket. Lika rastlös som sin FAR!!! Nu är det inte många dagar kvar tills vi kanske vet vad det blir. Så spännande!!!! Snälla säg att tiden går fort till torsdag

Vad tror du att det blir?? Pojke eller flicka?

Då var det gjort!!

Vartit hos sjukgymnasten nu och fick en massa övningar! nu ska det väl bli bättre. Ska ditt om 2 veckor och se om det blivit bättre.

Sjukgymnasten idag

Då är det fredag och det menas med mycket!! FREDAGSMYS, nya soffan kommer, sjukgymnasten.

Robin ska ner till trelleborg idag och hämta hem vår soffa från Blue House. Är så glad. Vi har bara en tv och soffbord just nu i vardagsrummet. Så det kommer bli så skönt att sitta i soffan ikväll (har en liten soffa i det lilla rummet där vi sitter och kollar på tv) alltså blir det riktigt fredagsmys.
Tänkte att jag skulle göra bakpotatis med en god röra och mycket annat och sen blir de väl chips för robin och morötter med dippa för min del (gillar inte chips) och några bra filmer och IDOL!!!

Idag kl 10.00 ska jag befinna mig på vårdcentralen för att träffa min sjukgymnast som ska kolla min rygg och se vad som är bra för mig och så blir det nog en del övnningar. Ska bli skönt att reda ut de nu, vill verkligen kunna jobba och vara lite som vanligt. Hjälpa till mer hemma, för just nu känns det som stackars Robin får göra allt det tunga. Ja jag hjälper till så gott det går. Kolla upp hur mycket jag bar på igår till en normal order och det blev sammanlagt 1001 kg och upp och ner ca 550 ggr och sen är det ju upp och ner i alla truckarna. Detta var en normal och då finns de dom som är dubbelt så stora!!!! Ska kanske ta med detta till sjukgymnasten så de vet lite hur man jobbar??!!

                                                             

Hör av mig när jag är klar.

tack och hej!!!

Bilder.

Jag har fått en önskan om at lägga in fler bilder men tyvärr så funkar ju inte internet hemma så jag går snabbt in på datorn på jobb.
Men jag LOVAR när jag får mitt internet tillbaka att jag lägger upp alla bilder som ni missar.
Har någon nya bild på min lilla mage ;)


Dåliga!

Jag tycker ni är dåliga på att kommentera! Det är mycket roligare att skriva om man ser och märker att folk läser bloggen. Så du kan väl skriva en liten rad till mig. :)

jaha??!!

Då har man fått sin dom!! Jag ska testa att gå till sjukgymnast för att hjälpa mig med ryggen. Om det inte skulle funka så kommer jag bli SJUKSKRIVEN!!!!!!!
Hallå nä tack inte redan. Men man måste lyssna på sin kropp.
De skulle även kolla vad max vikten var som jag fick bära. Jag fattar inget. Varför ska de vara så här?
Men enligt doktorn så kvittar de om man var tränad innan för vill bebisen ligga och retas med min rygg så vill den. Sen kan jag bara få ont i ryggen av att sitta, ligga eller bara stå.
Nä nu får man sätta igång och jobba.

Har ringt angående mitt internet och hela området är utan pga det ska byta operatör och att de då har blivit något fel. JA MEN S FIXA DET DÅ!!! Jag måste ha datorn till fredag då jag ska betala lite saker. 

Har jag sagt att vi får vår nya soffa på fredag?? JAAAAAAA!!!! 


Tack och hej!!



MVC

Då ska man till MVC idag och kolla min rygg. Om det har med graviditeten att göra. Se hur man kan göra så fall. Vill ju inte sluta jobba pga ryggen. Lite onödigt tycker jag. Prata med min chef om det idag och det kommer in en kille och hjälper mig med lite tunga lyft. Så skönt! Är ju ändå en del att lyfta på ett lager. Sen bara detta upp och ner i truckarna.

Igår när man kom hem står ens underbara sambo med dammsugaren i handen och sen efter de så var det at torka golvet. Skönt att komma hem och slippa det. Så det var bara för mig att lägga mig på soffan med en värmekudde på ryggen (sjukt ont i ryggen, börja nästan gråta på jobb.)

Tack och hej

Internet :(

Ni kanske undrar varför jag inte skriver något? Jo det är så att vårat internet är BORTA!!! Försöker lösa problemet men vet inte vad som hänt.

Lite uppdatering sanbbt!
Lägenheten börjar bli klar nu eller ja det som behövs nu.
Skit fint blir det!

Jag har fortfarande väldigt ont i ryggen så jag har ringt MVC så nu ska jag dit imorgon och kolla ryggen. Inte alls kul. Annars mår jag jätte bra. Är så nyfiken på vad det blir. Det får vi som sagt reda på den 1 okt (nästa torsdag)
Vi har så mycket saker redan till den lille/lilla fått jätte mycket av våra syskon. Tack!! Mer kommer säkert :)

Jag uppdaterar mig så fort jag kan.

Tack och hej

Skojar ni?

Jag har hört att pappan inte får vara med inne i förlosningssalen pga svininfluensan? Kan detta verkligen stämma?? Robin sa att de får ta in en hel polisstyrka för att stoppa honom. Jag vill inte vara sj där inne heller. Men iof kan man hoppas att det blir ändrat tills det är vår tur, rätt långt dit ändå. Jag har inte varit rädd innan men nu börjar jag bli orolig.


Robin fyller 24 år den 5 oktober. Vi ska ha min familj och hans familj lördagen innan alltså den 3 oktober och jag vet inte alls vad vi ska bjuda på. Har ni några förslag?? Det får vara något som är lätt. Jag har verkligen torka när det gäller mat nu. Hade tänkt mig någon buffé men vad ska man då ha? Förslag?

Så skönt.

Vi håller på att renovera våran trea i Lund. Köpte den för ett halvår sen och den var inte så fin. Mycke att göra. Vi är nu klara med sovrummet, köket, hallen och vardagsrummet. Toan och de lilla rummet får vänta lite. Jag är super nöjd med lägenheten. Allt gjort av min kära sambo Robin. Ja lite annan hjälp har vi fått också.


   Förre bild                   Efter bild  (lite smått att fixa till)


   Ritning på lägenheten.


                                            
       

Förkyld IGEN!

Hur ofta kan man vara förkyld egentligen?? Har varit det nu 2 ggr bara denna månaden. Så länge man har feber orkar man inte jobba men sen när de bara är lite "täpt" så kan man sätta igång igen.
Jobbade fram till 12 igår men sen gick det inte mer. När jag kom hem hade jag lite feber så jag tog ett par piller och gick och vila mig. VILA??? Jag sov till kl var 20.00!!! Tittade lite på tv sen somna jag igen. Sov till kl 9.00 idag. Känner mig faktiskt lite bättre idag. Blir nog jobb imorgon.


På måndag går jag in i vecka 16. Då har jag vetat att jag varit gravid i 10 veckor. Tiden går ändå rätt fort måste jag säga. händer en del i kroppen nu.
Fick en spjälsäng av min tjejkompis (hon behövde inte den, hade redan en annan) hur bra som helst. Sen idag fick vi en bilbarnstol av Robins bror för deras lilla flicka Elly hade blivit för stor. Helt perfekt!!!! Sen får vi skötbord av pappa och en massa annat av släkt och vänner. Mamma fick i uppgift att fixa barnsängen med en massa gulliga sänglakan och annat. Ska bli så kul att få se när allt är klart och bebisen har kommit!!! LÄNGTAR IHJÄL!!

Detta händer i vecka 16 vulket jag går in i på måndag!! Ultraljud den 1 okt!

Ditt barn är 108-116mm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 100g. Nu är barnets armar och ben färdigbildade och lederna fungerar. Skelettet hårdnar i och med att benen förkalkas och denna process kallas ossifikation. Barnet kan nu koordinera sina rörelser då nervsystemet fungerar och musklerna svarar på hjärnans signaler. Det är fullt med aktivitet i livmodern, fostret rullar runt, sparkar och gör volter. Ännu kan det vara svårt att känna rörelser då fostervattnet fungerar som en ljud- och rörelsedämpare. Omföderskor kan känna ett litet fladder runt denna vecka. Är det ditt första barn så dröjer det oftast några veckor till innan du känner att det sparkar.

Det går nu att avgöra barnets kön med hjälp av ultraljud.


Jag vet inte riktigt ??!!

Jag har hört att de som är gravida ska få vaccinet mot svininfluensan, men jag vet inte. Jag menar det är ju inte testat så mycket och tänk om det skulle hända min fjant något!! Nä jag vet inte vad jag ska göra?!
Visst det är inte så lyckat kanske att få influensan heller.

Vad hade du gjort?




            ELLER    ???????


Jaha

Ja då sitter man åter på sitt jobb. Är inte alls sugen på det. Längtar tills jag ska gå min utbildning till hudterapeft!!!!

Fy fan inte redan!!!

Jag har börjat få sååå grymt ont i hela ryggen! Önskar att det beror på något helt annat än att jag är gravid. För jag tycker det är rätt tidigt med sånt, sen tänker jag om jag har så ont nu HUR kommer det vara senare då :S.
Usch nä det får verkligen inte vara de.

                                                              

Jag längtar som tusan till den 1 oktober!!! Om exakt en månad ska jag få sen fjanten igen. HELT underbart!

Någon som såg trolltyg i tomteskogen som liten?? Därifrån har bebis fått sitt namn så länge! :) 
         

                                                  

RSS 2.0